Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen benimde ayni oldu 1taneolustu

Klomen beyindeki hipofiz bezini uyarıyo ki yumurta olması için yumurta oluşması için fsh durtuyo ben 1 buçuk sene önce kullandım bana ters etki yapmıştı çok fazla uyarmıştı dolayısıyla fsh fırladı kullandigim ay 72 lere çıkmıştı 2 ay adet olamamıştım inşaallah sizlerde doğru tepki verir gönlünüzdeki olur

Ben günde 4 doz kullandım ama ancak 1 yumurta oluştu overlerim dirençliymiş benim. Senin için üzüldüm, peki sonra gebe kalabildin mi?

E Erbdky peki şu anda aldığın bi tedavi var mı
Ağustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum

İnşallah bu kez sorunsuz gebelik yaşarsın♥ rabbim kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah canım❣ ben de hayıt tohumu aldım bu ay da olmazsa adetten sonra başlayacağım bakalım

İnşallah bu kez sorunsuz gebelik yaşarsın♥ rabbim kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah canım❣ ben de hayıt tohumu aldım bu ay da olmazsa adetten sonra başlayacağım bakalım
Inşallah rabbin cuma günü yüzü suyu hürmetine isteyenlere verir sağlıkla hayiti adet başlayınca başladım 12 gün yumurtlamaya kadar içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…