Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyyy kese vardir umarim hamilesndjr canim ınsalllaaah

Aynen canım ben de bu ay öylr yapacağım, kendiliğinden olursa olur inşallah, hiç ovulasyon günü falan da takip etmiyorum, kendimi strese sokmadan geçsin bakalım bu ay, inşallah klomene gerek kalmadan hamile kalırız

Hadi inşallah güzel haberler ver bizeee, kese olsun o noooolur

Ya sımdı netten baktım hıc güzel seyler yazmıor sızı. Gibi bende ınsallah dıyorum ama morelım cok bozuldu aglıcam zor duruom

Aynen bu ay kafa rahat bizim bakalım böyle olunca bir etkisi olacak mi göreceğiz. Bugün de bal çörekotuna başlayacağım, faydasını her anlamda göreceğimi düşünüyorum. Hem bağışıklık güçlendiriyormuş hem yumurtlamaya yardımcı oluyormuş daha ne olsun

Ya sımdı netten baktım hıc güzel seyler yazmıor sızı. Gibi bende ınsallah dıyorum ama morelım cok bozuldu aglıcam zor duruom
Noldu kuzum, doktoru dinlemeden bakmasaydın keşke bi yere, canını sıkma böyle şeyler okuyup, inşallah güzel haberler ver bize

Kizlar hasta olcaniz zaman gogusleriniz sisip agrirmi sizlerinde
Normalde benim bir hafta varken agrimasi sismesi lazim hala ne bi agri ne bi şişme

Evet sıvı bırıktiği için kanlar oraya toplanmıs kanları atmam ıcın fitil tarzı ılac kestı verdı ıste onu kullan dedı
Geçmiş olsun canım herşeyin hayrlısı sıvı niyr birikmiş acaba klomenden miki dozu mu fazla verdi sana acaba inşallah hemen düzelir adet olunca bedenen de rahatlarsın

Ben de aynı durumdayim gunde 1 doz toplam 5 gün. Inşallah faydasini görürüz hepimiz. Benim de ilk❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…