- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
Sömestr tatili canım 15 günTatilin uzun mu sürecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sömestr tatili canım 15 günTatilin uzun mu sürecek
Hayırlısı olsun kuzumIkiz bende çok isterim canım bencede 3ü tutmaz ama hayırlısı yapıcam iğnemi inşallah
Sen bilirsin ama zaten adetim tatile denk gelir diyosun sen dönene kadar yumurtaların anca çatlar klomeni kullanırsın adetinde döndükten bi haftaya kadar da doktora gidersin tabi senin için nasıl uygun olursa öyle yapSömestr tatili canım 15 gün
Yok işte denk gelmiyor baktım da adetim hemen 2 gün sonra olacak. Bir ay da kafama göre takılacağım ovülasyon testi bile yapmıcam hepsi ekstra stres yapıyor biz fark etmiyoruz. 2 doktor da bana yapma ne gerek var dedi ben inadına yaptım belki de hata yapıyorum diyorum şu aralar. Her şeyi çok fazla kontrol altına almaya çalışıyoruz ters tepiyorSen bilirsin ama zaten adetim tatile denk gelir diyosun sen dönene kadar yumurtaların anca çatlar klomeni kullanırsın adetinde döndükten bi haftaya kadar da doktora gidersin tabi senin için nasıl uygun olursa öyle yap
Yok işte denk gelmiyor baktım da adetim hemen 2 gün sonra olacak. Bir ay da kafama göre takılacağım ovülasyon testi bile yapmıcam hepsi ekstra stres yapıyor biz fark etmiyoruz. 2 doktor da bana yapma ne gerek var dedi ben inadına yaptım belki de hata yapıyorum diyorum şu aralar. Her şeyi çok fazla kontrol altına almaya çalışıyoruz ters tepiyor
inşallahBenim de beklentim yok canım bidahaki aya tutar inşallah ♥
Yok işte denk gelmiyor baktım da adetim hemen 2 gün sonra olacak. Bir ay da kafama göre takılacağım ovülasyon testi bile yapmıcam hepsi ekstra stres yapıyor biz fark etmiyoruz. 2 doktor da bana yapma ne gerek var dedi ben inadına yaptım belki de hata yapıyorum diyorum şu aralar. Her şeyi çok fazla kontrol altına almaya çalışıyoruz ters tepiyor
Aynen öyle canım o dönem geldiğinde benim bariz akıntım geliyor zaten ondan sonra gün aşırı ilişki, tamamdır. Olacağı varsa olurBana da doktor uygulamayla hareket etme o her insanda aynı etkiyi göstermez dedi bende uygulamayla hareket etmeyi bırakalı 3 ay oldu vücudum bana zaten gösteriyo yumurtam çatladığı zamanı tatilde kafan rahat olur kafa rahatlığo zaten çok önemli bu süreçte sen bildiğin gibi yap o zaman belki bu ay tutar
Ayni durumdayiz seninle adetime 2 gun var test yapmaya korkuykrum ama adet olursam da tatilde olacagim klomen kullansam mi napsam bilemedimAynen öyle canım o dönem geldiğinde benim bariz akıntım geliyor zaten ondan sonra gün aşırı ilişki, tamamdır. Olacağı varsa olur
Ben erkenden negatif görmeyi yeğliyorum canım çünkü o güne kadar kafamda bir sürü olumlu şey kuruyorum o gün özellikle zırt pırt tuvalete girip çıkıyorum falan daha zor oluyor. Önceden bilince net önüme bakıyorum sen nasıl istiyorsan öyle yap kuzum istersen bekle istersen yarın yap varsa çıkarAyni durumdayiz seninle adetime 2 gun var test yapmaya korkuykrum ama adet olursam da tatilde olacagim klomen kullansam mi napsam bilemedim
Ben de çok git gel yaptım da bu ay bırakcam canım ya bir ay dinlensin vücut sonraki ay kendi doktoruma giderim. Şimdi memlekette bir kendi ailem bir eşimin ailesinin yanında takip edemeyeceğimAyni durumdayiz seninle adetime 2 gun var test yapmaya korkuykrum ama adet olursam da tatilde olacagim klomen kullansam mi napsam bilemedim
Benim adete 2 gun var ama ignenin 10. Gunu bugun doktorda gunun gecince test yap dedi . Ben de memlekete gidecegim orada da doktora git yumurta takibi yaptir zor gorunyor bu ay akisina birakalim bakalim. Ben 13 aydir istiyorum bebek daha klomen kullanisimin ilk ayiydi ara versem yumurtalarla ilgili bisey olmaz sanirim. Dojtira soracaktim aslinda unuttum. Ya belki de vardır canim bu kadar da olumsuz olmayalim :)Ben erkenden negatif görmeyi yeğliyorum canım çünkü o güne kadar kafamda bir sürü olumlu şey kuruyorum o gün özellikle zırt pırt tuvalete girip çıkıyorum falan daha zor oluyor. Önceden bilince net önüme bakıyorum sen nasıl istiyorsan öyle yap kuzum istersen bekle istersen yarın yap varsa çıkar
Hepimizde ayni umutsuzlukAdetine 5 var benimde umudum hic yok nedense
hadi hayırlı haberler olsun
Kontrole gittim klomenden sonra canım
Bana klomen klomen sonrası 3 tane yumurta büyütücü iğne verdi 18 mm 2 yumurta 1 i küçüktü arkasında n çatlatma iğnesi verdi başka bişi yok şuanProgestan kullanıyo musunuz siz? Ben iğne daha garanti yol oluyo diye çok istemiştim
Hayırlısyla hamiş kalırız bu ay inşallah kim istiyorsa bu ay o çift çizgiyi görür inşallahBana klomen klomen sonrası 3 tane yumurta büyütücü iğne verdi 18 mm 2 yumurta 1 i küçüktü arkasında n çatlatma iğnesi verdi başka bişi yok şuan
Amin inşallah canımHayırlısyla hamiş kalırız bu ay inşallah kim istiyorsa bu ay o çift çizgiyi görür inşallah
Aminnn inşallah canımHayırlısyla hamiş kalırız bu ay inşallah kim istiyorsa bu ay o çift çizgiyi görür inşallah
Sen bana göre iğneyi geç vurulmuşsun o zaman canım benim bugün iğnemin 15. Günüydü dün test yaptım negatifti o yüzden umudum yok. Ama adeti Pazartesi bekliyorum. Seninle kader çizgimiz ne kadar da aynı görünüyor ben 18 aydır istiyorum. Senin olur inşallah bu ay Pazartesi günü sen yap testiniBenim adete 2 gun var ama ignenin 10. Gunu bugun doktorda gunun gecince test yap dedi . Ben de memlekete gidecegim orada da doktora git yumurta takibi yaptir zor gorunyor bu ay akisina birakalim bakalim. Ben 13 aydir istiyorum bebek daha klomen kullanisimin ilk ayiydi ara versem yumurtalarla ilgili bisey olmaz sanirim. Dojtira soracaktim aslinda unuttum. Ya belki de vardır canim bu kadar da olumsuz olmayalim :)