- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.201
İkiz tutma ihtimalı vardı kuzum inşallahh2. Fotografda ikiz gbi geldi insallaaah hamileykende boyle ikizlere hamileyim.dersinnn insalllah ❤
canım öyle düşünüp kendini üzme. bak benim 3 yumurtam vardı 2 tane çatlatma iğnesi oldum ama 1 yumurtam çatladı ve hamile kalamadım. üstelik o ay rahim filmi bile çektirmiştim. düşün yani herşeyi yaptığım halde olmadı.üstelik hergünü değerlendirdik. bendeki hüsranı tahmin ediyosundur. olmayınca olmuyor bazen napalım. Allah hayırlısını nasip etsin. kendimizi de paralasak yerden yere de atsak yapacak bişey yok. neyse ki reglin geldi,regl olamayan arkadaşlarımız var bu grupta,regl olayım diye dua ediyolar. herşeyin hayırlısı. bu ay başka şeyler kullanırsın,kürler denersin. klomen herşey demek değil. çoğu kişi kullanamıyor bu ay ben de dahil. kendini ona şartlamaSöküldüm kuzum geliyor baya adetmiş demek ki birdahaki aya kaldık klomen de kullanamiycam hastaneye gidemiyorum normal yolla deniycez artık bu ay canım napalım.keşke iğne yapsaymış doktorum belki kalırdım bir ihtimal canımbelki benim de o iğneye ihtiyacım vardı 3 yumurtam oluşmuştu bu ay
Doktor tutarsa ikiz gebelik bile olabilir demişti nasıl sevinmiştim birdahakine kesinlikle çatlatma iğnesini yaptırıcamdualarım seninle canım Allah razı olsun sonunda muradına erdin çok şükür sağlıklı sorunsuz bir gebeliğin olur inşallah canım Çatlar kendiliğinden dedi ama ya hiç çatlamadı yada biz mi tutturamadık gününü kim bilir bu aya kaldı umutlar
Belli olmuyor kuzum bir ihtimal acaba iğne vurulsam olacakmıydı diye belki şifam o iğnede diye düşündüm bi an bilmiyorum kafam çok karıştı yaa kasımda bende rahim filmi çekilmiştim değişen birşey olmadı üst üste ilişki de oldu yine tutmadı bakalım bu ay normal yolla deniycez biz de hayırlısı olsuncanım öyle düşünüp kendini üzme. bak benim 3 yumurtam vardı 2 tane çatlatma iğnesi oldum ama 1 yumurtam çatladı ve hamile kalamadım. üstelik o ay rahim filmi bile çektirmiştim. düşün yani herşeyi yaptığım halde olmadı.üstelik hergünü değerlendirdik. bendeki hüsranı tahmin ediyosundur. olmayınca olmuyor bazen napalım. Allah hayırlısını nasip etsin. kendimizi de paralasak yerden yere de atsak yapacak bişey yok. neyse ki reglin geldi,regl olamayan arkadaşlarımız var bu grupta,regl olayım diye dua ediyolar. herşeyin hayırlısı. bu ay başka şeyler kullanırsın,kürler denersin. klomen herşey demek değil. çoğu kişi kullanamıyor bu ay ben de dahil. kendini ona şartlama
inşallah canım. belki doğal yollardan gelmek istiyor bebişlerimiz. annelerini üzmeyecekler inşallahBelli olmuyor kuzum bir ihtimal acaba iğne vurulsam olacakmıydı diye belki şifam o iğnede diye düşündüm bi an bilmiyorum kafam çok karıştı yaa kasımda bende rahim filmi çekilmiştim değişen birşey olmadı üst üste ilişki de oldu yine tutmadı bakalım bu ay normal yolla deniycez biz de hayırlısı olsunRabbim bu ay emeklerimizi boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün artık inşallah bitanem♥
Belki de kuzum Allah nasıl yazdıysainşallah canım. belki doğal yollardan gelmek istiyor bebişlerimiz. annelerini üzmeyecekler inşallah
