Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin kaçıncı günün canim? Benimde normalde adetten önce göğüslerim çok acır ama hiç acıma yok bu ay
Benim adetten önce göğüsüm ağrımaz şişmez, hiç belirtim olmaz adet günüm geldiğinde bir anda gelir kasık sancısıyla beraber. o yüzden adet olacam diyorum. Hamilelik olsa belki şişerdi ağrırdı göğüslerim. Hamilelikle ilgili burda yazılan hiç bir belirtim yok, regl olacakmış gibiyim

Hadi ya sende bendensin o zaman. Hiç umudum kalmadı regli bekliyorum. Senin günün geçti mi canim

Hadi inşallah ya amin amin cümlemize

Hadi ya sende bendensin o zaman. Hiç umudum kalmadı regli bekliyorum. Senin günün geçti mi canim
Yok canım geçmedi 2 güne gelir muhtemelen. Ben eşime söylemedim hiç yumurtlama günümü regl günümü falan,bana bişey sormasın diye, strese giriyor çünkü o da ister istemez.Bu ay klomen falan da kullanamadım, o yüzden ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı olsun hakkımızda canım. Dediğim gibi regl günün gelince bi test daha yap istersen, belli olmaz bakarsın bebişin geç gelmek istemiştir belkiGüzel Haberler ver bize de

Regle 2 gün kala kahve rengi bi leke gelir sadece peçeteye, bakalım bugün gelirse umutlar hepten tükenir, gelmezse belki bi umut

Eğer gecikirse öyle yaparım canim inşallah dediğin gibi olur ama bende bundan sonra eşime söylemicem ya adam ekstra strese giriyo beni de strese sokuyo

Duphaston verdi bugün bana keseyi görünce iyi yerleşsin diye mi o hap

Duphaston verdi bugün bana keseyi görünce iyi yerleşsin diye mi o hap
maşallah canım, sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına. darısı kalp atışını duyup cinsiyetini öğrenmene inşallah. evet duphaston düşük tehlikesini önlüyormuş canım. benim doktorum bebiş olursa daha iyi tutunsun diye vermişti bana. zararı yokmuş hiç,aksine faydası varmış gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. bazı hanımlarda yan etki olarak baş dönmesi mide bulantısı yapmış ama bende hiç yan etki olmadı ,umarım sende de olmaz. inşallah sıkı sıkı tutanacak bebişin sana annesi

Eğer gecikirse öyle yaparım canim inşallah dediğin gibi olur ama bende bundan sonra eşime söylemicem ya adam ekstra strese giriyo beni de strese sokuyo
evet canım onları da üzüyoruz böyle yaparak.söyleyince ve olmayınca valla eve bi hüzün çöküyor moraller bozuluyor. şimdi kafam rahat Allah var o da hiç sormadı. bu ay rahat olacam diye kendime söz verdim. regl olursam üzülecem tabi ama yapcak bişey yok zaten virüs var hayırlısı olsun deyip yoluma devam edecem.şu virüs biterbitmez de aşılamaya başlıcam. İnşallah bizi yormadan gelir bebişlerimiz canım

Amin canim inşallah

İnş canım inş

O yaptığım testte ikici silik çizgi çıktı anlamadım kuzum 2 gün sonra adet günüm bekleyecem biraz daha
Yaaa hadi inşallah daha da koyulaşır inşallah canım. Adet gününde daha net çıkar Bitsin artık bu hasretimiz Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…