- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.841
Kistini kontrol etmeden kendi kendine başlama diyecekDoktorunu arayabilirsen ara bi canim bence
Kullanma zaten kist problemin varmış. Ben de hiç yatkınlik olmadığı halde 3. Gün hrp kontrol etti. Ben de tedaviyi bırakıcam ama regl olursam 3.gün gidip muayene olucam yine.Kızlar çok moralim bozuk, yarın doktor randevum vardı, adetimin 4.günü yarın. Ama bulunduğum yerde korona virüsünden dolayı baya önlemler aldılar, eşim hastaneye gitme diyor. Yurt dışında yaşıyoruz. Evde 1 kutu klomen var, sizce doktora görünmeden kendi kendime başlasam mı günde 1 tane.Sadece 1 defa klomen kullanmıştım Ocak ayında. Şubat boş geçti kist vardı diye doğum kontrol hapı kullandım, şimdi bu ay doktora gidecektim herşey altüst oldu offff
Bi ara oyle dersede yapicak bisi yok canim.kas yaparken goz çıkartmayalımKistini kontrol etmeden kendi kendine başlama diyecek
Bu ilaç sonrası herkes kist oluştuğunu söylemiş gözümü korkuttu ben günde 1 kez içiyorum iğne diye bisey de demedi doktorumBi ara oyle dersede yapicak bisi yok canim.kas yaparken goz çıkartmayalım
Ideal büyüklükteyse igne oluyor canım 12. Gün civarı.Bu ilaç sonrası herkes kist oluştuğunu söylemiş gözümü korkuttu ben günde 1 kez içiyorum iğne diye bisey de demedi doktorum
Kuzenim ilaç kullandı iğne vurunmadı suan hamile bende vurunmam diye dusunuyordumIdeal büyüklükteyse igne oluyor canım 12. Gün civarı.
Bazen ideal büyüklükte oomuyor igne için ama bu döllenmeye engel değil. Igne ile catlama saati belli oluyor o saate iliski veriliyor ihtimal arttiriliyor.Kuzenim ilaç kullandı iğne vurunmadı suan hamile bende vurunmam diye dusunuyordum
Bnde kullandm klomen ama iğne olmadm bir yumurtamgelişmişti 20 mm testle takip ettim çatladı şimdi bekliyorum beş gün kaldı adetimeKuzenim ilaç kullandı iğne vurunmadı suan hamile bende vurunmam diye dusunuyordum
Günde kac doz kullandınBnde kullandm klomen ama iğne olmadm bir yumurtamgelişmişti 20 mm testle takip ettim çatladı şimdi bekliyorum beş gün kaldı adetime
Kızlar çok moralim bozuk, yarın doktor randevum vardı, adetimin 4.günü yarın. Ama bulunduğum yerde korona virüsünden dolayı baya önlemler aldılar, eşim hastaneye gitme diyor. Yurt dışında yaşıyoruz. Evde 1 kutu klomen var, sizce doktora görünmeden kendi kendime başlasam mı günde 1 tane.Sadece 1 defa klomen kullanmıştım Ocak ayında. Şubat boş geçti kist vardı diye doğum kontrol hapı kullandım, şimdi bu ay doktora gidecektim herşey altüst oldu offff
Günde toplam 100 mg aldım sabah akşam bir tane olmak üzereGünde kac doz kullandın
Teşekkür ederim cevabınız için bende 50 mg alıyorumGünde toplam 100 mg aldım sabah akşam bir tane olmak üzere
Valla bende varmiydi blmiyorum amaa ulturosnla doktorum bakmisti guzel demisti geceb akttan bakti klomenden sonra cikokata kistin var dedi daha önce varmiydi klomenden sonrami oldu blmiyorumBu ilaç sonrası herkes kist oluştuğunu söylemiş gözümü korkuttu ben günde 1 kez içiyorum iğne diye bisey de demedi doktorum
İmkanınız varsa özel muayanelere gidersniz daha steril ortam yeterki olsun rabbim versin bi çözüm her zamn bılunurGünaydın kızlar, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. Ben çocuk için bu ay tedavi görmeye başladım. Biliyorsunuz ki corona denen illet hastalık türedi. Şu an tabii ki tedavimin olumlu olup olmadığını deli gibi merak ediyorum. Olumlu olursa çok sevineceğim havalara uçaçağım ama bir yandan hamileyken hastalık kaparsam ne olur düşüncesi içimi kemiriyor. Bir yandan hamilelik istemiyorum tedaviye başladığıma pişman oldum. Eşim de çok korkmaya başladı. Daha kötü günler bizi bekliyor gibi görünüyor, hastalık hızla yayılıyor ve kadın doğum doktorumuza bile gidemeyeceğiz. Hastane ortamına hiç mi hiç girmek istemiyorum zaten. Ne yapacağız kızlar? Kafamda deli sorular. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Doktorum özel hastanede, muayenehane desek oraya da günde bir sürü insan girip çıkıyor. İngiltere’de yeni doğan bir bebekte hastalık görüldüğünü okudum, vicdan azabına dönüştü benimki biraz. İnsanlar patır patır ölürken hastalıkla dolu bir dünyaya bebek getirmek...İmkanınız varsa özel muayanelere gidersniz daha steril ortam yeterki olsun rabbim versin bi çözüm her zamn bılunur
Demin bende test yaptım birşey çıkmadı gene hüsran 20 dakkadan sonra telefon ışıldsğıyla zorla hayaleti gördümSize bahsettıgım kasık agrısı felaket duruma geldı 10.günüm iğnede karnımın ustune elımı hafıf baskı ıle koydugum zaman bıle agrıyor
Demin bende test yaptım birşey çıkmadı gene hüsran 20 dakkadan sonra telefon ışıldsğıyla zorla hayaleti gördümen azndan piskolojim rahatlasın dedim test yapınca ışıkla bak hafif görünüyo en azndan adete kadar moralimiz bozlmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?