Oyleyse evden kafanı çıkartma canim keciboynuzu falanda yesin canim sifa olsun insalllahİstanbuldayım ben kuzum adet oldugu belli kanın.burada durumlar kötü maalesefballı cerez karışımını yaparım rondodan geçiririm cerezleri bal döküp karıştırırım bir de onu deneyeyim şifa olur inşallah bi adetim bitsin
Inaalllah annesi rabbim insallah tez vakitte yasatacakİkiz tutma ihtimalı vardı kuzum inşallahhRabbim hangisini uygun görürse ben hepsine razıyım yeter ki sağlıkla gelsinler
Bi süre daha böyle canım.keciboynuzunu da eşime aldırırım onu da yaparım belki ama ballı cerezi kesin yaparım.inşallah kuzumOyleyse evden kafanı çıkartma canim keciboynuzu falanda yesin canim sifa olsun insalllah
İnşallah bitanemInaalllah annesi rabbim insallah tez vakitte yasatacak
İnşallah bitanem♥♥En tez vakitte
Bi süre daha böyle canım.keciboynuzunu da eşime aldırırım onu da yaparım belki ama ballı cerezi kesin yaparım.inşallah kuzum
Birde bol bol iliski pes pese girmistik biz igneden sonraki gunler❤İnşallah bitanemEn tez vakitte
Kendiliğinden çatlayacak bugün yarın demişti doktorum eşim de cenaze dolayısıyla şehir dışına gitmişti bir sonraki günün gecesi evde olacaktı galiba o yüzden vurmadı diye düşünüyorum canım heralde yetişemez diye. Öyle mi oluyormuş bilmiyordum bunu.3 yumurtam vardıCanım önceki yorumlarını okudum ama doktor neden sana çatlatma iğnesi yapmıyor ona takıldım, bir'den fazla yumurta oluştuğu taktirde kendiliğinden çatlamaları daha güç oluyor.
Gün aşırı değil de hergün deneyelim bu ay bizdeBirde bol bol iliski pes pese girmistik biz igneden sonraki gunler❤
Hergun yumurtlamadan önce 3 4 gun pes pese sonra 2 gun ara sonra yumurtlama ve diğer günlerde bi pespese canim ara vermek yokGün aşırı değil de hergün deneyelim bu ay bizdeama klomensiz olacak bu ay çatlatma iğnesi de olamiycam malum durumdan dolayı
Kendiliğinden çatlayacak bugün yarın demişti doktorum eşim de cenaze dolayısıyla şehir dışına gitmişti bir sonraki günün gecesi evde olacaktı galiba o yüzden vurmadı diye düşünüyorum canım heralde yetişemez diye. Öyle mi oluyormuş bilmiyordum bunu.3 yumurtam vardıolmadı yine
Not aldım canımHergun yumurtlamadan önce 3 4 gun pes pese sonra 2 gun ara sonra yumurtlama ve diğer günlerde bi pespese canim ara vermek yok
Kesinlikle bir daha işi şansa bırakmiycam canım çatlatma iğnesini yaptırıcam bu ay klomen de kullanamiycam normal yolla deniycez artık bu ay.Hayırlısı kuzum benim gibi 3 yumurtan oluşmuş seninde tek olan yumurta döllenmişBen hep vuruldum canım doktor işi şansa birakmak istemedi. Ha vurulduktan sonra da tutup tutmayacağını Allah bilir ama en azından ilişkiye gireceğin günler belli catlayacağı zaman belli. Hayırlısı hakkinda kuzu biliyorsun belki benimde hamile kaldığım ay 3 yumurtam vardı ama tek gebelik.
Kesinlikle bir daha işi şansa bırakmiycam canım çatlatma iğnesini yaptırıcam bu ay klomen de kullanamiycam normal yolla deniycez artık bu ay.Hayırlısı kuzum benim gibi 3 yumurtan oluşmuş seninde tek olan yumurta döllenmişÇok güzel bir gebelik geçirirsin inşallah
Ben kullandim canimm 10 gun ic demisti doktorum progestan açıklamasına bakarsan zararı yok yararı var canim bebegin tutunması icin rahmini toparliyoe gebelige hazirliyor vs vs herseye bakma her seyede inanma canim guzel gunlerini maf etmeBir sayfada gördüm de keseyi görmeden progestana başlanmaz diye ama bana doktor verdi aranızda böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?