- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.361
Bilemedim bende canimAllah razı olsun canım kafam çok karma karışık catlatma iğnesi oldum 8. Günüm hani test yapayım dedim adetim gecince yine yaparım dün yaptım bomboş T çizgisi nede C çizgisi var bugün yine yaptım farklı bi test aldım yine boş çıktı anlamadim
Benimde catlamayan kiste donusmus doktorum dedi bol bol yumurta ye bu gecicek dedi aklinda bulunsun camim ye yumurta bolbolYok canım büyük değildi, klomenle 3 yumurtam oluştu 18,22 ve 25mm büyüklüğünde. Çatlatma iğnesi de vurdurdum ama ikisi kiste dönüştü çatlamadı. En son biri 19mm biri 22mm di.2 aydır küçülerek yok olmasını bekledim, son durumları nedir bilmiyorum canım.
yaa tamam yerim her sabah,severim zaten. ilk kez duyuyorum kuzum Allah razı olsunBenimde catlamayan kiste donusmus doktorum dedi bol bol yumurta ye bu gecicek dedi aklinda bulunsun camim ye yumurta bolbol
amiiiiiin inşallahRabbim cok degisik bisi hala saka.gbi.geliyor en kisa zamanda sizlerede nasip.Olsun insalllah rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin kimseyi.oyalamasin bu.yollardaaa
Valma bana doktor kactane yumurta yersin dedi 1 dedim 2 tane ye kistin için dedi gider deditamam dedim bende canim.sifa olsun yeyaa tamam yerim her sabah,severim zaten. ilk kez duyuyorum kuzum Allah razı olsun
Amiiiiinnnnnn canimamiiiiiin inşallahkandilin yüzü suyu hürmetine
geçecek inşallah canım. yumurtalık kisti bendeki. yumurta çatlayamayınca kendi içinde kalıyor ve içindeki folikül kiste dönüşüyor. adetle atılır en fazla 2 ayda, benim de geçmiştir diye umuyorum 2 ay oldu çünküInşallah geçmiştir canim kötü bi kist değil demi gececek yani
tamam canımm sağol. senin de bebişine yarasın,vitamin olsun inşallah. annesini üzmeden büyüsün karnında güzelceValma bana doktor kactane yumurta yersin dedi 1 dedim 2 tane ye kistin için dedi gider deditamam dedim bende canim.sifa olsun ye
testler bozuk olabilir canım ya da tam denk getiremedin mi acaba idrarını. bir de çok fazla damlatınca öyle oluyordu sanırım. varsa bir tane daha test yap istersen. inşallah vardır bebişin canım inşallahhh. çift çizgili haber ver bizeeAllah razı olsun canım kafam çok karma karışık catlatma iğnesi oldum 8. Günüm hani test yapayım dedim adetim gecince yine yaparım dün yaptım bomboş T çizgisi nede C çizgisi var bugün yine yaptım farklı bi test aldım yine boş çıktı anlamadim
Aminnnn aminnnn insalllah allah razi olsun canimmmmtamam canımm sağol. senin de bebişine yarasın,vitamin olsun inşallah. annesini üzmeden büyüsün karnında güzelce
Bilemedim bende canim
Ya kuzum ilkini çok fazla damlattim hadi ondandır dedim bu sefer başka marka aldım 2 tane bi daha yaptım 3 4 damla damlattim o da aynı çıktı negatif falan da yok bundan kaç ay önce de adet geciktiği zaman yapıyorum gayet net şekilde negatif veriyordu şimdi ayrı ayrı yapınca garanti olsun diye şaşırdım olmazsa günümü bekleyip bakıcam ama son bi tane elimde var test onuda yarın sabah yapıp haber etcem insallah tutmuştur bu sefertestler bozuk olabilir canım ya da tam denk getiremedin mi acaba idrarını. bir de çok fazla damlatınca öyle oluyordu sanırım. varsa bir tane daha test yap istersen. inşallah vardır bebişin canım inşallahhh. çift çizgili haber ver bizee
İnşallah canımm, Allah’ım selamete erdirsin sabrımızı, güzel haberlerini bekliyorumYa kuzum ilkini çok fazla damlattim hadi ondandır dedim bu sefer başka marka aldım 2 tane bi daha yaptım 3 4 damla damlattim o da aynı çıktı negatif falan da yok bundan kaç ay önce de adet geciktiği zaman yapıyorum gayet net şekilde negatif veriyordu şimdi ayrı ayrı yapınca garanti olsun diye şaşırdım olmazsa günümü bekleyip bakıcam ama son bi tane elimde var test onuda yarın sabah yapıp haber etcem insallah tutmuştur bu sefer
Kızlar bugün iğnenin 8. Günü dayanamadım test yaptım yine negatif çıktı böyle erken yaptım acaba ondan mi yoksa böyle erken yapıp net sonuç alanınız varm8tamam canımm sağol. senin de bebişine yarasın,vitamin olsun inşallah. annesini üzmeden büyüsün karnında güzelce
bana erken gibi geldi biraz. iğne oluyosun 36 saat sonra yumurta çatlıyor,bir gün de spermlerin yumurtaya ulaşıp döllenmesi sürüyor zaten. olduysa bile bhcg hormonunu salgılaması bu kadar kısa sürmez bence. iğnenin 13 14. günü tekrar dene moralini bozma canım. inşallah vardır bebişin. Allah'ım nasip etsin tüm isteyenlereKızlar bugün iğnenin 8. Günü dayanamadım test yaptım yine negatif çıktı böyle erken yaptım acaba ondan mi yoksa böyle erken yapıp net sonuç alanınız varm8
O hayal kırıklığını ve hüsranı burdaki bütün kadınlar defalarca yaşadı canım, o yüzden anlıyoruz üzüntünü. Ama biraz erken gibi 12. Gün. İstersen regl gününde tekrar yap. Hiç belli olmuyor bu işler, bebeğin ne zaman rahmine düştüğünü ne zaman bhcg salgıladığını bilmek zor gerçekten.hayırlısıyla İnşallah oradadır bebişinKızlar bugün ignenin 12. günü sabah test yaptım ve koskocaman bir negatif gördüm. Moralim çok bozuk napıcam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
Benim de hiç belirtim yok maalesef, test bile almadım, regl olmayı bekliyorum. Göğüslerim bile şişmedi, sanki bir anda vuracak ve sökülecem gibiKızlar bugün ignenin 12. günü sabah test yaptım ve koskocaman bir negatif gördüm. Moralim çok bozuk napıcam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
Insallah oyledir canim. Ben kendimin uzulecegini zaten biliyordum da eşimin bu kadar uzulecegini tahmin etmemistim. Adam yıkıldı resmen..O hayal kırıklığını ve hüsranı burdaki bütün kadınlar defalarca yaşadı canım, o yüzden anlıyoruz üzüntünü. Ama biraz erken gibi 12. Gün. İstersen regl gününde tekrar yap. Hiç belli olmuyor bu işler, bebeğin ne zaman rahmine düştüğünü ne zaman bhcg salgıladığını bilmek zor gerçekten.hayırlısıyla İnşallah oradadır bebişin
Senin kaçıncı günün canim? Benimde normalde adetten önce göğüslerim çok acır ama hiç acıma yok bu ayBenim de hiç belirtim yok maalesef, test bile almadım, regl olmayı bekliyorum. Göğüslerim bile şişmedi, sanki bir anda vuracak ve sökülecem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?