Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay ilk defa klomen kullandim ve dün catlatma ignesi oldum bakalim.kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun
İnşallah tutar canım♥ ben de yarın iğne olucam bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay gebe kalırız. Yumurtan kaç taneydi kaç mm di?

İnşallah tutar canım♥ ben de yarın iğne olucam bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay gebe kalırız. Yumurtan kaç taneydi kaç mm di?
1 tane canm sağ tarafta olusmus daha once femara kullanmistim ondan hep sol tarafta iki tane oluyodu simdi bi tane ve sağ tarafta bakalim ne olacak

Kar perisi
Kuzum nasılsın ne yaptın iğneyi var mı bir gelişme

Insallah canm hayırlısı sende durumlar ne
Ben salı günü 13mm yumurtam vardı 1 tane yarın tekrar gidicem iğne yapıcak Dr pazar da ilişki önerdi bakalım hayırlısı aylar sonra ilk kez yumurtladım bi de geçen ay yumurtlamıştım o da kimyasal oldu

Insallah hepimiz guzel haberlee aliriz canm bu ay sende veya esinde herhangi bi sknti varmi peki

Insallah hepimiz guzel haberlee aliriz canm bu ay sende veya esinde herhangi bi sknti varmi peki
Eşimde bı sorun yok ama benim overlerim dirençli yumurtalık tembelliğim var düzensiz adet oluyorum. Geçen ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım ama kısmet değilmiş testlerim pozitifti 3 gün gecikmeyle adet oldum bu ay da klomen kullandım yarın iğne olucam

Him anladim hsg filan cekildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…