Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah hakkimızda hayırlısı olsun ya tutsun hayırlısıyla bende 1 sene olacak deneyeli

İnsallah hakkimızda hayırlısı olsun ya tutsun hayırlısıyla bende 1 sene olacak deneyeli
Canım yumurtalarına baktırmadan mı kullandın klomeni, kendi kendine mi? Ben de bu ay doktora gidemedim, klomene başlatacaktı gidebilseydim. Evde klomenim vardı aslında ama kendi kendime kullanmak istemedim korktum. Bu ay öyle hiçbişey yapmadan geçti, inşallah bebişin gelir canım Allah daha fazla bekletmesin kimseyi

İlk kontrol de kan sonucum negatıftı canım diğer kontrole cagırdıgı zaman da negatif cıktı.. Alttn ve üst den ulturasyn cekıldı kan kesesı olusmus regl olamadıgıö ıcın ılacım da bıttı pazar günü normal tarıhe gore regl tarıhım normal zaman da bıle cok agrım sancım oluyor ıkısı bor gelırse napcm blmiom

Kizlarr yaaa bakmasam bildirim.gelmiyor buradan baska konulara yazinca burasindan gelmiyor bildirim burda dursam dger yerden gelmio bildirimm nabiyosunuzzz iyisinizdir insalllaah kandiliniz mubarek olsun bgun dualarda bulusalim insalllaaaaah ben sizin icin dua edicem ❤ sizde benim.icin dua edin dun doktoruma.gittim 253 cikmis betam doktorum aradi kan degerlerin falan cok guzel 10 gun sonra gel dedi umarim.gorurum keseyi benden sizede tavsiye hemencik testyapmayın bakin adetimin gunu yaptim da noldu acaba ekseyi gorcezmi dusunceesi var smdi rabbim herkese hayrlisini sagliklisini versinbizlerde

Hadi GÖzün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doktor kullan dedi canım ama yumurtaliklara bakamadık tabi.. sadece amh bakıldı kandan onda da iyi çıktı o yüzden umudum yok benim zaten bu sabah hafif bir kasık ağrısıyla uyandım kesin adet olcam

Ahh kuzuuum, kesesini de görürsün kalp atışını da duyarsın cinsiyetini de öğrenip hooop kucağına alırsın inşallah sağlıkla sıhhatle bereketiyle Senin de kandilin kutlu olsun canım. Allah dualarını kabul etsin, kendini strese sokma, herşey sağlıkla ilerleyecek inşallah 10 güne görürsün yavrunun kesesini de Minicik patikler kıyafetler bakmaya başla annesiiii

Doktor kullan dedi canım ama yumurtaliklara bakamadık tabi.. sadece amh bakıldı kandan onda da iyi çıktı o yüzden umudum yok benim zaten bu sabah hafif bir kasık ağrısıyla uyandım kesin adet olcam
Bende klomenden dolayı kist oluştu 2 tane, 2 aydır onun geçmesini bekliyodum doğum kontrol hapı kullandım, bu ay doktora kontrole gidecektim kist geçmiş mi diye bakacaktı, geçtiyse klomen verecekti yine, gidemediğim için klomen de kullanmaya korktum kendi kendime. Bat ne zaman senin, test yaptın mı hiç, inşallah vardır bebişin

Rabbim cok degisik bisi hala saka.gbi.geliyor en kisa zamanda sizlerede nasip.Olsun insalllah rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin kimseyi.oyalamasin bu.yollardaaa

Kuzum geçer kistin.merak.etmee sen evde calismalara devam et bol bol

Klomenle oluşan kistler adetle birlikte atılıyor diyorlardı canim seninkiler büyük müydü

Klomenle oluşan kistler adetle birlikte atılıyor diyorlardı canim seninkiler büyük müydü
Yok canım büyük değildi, klomenle 3 yumurtam oluştu 18,22 ve 25mm büyüklüğünde. Çatlatma iğnesi de vurdurdum ama ikisi kiste dönüştü çatlamadı. En son biri 19mm biri 22mm di.2 aydır küçülerek yok olmasını bekledim, son durumları nedir bilmiyorum canım.

Inşallah geçmiştir canim kötü bi kist değil demi gececek yani

Sagol allah sizlerede tez zamanda nasip etsin hep dualarimdasiniz
Allah razı olsun canım kafam çok karma karışık catlatma iğnesi oldum 8. Günüm hani test yapayım dedim adetim gecince yine yaparım dün yaptım bomboş T çizgisi nede C çizgisi var bugün yine yaptım farklı bi test aldım yine boş çıktı anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…