Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım öyle düşünüp kendini üzme. bak benim 3 yumurtam vardı 2 tane çatlatma iğnesi oldum ama 1 yumurtam çatladı ve hamile kalamadım. üstelik o ay rahim filmi bile çektirmiştim. düşün yani herşeyi yaptığım halde olmadı.üstelik hergünü değerlendirdik. bendeki hüsranı tahmin ediyosundur. olmayınca olmuyor bazen napalım. Allah hayırlısını nasip etsin. kendimizi de paralasak yerden yere de atsak yapacak bişey yok. neyse ki reglin geldi,regl olamayan arkadaşlarımız var bu grupta,regl olayım diye dua ediyolar. herşeyin hayırlısı. bu ay başka şeyler kullanırsın,kürler denersin. klomen herşey demek değil. çoğu kişi kullanamıyor bu ay ben de dahil. kendini ona şartlama

Belli olmuyor kuzum bir ihtimal acaba iğne vurulsam olacakmıydı diye belki şifam o iğnede diye düşündüm bi an bilmiyorum kafam çok karıştı yaa kasımda bende rahim filmi çekilmiştim değişen birşey olmadı üst üste ilişki de oldu yine tutmadı bakalım bu ay normal yolla deniycez biz de hayırlısı olsunRabbim bu ay emeklerimizi boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün artık inşallah bitanem

inşallah canım. belki doğal yollardan gelmek istiyor bebişlerimiz. annelerini üzmeyecekler inşallah

Oyleyse evden kafanı çıkartma canim keciboynuzu falanda yesin canim sifa olsun insalllah

Canım önceki yorumlarını okudum ama doktor neden sana çatlatma iğnesi yapmıyor ona takıldım, bir'den fazla yumurta oluştuğu taktirde kendiliğinden çatlamaları daha güç oluyor .
Kendiliğinden çatlayacak bugün yarın demişti doktorum eşim de cenaze dolayısıyla şehir dışına gitmişti bir sonraki günün gecesi evde olacaktı galiba o yüzden vurmadı diye düşünüyorum canım heralde yetişemez diye. Öyle mi oluyormuş bilmiyordum bunu.3 yumurtam vardıolmadı yine

Gün aşırı değil de hergün deneyelim bu ay bizdeama klomensiz olacak bu ayçatlatma iğnesi de olamiycam malum durumdan dolayı
Hergun yumurtlamadan önce 3 4 gun pes pese sonra 2 gun ara sonra yumurtlama ve diğer günlerde bi pespese canim ara vermek yok

Ben hep vuruldum canım doktor işi şansa birakmak istemedi. Ha vurulduktan sonra da tutup tutmayacağını Allah bilir ama en azından ilişkiye gireceğin günler belli catlayacağı zaman belli. Hayırlısı hakkinda kuzu biliyorsun belki benimde hamile kaldığım ay 3 yumurtam vardı ama tek gebelik.

Kesinlikle bir daha işi şansa bırakmiycam canım çatlatma iğnesini yaptırıcam bu ay klomen de kullanamiycam normal yolla deniycez artık bu ay.Hayırlısı kuzum benim gibi 3 yumurtan oluşmuş seninde tek olan yumurta döllenmişÇok güzel bir gebelik geçirirsin inşallah

Bir sayfada gördüm de keseyi görmeden progestana başlanmaz diye ama bana doktor verdi aranızda böyle olan var mı

Bir arkadaşım klomen kullanırken hamile kalmadı sonraki ay hamile kaldı kendiliğinden çünkü etkisi bir kaç ay sürüyor ilacın inşallah gelecek ay sana da aynısı olur canım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bir sayfada gördüm de keseyi görmeden progestana başlanmaz diye ama bana doktor verdi aranızda böyle olan var mı
Ben kullandim canimm 10 gun ic demisti doktorum progestan açıklamasına bakarsan zararı yok yararı var canim bebegin tutunması icin rahmini toparliyoe gebelige hazirliyor vs vs herseye bakma her seyede inanma canim guzel gunlerini maf etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…