- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kar perisi
-
aynen benimde ayni oldu 1taneolustuKlomen aslında yumurta sayısını arttırmak için veriliyor benim anladığım kadarıyla yumurtlaması olanlar için konuşuyorum tabi. Ne kadar çok yumurta o kadar ihtimal artıyor, ha bende çok oluşmadı az dozda kullanmamın da etkisi var. Eşinde problem olanlara sebepsiz infertiliteye her bi şeye yazıyor doktorlarbenimki sebepsiz ,ilk tedavi aşaması da bu hap malesef...
Ben günde 4 doz kullandım ama ancak 1 yumurta oluştu overlerim dirençliymiş benim. Senin için üzüldüm, peki sonra gebe kalabildin mi?Klomen beyindeki hipofiz bezini uyarıyo ki yumurta olması için yumurta oluşması için fsh durtuyo ben 1 buçuk sene önce kullandım bana ters etki yapmıştı çok fazla uyarmıştı dolayısıyla fsh fırladı kullandigim ay 72 lere çıkmıştı 2 ay adet olamamıştım inşaallah sizlerde doğru tepki verir gönlünüzdeki olur
6 ay sonra düştü değer hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı benimBen günde 4 doz kullandım ama ancak 1 yumurta oluştu overlerim dirençliymiş benim. Senin için üzüldüm, peki sonra gebe kalabildin mi?
Tekrar nasip olur inşallah6 ay sonra düştü değer hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı benim
Amin canimTekrar nasip olur inşallahbu kez kucağına almak da nasip olsun♥
Ağustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum
İnşallah bu kez sorunsuz gebelik yaşarsın♥Ağustosta tekrar hamile kaldım 2 buçuk aylıkken kalbi durdu genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması cıktı şuan sadece aspirin kullanıyorum hamile kalincada iğneye başlıycam 28 ekimde kürtaj oldum 3 hafta öncede ilk adetimi oldum adetken sadece hayit la aslan pençesi otu içtim şuanda da sadece aspirinle demir ilacı içiyorum
Inşallah rabbin cuma günü yüzü suyu hürmetine isteyenlere verir sağlıkla hayiti adet başlayınca başladım 12 gün yumurtlamaya kadar içmiştimİnşallah bu kez sorunsuz gebelik yaşarsın♥rabbim kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah canım❣ ben de hayıt tohumu aldım bu ay da olmazsa adetten sonra başlayacağım bakalım
AminnInşallah rabbin cuma günü yüzü suyu hürmetine isteyenlere verir sağlıkla hayiti adet başlayınca başladım 12 gün yumurtlamaya kadar içmiştim
ben suan ignemide vuurndum iliski verdi bakalim daha sonuc yokklomen ve dostinex biara kullanan var mı ? işe yaradı mı kızlar
bana iğne vermedi henüz. 2. kez klomen kullanıcamben suan ignemide vuurndum iliski verdi bakalim daha sonuc yok
Hayırlısı olsunbana iğne vermedi henüz. 2. kez klomen kullanıcam
14 günmüş canım benim Dr öyle söylüyorKızlar çatlama iğnesi vurulduktan kac gun sonra hamılelık testı yapılması daha iyi
14diyirlar geneldeKızlar çatlama iğnesi vurulduktan kac gun sonra hamılelık testı yapılması daha iyi
Peki cnm iğneyi vurdurdgumuz gunude sayıyormuyuz14 günmüş canım benim Dr öyle söylüyor
Peki cnm iğneyi vurdurdgumuz gunude sayıyormuyuz14diyirlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?