- 16 Şubat 2019
- 441
- 423
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.341
İnsallah hakkimızda hayırlısı olsun ya tutsun hayırlısıylaPkolu olup düzensiz adet görenler hamile kalabiliyor hatta benim doktorum adeti düzensiz olanlar daha çabuk hamile kalıyor dedi rabbim istesin yeterki tabi ki olur değerlerin de iyi bence inşaAllah bebişin tutunmuştur sana bu ay bende ilk defa klomen kullandım bekliyorum bakalım ne olacak
Hayırlı olsun canım, Allah yardımcınız olsun hastane çalışanları olarakKızlar bugün tercih sonuçlarım açıklandı başakşehir şehir hastanesine atandım
Canım yumurtalarına baktırmadan mı kullandın klomeni, kendi kendine mi? Ben de bu ay doktora gidemedim, klomene başlatacaktı gidebilseydim. Evde klomenim vardı aslında ama kendi kendime kullanmak istemedim korktum. Bu ay öyle hiçbişey yapmadan geçti, inşallah bebişin gelir canım Allah daha fazla bekletmesin kimseyiİnsallah hakkimızda hayırlısı olsun ya tutsun hayırlısıylabende 1 sene olacak deneyeli
Hadi yaaatest yapıyor musun canım, hamile olabilir misin acaba. Yani doktorlara çok güveniyoruz evet bu işin uzmanları sonuçta ama onların da bazen yanıldıkları ya da göremedikleri şeyler olabiliyor. Belki de kese oluştu bu süre zarfında.
Kızlar bugün tercih sonuçlarım açıklandı başakşehir şehir hastanesine atandım
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbım bol kazanclar versın
Teşekkür ederim aminHayırlı olsun canım, Allah yardımcınız olsun hastane çalışanları olarak
Hadi GÖzün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarr yaaa bakmasam bildirim.gelmiyor buradan baska konulara yazinca burasindan gelmiyor bildirim burda dursam dger yerden gelmio bildirimm nabiyosunuzzz iyisinizdir insalllaah kandiliniz mubarek olsun bgun dualarda bulusalim insalllaaaaah ben sizin icin dua edicem ❤ sizde benim.icin dua edin dun doktoruma.gittim 253 cikmis betam doktorum aradi kan degerlerin falan cok guzel 10 gun sonra gel dedi umarim.gorurum keseyi benden sizede tavsiye hemencik testyapmayın bakin adetimin gunu yaptim da noldu acaba ekseyi gorcezmi dusunceesi var smdi rabbim herkese hayrlisini sagliklisini versinbizlerde
Sagol allah sizlerede tez zamanda nasip etsin hep dualarimdasinizHadi GÖzün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktor kullan dedi canım ama yumurtaliklara bakamadık tabi.. sadece amh bakıldı kandan onda da iyi çıktı o yüzden umudum yok benim zaten bu sabah hafif bir kasık ağrısıyla uyandım kesin adet olcamCanım yumurtalarına baktırmadan mı kullandın klomeni, kendi kendine mi? Ben de bu ay doktora gidemedim, klomene başlatacaktı gidebilseydim. Evde klomenim vardı aslında ama kendi kendime kullanmak istemedim korktum. Bu ay öyle hiçbişey yapmadan geçti, inşallah bebişin gelir canım Allah daha fazla bekletmesin kimseyi
Ahh kuzuuum, kesesini de görürsün kalp atışını da duyarsın cinsiyetini de öğrenip hooop kucağına alırsın inşallah sağlıkla sıhhatle bereketiyleKizlarr yaaa bakmasam bildirim.gelmiyor buradan baska konulara yazinca burasindan gelmiyor bildirim burda dursam dger yerden gelmio bildirimm nabiyosunuzzz iyisinizdir insalllaah kandiliniz mubarek olsun bgun dualarda bulusalim insalllaaaaah ben sizin icin dua edicem ❤ sizde benim.icin dua edin dun doktoruma.gittim 253 cikmis betam doktorum aradi kan degerlerin falan cok guzel 10 gun sonra gel dedi umarim.gorurum keseyi benden sizede tavsiye hemencik testyapmayın bakin adetimin gunu yaptim da noldu acaba ekseyi gorcezmi dusunceesi var smdi rabbim herkese hayrlisini sagliklisini versinbizlerde
