- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.221
Olabilir canım inşallahBir arkadaşım klomen kullanırken hamile kalmadı sonraki ay hamile kaldı kendiliğinden çünkü etkisi bir kaç ay sürüyor ilacıninşallah gelecek ay sana da aynısı olur canım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Ben de öyle biliyorum canım klomen diğer ay da etkisini sürdürüyor, hormon sonuçta vücutta Kalıyodur uzun süre. Klomene takılıp kendini strese sokma i. Sana diyorum ama aynısını ben yapıyorum o ayrıOlabilir canım inşallahkısmet bakalım adet böyle gecikince kendini birdahaki aya gebeliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama klomen 1 ayda etkisini yitirmiyor mu acaba tekrar kullandırıyor ya doktor adet olunca.Ben teşekkür ederim yorumun ve güzel duan için
Bana 1 aylık fitil olarak vermiş kullanıyorum mecburBen kullandim canimm 10 gun ic demisti doktorum progestan açıklamasına bakarsan zararı yok yararı var canim bebegin tutunması icin rahmini toparliyoe gebelige hazirliyor vs vs herseye bakma her seyede inanma canim guzel gunlerini maf etme
Kullan canım kendin arasdir onu dusuk tehlikesi olanlar falan kullanıyor annesine sıkı siki tutunsun insalllahBana 1 aylık fitil olarak vermiş kullanıyorum mecbur
İnş canım inş sende benim gibi erkenden uyanıyorsun galibaKullan canım kendin arasdir onu dusuk tehlikesi olanlar falan kullanıyor annesine sıkı siki tutunsun insalllah
Evet bgun saha gec uyandim bana kalirsa dun 4 20 de uyandik yaa saka.gbiİnş canım inş sende benim gibi erkenden uyanıyorsun galiba
Naptın canım adet olabildin mi
Sagolll allah razi olsun canim rabbim dileyen herkese tez zamanda sanada nasip etsin hep dualarimdasinizzzseniseviyorum- yaaaa canım ne zamandır dogru duzgun giremiyordum şimdi gordum hamıle oldugunu yaaa cok sevındım allahım saglıklı br sekılde hamılelıgini tamamlamana yardmcı olsun
Bende öyleyim Bi kere uyandırsam Bi daha uyuyamıyorumEvet bgun saha gec uyandim bana kalirsa dun 4 20 de uyandik yaa saka.gbi
Bgun guzel uyudum bi 7 de uyandimm sonra geri yattim10 da uyandim normalde nen 12 1 2 gbi kalkardım duzen sasti❤Bende öyleyim Bi kere uyandırsam Bi daha uyuyamıyorum
Senin düzende benimki gibi birebir ortak yanımız çokBgun guzel uyudum bi 7 de uyandimm sonra geri yattim10 da uyandim normalde nen 12 1 2 gbi kalkardım duzen sasti❤
Sende yapma kuzum stres yapmamaya çalışalım zamana akışına bırakalım kendimi başka şeylerle oyalayalım böyle kendimizi çok yıpratıyoruzBen de öyle biliyorum canım klomen diğer ay da etkisini sürdürüyor, hormon sonuçta vücutta Kalıyodur uzun süre. Klomene takılıp kendini strese sokma i. Sana diyorum ama aynısını ben yapıyorum o ayrısen yapma iyi bişey değil strese girmek. İnşallah ığraştırmadan gelir bebişin bu ay
Valla evdede bi is yapmıyorum esim yapıyor bana yaptirmiyor mutfakda yardim edio valla normaldese ederdide bukdr degil yaa cok farklı simdi portakal suyu falan sıkıyor cevis kiriyorSenin düzende benimki gibi birebir ortak yanımız çok
Yapıyorsa karışma yapsın canımValla evdede bi is yapmıyorum esim yapıyor bana yaptirmiyor mutfakda yardim edio valla normaldese ederdide bukdr degil yaa cok farklı simdi portakal suyu falan sıkıyor cevis kiriyorben demeden hersey yapıyor bgunse evi supurcez korkuyorum kendim bi is yapmaya doktora gitsem biraz rahatlicam tamam sknti yok dese smdi blmiyorum düşündürüyor
Biraz daha bekleseydin canım test yapmak için belki iğne etkisini yeni kaybetmiştirKızlar bugün iğneden sonra 11. Günüm test yaptım negatif bu ay bende de yok
Valla yemekden yemege kalk yorma kendini ne yemegi yapsam die düşünüyorum fikir ver canimYapıyorsa karışma yapsın canımbu kadar beklemenin mukafatı kendini yorma zaten bende eşimin ailesindeyim sürekli oturup yatıyorum eve geçemedik bir haftadır
Adetine kac gun var canimKızlar bugün iğneden sonra 11. Günüm test yaptım negatif bu ay bende de yok
3 gün var çarşamba adet olmam lazımAdetine kac gun var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?