- Konu Sahibi Kar perisi
-
Anladim canm ben cekildim hsg bi sknti cikmadi cok şükür 3 ay kendi haline birakin dedi doktor oyle yaptik sonra yine olmadi gecen ay aşılama yaptırdım oda tutmadi malesefYok canım bu ay da olmazsa Dr isteyecek hsg
ayni gün vuurnmusuz igneyi cnmBende bu ay ilk defa klomen kullandim ve dün catlatma ignesi oldum bakalim.kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun
klomenle alakali bende normalde akintiyi görürüm ilkdefa buay klomen kullandim akıntı gelemdiBenimde kafama takilan daha onceki gebeliklerimde yumurtlama zamaninj gelen koyu kivamli akintidan anliyordum. Simdi 1 senedir bebegim olmadi ve o koyu kivamli akintiyi goremeyirum klomen kullandim ignemi carsamba yapildim yine de o akinti yok daha seffac bi akinti var acaba farkli bi sorun mu var diye dusunuyorum .
Guzel sonuclar aliriz o zamab insallah canm bu ayayni gün vuurnmusuz igneyi cnm
Amimcnm inşllahGuzel sonuclar aliriz o zamab insallah canm bu ay
Sagol cnm hayırlısı herseyincnm degisyor bneim 13gunsinra adet oldu mesela
Öyle mi bilmem ki canım? Ara kanamamı acabaKızlar benim az önce birkaç damla kanamam olduacaba normalmi
Öyle mi bilmem ki canım? Ara kanamamı acaba
Yoo henüz ilişki dahi gerçekleşmedi ki. Yerleşme değildir. Ama diğer topikte yumurtlamada olabiliyo kanama dediler inşallah normaldirDaha yerleşme kanaması falan olamaz değil mi
Bilemedim kuzum hiç başıma gelmedi ama önemli değildir kafana takma bunu stres yapma. Bir de sen tekrar kontrole girmeden mi iğne yaptıracaksın öncesinde bi baktırsan daha iyi olmaz mıydıYoo henüz ilişki dahi gerçekleşmedi ki. Yerleşme değildir. Ama diğer topikte yumurtlamada olabiliyo kanama dediler inşallah normaldir
Yok yarın gidicem Dr a o yapacak iğnemi zaten de bilemiyorum bel ağrısı bacaklarımda ağrı var bi de kan olunca korktum bi an kist falan mı oldu diyeBilemedim kuzum hiç başıma gelmedi ama önemli değildir kafana takma bunu stres yapma. Bir de sen tekrar kontrole girmeden mi iğne yaptıracaksın öncesinde bi baktırsan daha iyi olmaz mıydı
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın buraya canım endişe etme her şeyden olabilirYok yarın gidicem Dr a o yapacak iğnemi zaten de bilemiyorum bel ağrısı bacaklarımda ağrı var bi de kan olunca korktum bi an kist falan mı oldu diye
Yumurtamın biri çatlamış dedi DrHayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın buraya canım endişe etme her şeyden olabilir
ay inşallah cnmYumurtamın biri çatlamış dedi Drdiğeri de 16 17 mm olmuş inşallah tutar yaa. İğnemi de oldum. Bakalım herşeyin hayırlısı
Vaayy çift mi yumurtan var yani ne güzel yaa çok şanslısın bak nerden nereye gördün müYumurtamın biri çatlamış dedi Drdiğeri de 16 17 mm olmuş inşallah tutar yaa. İğnemi de oldum. Bakalım herşeyin hayırlısı
Aminnn inşallahVaayy çift mi yumurtan var yani ne güzel yaa çok şanslısın bak nerden nereye gördün mühayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
Yumurtamın biri çatlamış dedi Drdiğeri de 16 17 mm olmuş inşallah tutar yaa. İğnemi de oldum. Bakalım herşeyin hayırlısı
Kaçırmazsın bugün vurulmadın mı iğneyi. Zaten yarın birliktelik lazım. Ve takiben 4-5 gün daha devam edinAminnn inşallah ♥ ama eşim yarın gelecek Büyük ihtimalleyani kaçırabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?