- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.381
Benim adetten önce göğüsüm ağrımaz şişmez, hiç belirtim olmaz adet günüm geldiğinde bir anda gelir kasık sancısıyla beraber. o yüzden adet olacam diyorum. Hamilelik olsa belki şişerdi ağrırdı göğüslerim. Hamilelikle ilgili burda yazılan hiç bir belirtim yok, regl olacakmış gibiyimSenin kaçıncı günün canim? Benimde normalde adetten önce göğüslerim çok acır ama hiç acıma yok bu ay
Hadi ya sende bendensin o zaman. Hiç umudum kalmadı regli bekliyorum. Senin günün geçti mi canimBenim adetten önce göğüsüm ağrımaz şişmez, hiç belirtim olmaz adet günüm geldiğinde bir anda gelir kasık sancısıyla beraber. o yüzden adet olacam diyorum. Hamilelik olsa belki şişerdi ağrırdı göğüslerim. Hamilelikle ilgili burda yazılan hiç bir belirtim yok, regl olacakmış gibiyim
bana erken gibi geldi biraz. iğne oluyosun 36 saat sonra yumurta çatlıyor,bir gün de spermlerin yumurtaya ulaşıp döllenmesi sürüyor zaten. olduysa bile bhcg hormonunu salgılaması bu kadar kısa sürmez bence. iğnenin 13 14. günü tekrar dene moralini bozma canım. inşallah vardır bebişin. Allah'ım nasip etsin tüm isteyenlere
Hadi inşallah ya amin amin cümlemizebana erken gibi geldi biraz. iğne oluyosun 36 saat sonra yumurta çatlıyor,bir gün de spermlerin yumurtaya ulaşıp döllenmesi sürüyor zaten. olduysa bile bhcg hormonunu salgılaması bu kadar kısa sürmez bence. iğnenin 13 14. günü tekrar dene moralini bozma canım. inşallah vardır bebişin. Allah'ım nasip etsin tüm isteyenlere
Yok canım geçmedi 2 güne gelir muhtemelen. Ben eşime söylemedim hiç yumurtlama günümü regl günümü falan,bana bişey sormasın diye, strese giriyor çünkü o da ister istemez.Bu ay klomen falan da kullanamadım, o yüzden ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı olsun hakkımızda canım. Dediğim gibi regl günün gelince bi test daha yap istersen, belli olmaz bakarsın bebişin geç gelmek istemiştir belkiHadi ya sende bendensin o zaman. Hiç umudum kalmadı regli bekliyorum. Senin günün geçti mi canim
Benim adetten önce göğüsüm ağrımaz şişmez, hiç belirtim olmaz adet günüm geldiğinde bir anda gelir kasık sancısıyla beraber. o yüzden adet olacam diyorum. Hamilelik olsa belki şişerdi ağrırdı göğüslerim. Hamilelikle ilgili burda yazılan hiç bir belirtim yok, regl olacakmış gibiyim
Eğer gecikirse öyle yaparım canim inşallah dediğin gibi olur amaYok canım geçmedi 2 güne gelir muhtemelen. Ben eşime söylemedim hiç yumurtlama günümü regl günümü falan,bana bişey sormasın diye, strese giriyor çünkü o da ister istemez.Bu ay klomen falan da kullanamadım, o yüzden ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı olsun hakkımızda canım. Dediğim gibi regl günün gelince bi test daha yap istersen, belli olmaz bakarsın bebişin geç gelmek istemiştir belkiGüzel Haberler ver bize de
Inşallah gelmez canim ya dua edelimRegle 2 gün kala kahve rengi bi leke gelir sadece peçeteye, bakalım bugün gelirse umutlar hepten tükenir, gelmezse belki bi umut
Duphaston verdi bugün bana keseyi görünce iyi yerleşsin diye mi o hapEvet canım progestan verilir normalde. Bana bile vermişti doktorum hamilelik belirtim hiç olmadığı halde duphaston diye bi ilaç kullanmıştım, istersen başka bir doktora sor, belki bu ilacın da bi zamanınvardır kullanmak için, doktorlar daha iyi bilir tabi
maşallah canım, sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına. darısı kalp atışını duyup cinsiyetini öğrenmene inşallah. evet duphaston düşük tehlikesini önlüyormuş canım. benim doktorum bebiş olursa daha iyi tutunsun diye vermişti bana. zararı yokmuş hiç,aksine faydası varmış gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. bazı hanımlarda yan etki olarak baş dönmesi mide bulantısı yapmış ama bende hiç yan etki olmadı ,umarım sende de olmaz. inşallah sıkı sıkı tutanacak bebişin sana annesiDuphaston verdi bugün bana keseyi görünce iyi yerleşsin diye mi o hap
evet canım onları da üzüyoruz böyle yaparak.söyleyince ve olmayınca valla eve bi hüzün çöküyor moraller bozuluyor. şimdi kafam rahat Allah var o da hiç sormadı. bu ay rahat olacam diye kendime söz verdim. regl olursam üzülecem tabi ama yapcak bişey yok zaten virüs var hayırlısı olsun deyip yoluma devam edecem.şu virüs biterbitmez de aşılamaya başlıcam. İnşallah bizi yormadan gelir bebişlerimiz canımEğer gecikirse öyle yaparım canim inşallah dediğin gibi olur amabende bundan sonra eşime söylemicem ya adam ekstra strese giriyo beni de strese sokuyo
Amin canim inşallahevet canım onları da üzüyoruz böyle yaparak.söyleyince ve olmayınca valla eve bi hüzün çöküyor moraller bozuluyor. şimdi kafam rahat Allah var o da hiç sormadı. bu ay rahat olacam diye kendime söz verdim. regl olursam üzülecem tabi ama yapcak bişey yok zaten virüs var hayırlısı olsun deyip yoluma devam edecem.şu virüs biterbitmez de aşılamaya başlıcam. İnşallah bizi yormadan gelir bebişlerimiz canım
İnş canım inşmaşallah canım, sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına. darısı kalp atışını duyup cinsiyetini öğrenmene inşallah. evet duphaston düşük tehlikesini önlüyormuş canım. benim doktorum bebiş olursa daha iyi tutunsun diye vermişti bana. zararı yokmuş hiç,aksine faydası varmış gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. bazı hanımlarda yan etki olarak baş dönmesi mide bulantısı yapmış ama bende hiç yan etki olmadı ,umarım sende de olmaz. inşallah sıkı sıkı tutanacak bebişin sana annesi
Banada verdi bende kullanıyorum şuan o hapı buhünn7. Gün olcak başlayalı canımDuphaston verdi bugün bana keseyi görünce iyi yerleşsin diye mi o hap
Canım yaptın mı bi test daha hadi güzel haberler inşallahhhhhh, bebiş gelsin artıkHadi inşallah ya amin amin cümlemize
O yaptığım testte ikici silik çizgi çıktı anlamadım kuzum 2 gün sonra adet günüm bekleyecem biraz dahaCanım yaptın mı bi test daha hadi güzel haberler inşallahhhhhh, bebiş gelsin artık
Atmak istedim testin fotosunu da kabul etmedi nedense forumCanım yaptın mı bi test daha hadi güzel haberler inşallahhhhhh, bebiş gelsin artık
Yaaa hadi inşallah daha da koyulaşır inşallah canım. Adet gününde daha net çıkarO yaptığım testte ikici silik çizgi çıktı anlamadım kuzum 2 gün sonra adet günüm bekleyecem biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?