- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.861
Bende öyle ailemin yanına geldim hemen okulların tatil olduğu belli olunca şimdi adet olunca burda gidicem doktora sen çok erken yapmışsn zaten bn dört gün kaldı diye yaptım bazen çıkanlar oluyo diye ama malesef iki test almştm yanıma bakarım diyeBen 3 gun önce yaptım test negatıftı bide dun akdam kayserıye geldık eşimle tatil diye
Bende öyle ailemin yanına geldim hemen okulların tatil olduğu belli olunca şimdi adet olunca burda gidicem doktora sen çok erken yapmışsn zaten bn dört gün kaldı diye yaptım bazen çıkanlar oluyo diye ama malesef iki test almştm yanıma bakarım diye
Canım ben de bugün doktor gidecektim klomene başlayacaktık ama gidemedim corona yüzünden, biz de eşimle aynı şeyleri konuştuk, bu ay bir şey kullanmadan denemeye karar verdik, Allah nasip eder de olur belki kendiliğinden, olmazsa da vardır bi bildiği hayırlısı olsun herkes hakkında, böyle bi durumda hamile kalmak beni de korkutuyor, testler ve tahliller için bile hastaneye gidememek çok kötü olur heraldeGünaydın kızlar, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. Ben çocuk için bu ay tedavi görmeye başladım. Biliyorsunuz ki corona denen illet hastalık türedi. Şu an tabii ki tedavimin olumlu olup olmadığını deli gibi merak ediyorum. Olumlu olursa çok sevineceğim havalara uçaçağım ama bir yandan hamileyken hastalık kaparsam ne olur düşüncesi içimi kemiriyor. Bir yandan hamilelik istemiyorum tedaviye başladığıma pişman oldum. Eşim de çok korkmaya başladı. Daha kötü günler bizi bekliyor gibi görünüyor, hastalık hızla yayılıyor ve kadın doğum doktorumuza bile gidemeyeceğiz. Hastane ortamına hiç mi hiç girmek istemiyorum zaten. Ne yapacağız kızlar? Kafamda deli sorular. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Aynen öyle ben de çok fazla düşünüyorum hastane kapısından bile girmek istemiyorum ama gebelik olursa gitmek zorunda kalacağım diye korkuyorum. Ben de bu ay adet görürsem sonraki tedaviye gitmeyeceğim. Korkuyorum ve bu durum beni çok üzüyorCanım ben de bugün doktor gidecektim klomene başlayacaktık ama gidemedim corona yüzünden, biz de eşimle aynı şeyleri konuştuk, bu ay bir şey kullanmadan denemeye karar verdik, Allah nasip eder de olur belki kendiliğinden, olmazsa da vardır bi bildiği hayırlısı olsun herkes hakkında, böyle bi durumda hamile kalmak beni de korkutuyor, testler ve tahliller için bile hastaneye gidememek çok kötü olur heralde
Ayrıca şu an hamile olanlar ve doğum yapacak olanlar için de çok endişeliyim. Allah korusun hepimizi.Canım ben de bugün doktor gidecektim klomene başlayacaktık ama gidemedim corona yüzünden, biz de eşimle aynı şeyleri konuştuk, bu ay bir şey kullanmadan denemeye karar verdik, Allah nasip eder de olur belki kendiliğinden, olmazsa da vardır bi bildiği hayırlısı olsun herkes hakkında, böyle bi durumda hamile kalmak beni de korkutuyor, testler ve tahliller için bile hastaneye gidememek çok kötü olur heralde
Günaydın kızlar, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. Ben çocuk için bu ay tedavi görmeye başladım. Biliyorsunuz ki corona denen illet hastalık türedi. Şu an tabii ki tedavimin olumlu olup olmadığını deli gibi merak ediyorum. Olumlu olursa çok sevineceğim havalara uçaçağım ama bir yandan hamileyken hastalık kaparsam ne olur düşüncesi içimi kemiriyor. Bir yandan hamilelik istemiyorum tedaviye başladığıma pişman oldum. Eşim de çok korkmaya başladı. Daha kötü günler bizi bekliyor gibi görünüyor, hastalık hızla yayılıyor ve kadın doğum doktorumuza bile gidemeyeceğiz. Hastane ortamına hiç mi hiç girmek istemiyorum zaten. Ne yapacağız kızlar? Kafamda deli sorular. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Her kafadan bir ses çıkıyor evet ama ben stresime, korkuma engel olamıyorum. Eşim de biraz abarttı çünkü iş yerinde virüsü kapıp bana bulaştırmaktan çok korkuyor. Servisle değil arabayla gidip geliyor, yemekhaneden bile yemek yememeye başladı, evden bir şeyler koyuyorum yanına. Türkiye’de okullar tatil ama insanlar hala sokaklarda, işlerine gitmek zorundalar. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın, ben hamile olduğumu öğrendiğimde koronavirus diye birşey yoktu daha.. Doktorlar açıklama yapıyorlar bu konuda bebeğe geçme durumu yokmuş ve ingilteredeki o coronavirüslü bebeğin yalan haberden ibaret olduğu söyleniyor. Malum bir kitle insanları panik etmek için var gücüyle çalışıyor.. Şuan evdeyim dışarı çıkmıyorum, market alışverişini eşim hallediyor ve ben italyadan sonra vaka sayısı en yüksek olan ülkedeyim fransada. Üzülmüyor değilim, düşünüyorum neden benim hamilelik sürecime denk geldi böyle birşey diye ama yapacak birşey yok kontrollerime gidiyorum ve bu zor zamanlarda bana iyi gelen tek şey bebeğimin kalbini duymakona birşey olmasın
