- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.681
İnşallah canım benim bekleyeceğizEvet canısı herdeyın bası kısmet rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim bekleyeceğizEvet canısı herdeyın bası kısmet rabbım isteyen herkese nasıp etsın inşallah
Evet tek yumurta oluştu dedi doktor oda zaten her ay olurdu sonra iki yumurta oluştuğunu öğrendik çift yumurta ikizleri İğne olmadım yeterli büyklükteydi zaten çatlama olurdu hep nasip oldu gerçekten nasip yani inşallah sağlıkla da doğarlatCanısı önemlı olan lac yumurtan degıl bence benım ılk klomen ve ıgene de 7 yumurta dan 4 olgun vardı 2. Denememde 8.yumurtdan 4 olgn vardı ıkısındede ıgne oldm ilişki dedıgı gunler oldu fakat gebelık soz konusu degıldı benımle ılk klomene baslayan Birpdrci ilk denemede hamıle kaldı ıkız bebıslerımız gelıyor benden sayı olarak az yumurtası vardı ıgnede olmamıstı yanlıs hatrlamıorsam hersey kısmet herseyın bası hayırlısı bana doktor aşılama dedı gecen ay ıcın ama suan ben ısten ayrıldm vırus sebebı ıle sırket kapandı mafdı acıdan zorlayacagı ıcın dogal denemeye karar verdık
Rabbim hayırlısıyla sağsalım kucagına almanı da nasip etsin canım. Benim de bu ay iki yumurtam oluşmuş biri sağda diğeri solda. Tutar inşallah bu ayEvet tek yumurta oluştu dedi doktor oda zaten her ay olurdu sonra iki yumurta oluştuğunu öğrendik çift yumurta ikizleri İğne olmadım yeterli büyklükteydi zaten çatlama olurdu hep nasip oldu gerçekten nasip yani inşallah sağlıkla da doğarlat
Amin inşallah sağolun Nasip gerçekten dua edin hep ilaç falan da önemlide rabbim nasip edecekse ediyo o ay hergün meryem suresi okumuştm sizde okuyunRabbim hayırlısıyla sağsalım kucagına almanı da nasip etsin canım. Benim de bu ay iki yumurtam oluşmuş biri sağda diğeri solda. Tutar inşallah bu ay
okurum bende bol bol inşallah bu ay bana da nasip olurBugün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecekAmin inşallah sağolun Nasip gerçekten dua edin hep ilaç falan da önemlide rabbim nasip edecekse ediyo o ay hergün meryem suresi okumuştm sizde okuyun
okurum bende bol bol inşallah bu ay bana da nasip olurBugün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
Ederim tabi canısıBizleride haberdar et canısı
Kesinlikle bugünü yarını da değerlendir canımOvulasyon testlerim
Üstte bulunan dün bu saatte ki testim altta bulunan şimdi ki testtim ve dun sılık diye dun birlikte lik yasadık eşimle bugunse epey koyu
Kesinlikle bugünü yarını da değerlendir canım
Birşey olmaz canım nasipse hertürlü olur sıkma canını bu ay da öyle olsun bakarsın tutar2 gunde olusuyor sperm olayı varya ondan canım sıkıldı bıraz
Birşey olmaz canım nasipse hertürlü olur sıkma canını bu ay da öyle olsun bakarsın tutar♥
Sol yumurtam çatlamış sadece sağdaki duruyormuş o da her an çatlayabilirmiş kendiliğinden dedi doktorum. İnşallah adet olmadan gelirsin olmazsan 1 hafta bekle öyle gel keseyi görelim dediAyy inşallah yaa inşallah
Kizlar merhaba bende dun basladim surec nasil ilerliyor acaba ?
Sagolun .kullanmiyorum Allaha sukur.Peki igneyi ne zaman yapiyor? Suan kullaniyorum cuma kontrol varMerhaba canım ben 2 defa klomen + iğne kullandım oyle cok fazla aman aman zor süreç degıl sadece beklemek saborsızlık zor.. Doktorun dedıgı dozdan fazla alma sakın alkol sigara kullanıyor isen içmemenı tavsıye ederım ve eşin ile doktorun verdıgı cinsel günlerde gerilmemeye bak
Sagolun .kullanmiyorum Allaha sukur.Peki igneyi ne zaman yapiyor? Suan kullaniyorum cuma kontrol var