- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.481
Bende ondandır diye düşündüm am bir önceki gün normal test yaptım negatif cıktı. Dün erken gebelik testi böyle cıktı ondan kafam karıştı. Yarın tekrar yapıcamm zTen bakalım
İnşallah çarşamba zaten kan vericem adet olmazsam yarın tekrsr bi test yapıcam cnmEn güzel yanıtı canım adet geçtikten sonra veya kan verınce alabılırsın yine de sen bılırsın inşallah hamılesındır
İnşallah çarşamba zaten kan vericem adet olmazsam yarın tekrsr bi test yapıcam cnm
Kızlar klomen adette gecikme yapıyor mu ya da göğüs hassasiyeti yapıyor mu ayın 15 inde adet olmam gerekiyordu normal şartlar altında tabi benimki genelde düzensiz daha adet olmadım göğüslerim taş gibi ve büyüdü test yapmakta istemiyorum biraz daha bekleyeceğim çok merak ediyorum birde hastanede covid servisinde çalışıyorum o yüzden endişeleniyorum
Hatanedeyim zaten istesem hemen yaptırırım ama biraz daha bekleyeyim diyorum birde yine negatif görmekten korkuyorumTesti dokyır beklenen gün bır gun geçer geçmez yapun dio cqnım kesın sonuc o zaman alırsın kan tahlılı yaptırabılıyorsan git yaptır yaptıramam suan cıkamam virüsden dolayı dıorsan da evde test varsa idrar testı yap belırtılerın hamılelık ile cakısıyor fakat regl ıle de cakısıyor
Yapıyor canım ben de kullandığım sürece hep yaptı. Hatta biteli 1 ay oldu ondan sonraki adetim de gecikmeli geldiKızlar klomen adette gecikme yapıyor mu ya da göğüs hassasiyeti yapıyor mu ayın 15 inde adet olmam gerekiyordu normal şartlar altında tabi benimki genelde düzensiz daha adet olmadım göğüslerim taş gibi ve büyüdü test yapmakta istemiyorum biraz daha bekleyeceğim çok merak ediyorum birde hastanede covid servisinde çalışıyorum o yüzden endişeleniyorum
lac gün geciktiniz acaba benimde öyle deYapıyor canım ben de kullandığım sürece hep yaptı. Hatta biteli 1 ay oldu ondan sonraki adetim de gecikmeli geldi
Ben 3 ay klomen kullandım. Başka ilaç tedavileri gördüm. Tahliller yaptırdım. Sonuç ne yazık ki olumsuz. Allah ım ne zaman uygun görürse o zaman veriyor biz ne yapsak boşMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Ben 3 ay klomen kullandım. Başka ilaç tedavileri gördüm. Tahliller yaptırdım. Sonuç ne yazık ki olumsuz. Allah ım ne zaman uygun görürse o zaman veriyor biz ne yapsak boş
Özel hastane de mi tedavi görüyorsunuz. Ben 3 farklı özel hastaneye gittim tedavi için. 3. sü tüp bebek yaparız ama 20 bin tl dediBenm doktorm 3 defa klomen deneyecrgız dedı suan 2. Klomen kullanısım eger 3 kloöende olumsuz olursa yüp bebek deneyelım dedi
2-3 gün falan canımlac gün geciktiniz acaba benimde öyle de
Özel hastane de mi tedavi görüyorsunuz. Ben 3 farklı özel hastaneye gittim tedavi için. 3. sü tüp bebek yaparız ama 20 bin tl dedi
İnşallahEvet özel hastaneye gidiyorum doktoru arkadasım tavsıye etmıstı cok iyi biri nazık ve bılgılendırmesı cok iyi.. Bize bir fiyat verılmedı ama bakalım hayırlısı suan 2. Kullanısım zaten ınsallah olur
İnşallah
Klomen ile yumurta büyüyor Eminim senin de en az 2 yumurtan büyümüştür. Benim ki en büyüğü 19 mm olmuştu. Ama olmadı. Kısmetten öte yol yokNormal de yarın gel demişti doktorum komtrole ama ysrın hastanede olamayacakmıs yumurta durumuna bakmak ıcın bugunden cagırdı ılac dun bitmişti bakalım ne dıyecek
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler duyarsın sağlıklı yumurtaların oluşmuşturNormal de yarın gel demişti doktorum komtrole ama ysrın hastanede olamayacakmıs yumurta durumuna bakmak ıcın bugunden cagırdı ılac dun bitmişti bakalım ne dıyecek
maşallah bu ay daha çok gelişmiş inşallah bu kez tutar canım herşeyin hayrlısıBir sevgili Birpdrci 8 yumurta olusmus bu sefer solda kı 4 yumurta saglıklı boyutta dedi eşimin sperm testı yaptırdı onun sonucuna gore ıgne yazalım dedı ama pazara kadar bekleyelım gelıssın sag yumurtalarda oyle yaparız ıgne gibi dedi doktor
Sağlıkla olur bu ay inşallah canım.Bir sevgili Birpdrci 8 yumurta olusmus bu sefer solda kı 4 yumurta saglıklı boyutta dedi eşimin sperm testı yaptırdı onun sonucuna gore ıgne yazalım dedı ama pazara kadar bekleyelım gelıssın sag yumurtalarda oyle yaparız ıgne gibi dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?