Bende klomenden dolayı kist oluştu 2 tane, 2 aydır onun geçmesini bekliyodum doğum kontrol hapı kullandım, bu ay doktora kontrole gidecektim kist geçmiş mi diye bakacaktı, geçtiyse klomen verecekti yine, gidemediğim için klomen de kullanmaya korktum kendi kendime. Bat ne zaman senin, test yaptın mı hiç, inşallah vardır bebişinDoktor kullan dedi canım ama yumurtaliklara bakamadık tabi.. sadece amh bakıldı kandan onda da iyi çıktı o yüzden umudum yok benim zaten bu sabah hafif bir kasık ağrısıyla uyandım kesin adet olcam
Rabbim cok degisik bisi hala saka.gbi.geliyor en kisa zamanda sizlerede nasip.Olsun insalllah rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin kimseyi.oyalamasin bu.yollardaaaAhh kuzuuum, kesesini de görürsün kalp atışını da duyarsın cinsiyetini de öğrenip hooop kucağına alırsın inşallah sağlıkla sıhhatle bereketiyleSenin de kandilin kutlu olsun canım. Allah dualarını kabul etsin, kendini strese sokma, herşey sağlıkla ilerleyecek inşallah 10 güne görürsün yavrunun kesesini de Minicik patikler kıyafetler bakmaya başla annesiiii
Kuzum geçer kistin.merak.etmee sen evde calismalara devam et bol bolBende klomenden dolayı kist oluştu 2 tane, 2 aydır onun geçmesini bekliyodum doğum kontrol hapı kullandım, bu ay doktora kontrole gidecektim kist geçmiş mi diye bakacaktı, geçtiyse klomen verecekti yine, gidemediğim için klomen de kullanmaya korktum kendi kendime. Bat ne zaman senin, test yaptın mı hiç, inşallah vardır bebişin
Klomenle oluşan kistler adetle birlikte atılıyor diyorlardı canim seninkiler büyük müydüBende klomenden dolayı kist oluştu 2 tane, 2 aydır onun geçmesini bekliyodum doğum kontrol hapı kullandım, bu ay doktora kontrole gidecektim kist geçmiş mi diye bakacaktı, geçtiyse klomen verecekti yine, gidemediğim için klomen de kullanmaya korktum kendi kendime. Bat ne zaman senin, test yaptın mı hiç, inşallah vardır bebişin
AmiiinnRabbim cok degisik bisi hala saka.gbi.geliyor en kisa zamanda sizlerede nasip.Olsun insalllah rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin kimseyi.oyalamasin bu.yollardaaa
Yok canım büyük değildi, klomenle 3 yumurtam oluştu 18,22 ve 25mm büyüklüğünde. Çatlatma iğnesi de vurdurdum ama ikisi kiste dönüştü çatlamadı. En son biri 19mm biri 22mm di.2 aydır küçülerek yok olmasını bekledim, son durumları nedir bilmiyorum canım.Klomenle oluşan kistler adetle birlikte atılıyor diyorlardı canim seninkiler büyük müydü
Inşallah geçmiştir canim kötü bi kist değil demi gececek yaniYok canım büyük değildi, klomenle 3 yumurtam oluştu 18,22 ve 25mm büyüklüğünde. Çatlatma iğnesi de vurdurdum ama ikisi kiste dönüştü çatlamadı. En son biri 19mm biri 22mm di.2 aydır küçülerek yok olmasını bekledim, son durumları nedir bilmiyorum canım.
Allah razı olsun canım kafam çok karma karışık catlatma iğnesi oldum 8. Günüm hani test yapayım dedim adetim gecince yine yaparım dün yaptım bomboş T çizgisi nede C çizgisi var bugün yine yaptım farklı bi test aldım yine boş çıktı anlamadimSagol allah sizlerede tez zamanda nasip etsin hep dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?