Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim bende canim

Benimde catlamayan kiste donusmus doktorum dedi bol bol yumurta ye bu gecicek dedi aklinda bulunsun camim ye yumurta bolbol

Inşallah geçmiştir canim kötü bi kist değil demi gececek yani
geçecek inşallah canım. yumurtalık kisti bendeki. yumurta çatlayamayınca kendi içinde kalıyor ve içindeki folikül kiste dönüşüyor. adetle atılır en fazla 2 ayda, benim de geçmiştir diye umuyorum 2 ay oldu çünkü

testler bozuk olabilir canım ya da tam denk getiremedin mi acaba idrarını. bir de çok fazla damlatınca öyle oluyordu sanırım. varsa bir tane daha test yap istersen. inşallah vardır bebişin canım inşallahhh. çift çizgili haber ver bizee

Ya kuzum ilkini çok fazla damlattim hadi ondandır dedim bu sefer başka marka aldım 2 tane bi daha yaptım 3 4 damla damlattim o da aynı çıktı negatif falan da yok bundan kaç ay önce de adet geciktiği zaman yapıyorum gayet net şekilde negatif veriyordu şimdi ayrı ayrı yapınca garanti olsun diye şaşırdım olmazsa günümü bekleyip bakıcam ama son bi tane elimde var test onuda yarın sabah yapıp haber etcem insallah tutmuştur bu sefer

İnşallah canımm, Allah’ım selamete erdirsin sabrımızı, güzel haberlerini bekliyorum

tamam canımm sağol. senin de bebişine yarasın,vitamin olsun inşallah. annesini üzmeden büyüsün karnında güzelce
Kızlar bugün iğnenin 8. Günü dayanamadım test yaptım yine negatif çıktı böyle erken yaptım acaba ondan mi yoksa böyle erken yapıp net sonuç alanınız varm8

Kızlar bugün iğnenin 8. Günü dayanamadım test yaptım yine negatif çıktı böyle erken yaptım acaba ondan mi yoksa böyle erken yapıp net sonuç alanınız varm8
bana erken gibi geldi biraz. iğne oluyosun 36 saat sonra yumurta çatlıyor,bir gün de spermlerin yumurtaya ulaşıp döllenmesi sürüyor zaten. olduysa bile bhcg hormonunu salgılaması bu kadar kısa sürmez bence. iğnenin 13 14. günü tekrar dene moralini bozma canım. inşallah vardır bebişin. Allah'ım nasip etsin tüm isteyenlere

Kızlar bugün ignenin 12. günü sabah test yaptım ve koskocaman bir negatif gördüm. Moralim çok bozuk napıcam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum

Kızlar bugün ignenin 12. günü sabah test yaptım ve koskocaman bir negatif gördüm. Moralim çok bozuk napıcam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
O hayal kırıklığını ve hüsranı burdaki bütün kadınlar defalarca yaşadı canım, o yüzden anlıyoruz üzüntünü. Ama biraz erken gibi 12. Gün. İstersen regl gününde tekrar yap. Hiç belli olmuyor bu işler, bebeğin ne zaman rahmine düştüğünü ne zaman bhcg salgıladığını bilmek zor gerçekten.hayırlısıyla İnşallah oradadır bebişin

Benim de hiç belirtim yok maalesef, test bile almadım, regl olmayı bekliyorum. Göğüslerim bile şişmedi, sanki bir anda vuracak ve sökülecem gibi

Insallah oyledir canim. Ben kendimin uzulecegini zaten biliyordum da eşimin bu kadar uzulecegini tahmin etmemistim. Adam yıkıldı resmen..

Benim de hiç belirtim yok maalesef, test bile almadım, regl olmayı bekliyorum. Göğüslerim bile şişmedi, sanki bir anda vuracak ve sökülecem gibi
Senin kaçıncı günün canim? Benimde normalde adetten önce göğüslerim çok acır ama hiç acıma yok bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…