- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Evet yumurtam çatlamış o yüzden kanamam olmuşO kanama catlayan yumurtadandır muhtemelen korkma canım iyi bir şey ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yumurtam çatlamış o yüzden kanamam olmuşO kanama catlayan yumurtadandır muhtemelen korkma canım iyi bir şey ❤
İnşallah kaçmazKaçırmazsın bugün vurulmadın mı iğneyi. Zaten yarın birliktelik lazım. Ve takiben 4-5 gün daha devam edin
Dominant demek yumurtan cnmEvet yumurtam çatlamış o yüzden kanamam olmuş
O ne oluyor canımDominant demek yumurtan cnm
Baskin anlaminda dedim catlayip kanadıgine goreO ne oluyor canım
Anladım canım kaliteli olduğunu gösterir dedi drBaskin anlaminda dedim catlayip kanadıgine gore
Canım ilaç yerine vitamin kullanCok hastayim grip. Ilac kullanmasam ayakta duramiom iciyorum mecburen umarim bi aksilik olmaz (
Nasıl yani hem klomen hem iğne mi kullanıyorsun canım gonalf in fonksiyonu ne?Yarın klomen bitiyor, çarşamba gonal f'e başlıyorum cumartesi tekrar ultrason benim için.
Valla ben beklemedeyim 11 günüm var inşallah tutmuşturKızlar kimse de bi gelisme yok mu gebelik falan :)
Nasıl yani hem klomen hem iğne mi kullanıyorsun canım gonalf in fonksiyonu ne?
İnşallah en hayırlı şekilde neticelensinEvet bu ay öyle yapmamı istedi doktor gonal f de yumurtlamayı sağlıyormuş
Benim doktor adet gecikince yap dediBenimde yarın iğnenin 11. Günü. Test yapsam mı ?
Benim de yaklaşık o kadar varBenim de bat a 6 gün kaldi gunler gecmiyor
Doktorlara sorarsan hepsi öyle diyor ama erkenden öğrenenler de var silik çizgiyleBenim doktor adet gecikince yap dedi