- Konu Sahibi Kar perisi
-
evet 7 cm çikolata kistim var daha öncede bir kez ameliyat olmuştum gittiğim doktordan biri normal yolla imkansız tüp bebek demişti ama tahlil isteyen doktor sonuca göre karar verecez dedi 3.63 lük değeri normal görürse aşılama yapar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek görmezasilamamk yapacaksın sorunvarmi
bu sitede cikolata kistiyle normal yolla gebe kalanda varevet 7 cm çikolata kistim var daha öncede bir kez ameliyat olmuştum gittiğim doktordan biri normal yolla imkansız tüp bebek demişti ama tahlil isteyen doktor sonuca göre karar verecez dedi 3.63 lük değeri normal görürse aşılama yapar diye düşünüyorum inşallah tüp bebeğe gerek görmez
Bnde bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam doktor çarşamba ilişki dedi size saat verdi miCanım Allah büyüktür. benim yumurtam çatladıktan 24 25 saat sonra ilişki oldu döllendimi yoksa döllenmedi mi bilmiyorum, diğer yumurta çatladımı bilmiyorum. Demem o ki, rabbimin ol demesi yeter. Sadece 9 10 gün daha bekleyeceğiz, inşallah müjdeli haberler alırız.Karamsar ya da ümitsiz olma canım, unutma rabbin vazgeçenlerin değil, Sabredenlerin yanındadır.
evet var ama benim kistim çok büyüdü bide ilk ameliyatta yumurtalıklarım zarar görmüş öyle dedilerbu sitede cikolata kistiyle normal yolla gebe kalanda var
Bana Dr vurdu iğneyi ve hemen ilişki önerdi ama eşim henüz yoldaydı sadece gece değerlendirebildik. Benim 1 folikülüm kendisi çatlamıştı zatenBnde bu akşam çatlatma iğnesi vurulcam doktor çarşamba ilişki dedi size saat verdi mi
Kaçıncı gündesinBana Dr vurdu iğneyi ve hemen ilişki önerdi ama eşim henüz yoldaydı sadece gece değerlendirebildik. Benim 1 folikülüm kendisi çatlamıştı zaten
İğneden sonra doktorlar neye göre ilişki herkesde farklı belirliyoBana Dr vurdu iğneyi ve hemen ilişki önerdi ama eşim henüz yoldaydı sadece gece değerlendirebildik. Benim 1 folikülüm kendisi çatlamıştı zaten
Yumurtanın durumuna göre belirleniyor sanırım çünkü bana ilk iğneden 32 saat sonra dedi ama yumurtam kendi çatlayınca hemen ilişki dediİğneden sonra doktorlar neye göre ilişki herkesde farklı belirliyo
4. Günümdeyim henüzKaçıncı gündesin
Ay çok heyecanlı iğne gününü saymıyoruz demi4. Günümdeyim henüz
Ay çok heyecanlı iğne gününü saymıyoruz demi
Bnmkide düzensizİğne gününü de say dedi drbenim adetlerim düzensiz zaten 14 16 güne kadar âdet olmazsan test yap gel dedi inşallah tutar hepimizinki
Kaç mm yumurtan var, ve kaç tane?Bnmkide düzensiz
Canım o zaman klomen kullandığında doktora kontrole gittin mi yumurtan normal oluşmuş muydu çok mu büyümüştüAğustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum
3 yumurta ikisi 18 mm di diğeri küçüktüKaç mm yumurtan var, ve kaç tane?
İnşallah döllenirler ♥ benim biri çatlamış diğeri 16 17mm di, iğneden sonra o çatladımı bilmiyorum ama Dr um çatlar demişti. İnşallah tutar bu ay3 yumurta ikisi 18 mm di diğeri küçüktü
İnş inş burada haberlesiriz mutlaka yazın çok takıntı yapmamak için girmiyom adımla etiketle haberi on gün sonra yazarım inşİnşallah döllenirler ♥ benim biri çatlamış diğeri 16 17mm di, iğneden sonra o çatladımı bilmiyorum ama Dr um çatlar demişti. İnşallah tutar bu ay
Tabiki de etiketlerimİnş inş burada haberlesiriz mutlaka yazın çok takıntı yapmamak için girmiyom adımla etiketle haberi on gün sonra yazarım inş
Hatırladığım teksey bugün ve yarın ilişki olsun demişti doktor o zamanCanım o zaman klomen kullandığında doktora kontrole gittin mi yumurtan normal oluşmuş muydu çok mu büyümüştü
Test yapsana canım varsa çıkar çok az kalmışKızlar merhaba
5gun klomen kullandım benim sol tupum kapalı sağ tarafta biri 29mm biri 22 iki tane yumurta olusmutu. 2 ocakta çatlatma iğnesi oldum. Henüz test yapmadım ilk baslardaki gb aşırı sancım olmasa da halen bel ağrısı şiddetli çekiyorum. Ve bı kaç gündür göğüslerim inanılmaz açıyor. Bir de üstünüze afiyet ilişki sırasında yumurtlarim da çok baskı oluyor iyiye işaret mıdır acaba Perşembe adet olmam lazım aynı güne doktor randevum var tutmus olsun çok istiyorum ya bu belirtileri yaşayıp hamile kalan kimler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?