- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.421
lh testlerin her Ay positif cikiyormuydu ?Canım bende her ay adet oluyordum hormon değerlerim iyiydi ama gel gör ki ultrasonda yumurta takibinde büyümediği çıktı...amh'e takılma üzme kendini nice 0, küsür amh olanlar hamile kalıyor önemli olan oluşan yumurtanın kalitesiben hep dua ediyorum sizler için inşallah tez zamanda hepinizde kavuşursunuz yavrunuza
L
lh testlerin her Ay positif cikiyormuydu ?
Cok sagol canim Allah razi olsun
Tamam canim cok sagol cevapladigin icin. Allah senden razi olsunEvet az buz ovülasyon testi yapmadım piki de görüyordum ama geç görüyordum adete 5-6 gün kala.
4 ay kullandım ben. Reglin 11. 12.günü çağırıyodu ideal büyüklük varsa iğneyi vuruyodu yoksa 2 gün sonraya çağırıyodu.Merhaba arkadaşlar burda herkes klomen tedavisiyle alakalı tecrübelidir yumurta gözlemi için kaç defa doktora gittiniz hapa başladıktan sonra
Çok sağol canım sende herhangi bir yan etki oluşturdu mu acaba4 ay kullandım ben. Reglin 11. 12.günü çağırıyodu ideal büyüklük varsa iğneyi vuruyodu yoksa 2 gün sonraya çağırıyodu.regl olursam 3.gün gidiyodum kist oluşumuna bakıyodu var mı yok mu diye. Ilacı veriyodu tekrar.
Canim benim çatlatma ignemin 18. Günü hala adet olmadım. 5 gündür pembe akintim geliyo adetim bir türlü başlayamadı. Neden olur sence bu? Bu arada test yaptim hamile degilim4 ay kullandım ben. Reglin 11. 12.günü çağırıyodu ideal büyüklük varsa iğneyi vuruyodu yoksa 2 gün sonraya çağırıyodu.regl olursam 3.gün gidiyodum kist oluşumuna bakıyodu var mı yok mu diye. Ilacı veriyodu tekrar.
Bir arkadaş 20.günü regl olmuştu. Az daha bekle doktoruna danış canım.Canim benim çatlatma ignemin 18. Günü hala adet olmadım. 5 gündür pembe akintim geliyo adetim bir türlü başlayamadı. Neden olur sence bu? Bu arada test yaptim hamile degilim
Ay mahvetti beni. Hic yasamadığım şeyler yaşadım o ignedeki hcg benim stresimi çok arttırdı. Her seferinde tamam bu sefer kesin hamileyim dedim. Değişik değişik belirtiler. Ama olmadı maalesef. Bu ay kullanmadım mutluyumÇok sağol canım sende herhangi bir yan etki oluşturdu mu acaba
Valla canım 2 ay oldu hsg çektirdim 2 aydın ov testi yapıyorum çok şükür bir problem yok diyo doktorlar ov geç yumurtlama görüyorum sadece 21.23. Günde falan ama bu ay da olmadı yumurtlamadan 11 gün sonra bugün regl oldum canımı sıkıyor bu durumlar üzülüyorumAy mahvetti beni. Hic yasamadığım şeyler yaşadım o ignedeki hcg benim stresimi çok arttırdı. Her seferinde tamam bu sefer kesin hamileyim dedim. Değişik değişik belirtiler. Ama olmadı maalesef. Bu ay kullanmadım mutluyum
Bu hap da dena bir şey ankay var burda ona da ne yaptı çözemedik regl olamadi bir türlü. Ortalık durulsun sorarsın doktoruna denersin istersenValla canım 2 ay oldu hsg çektirdim 2 aydın ov testi yapıyorum çok şükür bir problem yok diyo doktorlar ov geç yumurtlama görüyorum sadece 21.23. Günde falan ama bu ay da olmadı yumurtlamadan 11 gün sonra bugün regl oldum canımı sıkıyor bu durumlar üzülüyorum
Kızlar ignemim 14.günu bugun.test yapmaya korkuyorum ne zman yapayim
Bu hap da dena bir şey ankay var burda ona da ne yaptı çözemedik regl olamadi bir türlü. Ortalık durulsun sorarsın doktoruna denersin istersen
Gözün aydın canım demek daha yeni geldi inşallah bundan sonraki tedavin olumlu ve sağlıklı olurKızlar günaydın sonunda regl oldum uzun çabalar sonunda... Tekrar tedavıye baslayabılecegım
Gözün aydın canım demek daha yeni geldi inşallah bundan sonraki tedavin olumlu ve sağlıklı olur
Ay geçmiş olsun vallaMerve adaşım oldum az önce reglimi ogleden snra doktor muaneye cagırdı oraya ucarak gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?