Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bu ay da olmazsa Dr isteyecek hsg
Anladim canm ben cekildim hsg bi sknti cikmadi cok şükür 3 ay kendi haline birakin dedi doktor oyle yaptik sonra yine olmadi gecen ay aşılama yaptırdım oda tutmadi malesef bu ay doktorumu degistirdim o da klomene baslatti bi kac ilac daha verdi ama onlara sonra basla dedi haftaya kontrole gidecem tekrar o zaman diger ilaclarada baslatacakmis

Benimde kafama takilan daha onceki gebeliklerimde yumurtlama zamaninj gelen koyu kivamli akintidan anliyordum. Simdi 1 senedir bebegim olmadi ve o koyu kivamli akintiyi goremeyirum klomen kullandim ignemi carsamba yapildim yine de o akinti yok daha seffac bi akinti var acaba farkli bi sorun mu var diye dusunuyorum .

klomenle alakali bende normalde akintiyi görürüm ilkdefa buay klomen kullandim akıntı gelemdi

Kızlar benim az önce birkaç damla kanamam oldu acaba normalmi

Yoo henüz ilişki dahi gerçekleşmedi ki. Yerleşme değildir. Ama diğer topikte yumurtlamada olabiliyo kanama dediler inşallah normaldir
Bilemedim kuzum hiç başıma gelmedi ama önemli değildir kafana takma bunu stres yapma. Bir de sen tekrar kontrole girmeden mi iğne yaptıracaksın öncesinde bi baktırsan daha iyi olmaz mıydı

Bilemedim kuzum hiç başıma gelmedi ama önemli değildir kafana takma bunu stres yapma. Bir de sen tekrar kontrole girmeden mi iğne yaptıracaksın öncesinde bi baktırsan daha iyi olmaz mıydı
Yok yarın gidicem Dr a o yapacak iğnemi zaten de bilemiyorum bel ağrısı bacaklarımda ağrı var bi de kan olunca korktum bi an kist falan mı oldu diye

Yumurtamın biri çatlamış dedi Dr diğeri de 16 17 mm olmuş inşallah tutar yaa. İğnemi de oldum. Bakalım herşeyin hayırlısı
Vaayy çift mi yumurtan var yani ne güzel yaa çok şanslısın bak nerden nereye gördün mü hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…