Her kafadan bir ses çıkıyor evet ama ben stresime, korkuma engel olamıyorum. Eşim de biraz abarttı çünkü iş yerinde virüsü kapıp bana bulaştırmaktan çok korkuyor. Servisle değil arabayla gidip geliyor, yemekhaneden bile yemek yememeye başladı, evden bir şeyler koyuyorum yanına. Türkiye’de okullar tatil ama insanlar hala sokaklarda, işlerine gitmek zorundalar. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥
Şu an bir bebek istemek bencillik gibi geliyor olmayan bebeğimi korumaya çalışıyorum, psikolojimiz etkileniyor tabii kafam çok karışık. Burada da sokağa çıkma yasağı olsa biraz olsa rahatlarım çünkü herkes birbiriyle iç içe ve bu hastalık kendini geç fark ettiriyor. Herkese bulaşıyor kimse farkında değil gibi geliyor bana. İnşallah çabucak atlatırız bu günleri. Desteğin için teşekkür ederim, kendine çok dikkat etAmin teşekkür ederim canım korkunu anlıyorum, bebek isteğini rafa kaldırdın diye de kimse seni yargılayamaz çünkü annelik iç güdüsüyle davranıyorsun aslında. Eşimin iş yeri kapandı şimdilik evden çalışıyor sokağa çıkma yasağı geldi bize sadece sağlık, alışveriş ve çalışmak zorunda olanlar çıkabiliyor. Allah sonumuzu hayır etsin bir an önce atlatalım sağ salim inşallah ❤
Allah yardımcımız olsun canım, bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah, umarım doğana kadar bütün kötü olaylar bitmiş olur, tertemiz hastalıksız bir dünyaya gözlerini açar bütün bebeklerGünaydın, ben hamile olduğumu öğrendiğimde koronavirus diye birşey yoktu daha.. Doktorlar açıklama yapıyorlar bu konuda bebeğe geçme durumu yokmuş ve ingilteredeki o coronavirüslü bebeğin yalan haberden ibaret olduğu söyleniyor. Malum bir kitle insanları panik etmek için var gücüyle çalışıyor.. Şuan evdeyim dışarı çıkmıyorum, market alışverişini eşim hallediyor ve ben italyadan sonra vaka sayısı en yüksek olan ülkedeyim fransada. Üzülmüyor değilim, düşünüyorum neden benim hamilelik sürecime denk geldi böyle birşey diye ama yapacak birşey yok kontrollerime gidiyorum ve bu zor zamanlarda bana iyi gelen tek şey bebeğimin kalbini duymakona birşey olmasın
Allah yardımcımız olsun canım, bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah, umarım doğana kadar bütün kötü olaylar bitmiş olur, tertemiz hastalıksız bir dünyaya gözlerini açar bütün bebekler
Bi arkadaşın reglin 20.günü iğnesi vurulmuştu. Yani çatlama boyutuna o zaman yaklaşmıştı.Kizlar gecen ay ovulasyon teestimde dun ve bgub yumurtlamis olmam lazim gecen ay oyle gösteriyodu ee hala ben yumurtlamayi göremedim pik olmadi hala klomen yuzunden olabilirmi böyle bisi dun vrya bgun gormem lazimdi pik bata 14 gun kaldi hala pik olmadi nedendir basina gelen varmi
Ysrin gidicez bakalim ne durumdayimmm bakicaz igne vurucakmi onuda sorucam gerekirse isdicem vursun umarim hayirli haberlerle gelirimBi arkadaşın reglin 20.günü iğnesi vurulmuştu. Yani çatlama boyutuna o zaman yaklaşmıştı.
Hayırlısı olsun canım, stres yapma kendine, Allah nasip ederse olacak zaten, bak ben de dahil çoğu arkadaşımız doktora gidip klomen çatlatma iğnesi bile yaptıramıyoruz virüs nedeniyle, Sen de canını sıkma eşin gelince değerlendir, daha önceki günlerde birlikteliğiniz varsa sperm 5 güne kadar canlı kalıyormuş içinde,yumurtan çatladıysa tutunur zaten bebişin inşallahTam gününde eşim yok burda anlayacagınız denk geldi.birdahaki ay da ramazan başlayacak.napıcağımı bilmiyorum açıkcası
Tam gününde eşim yok burda anlayacagınız denk geldi.birdahaki ay da ramazan başlayacak.napıcağımı bilmiyorum açıkcası
Benm sadece göğüs ağrım var arada çok acıyo çok artıyo arada biraz daha iyi hiç ağrım yok başlamadı daha bugün en geç yarın başlaması lazım adet ağrılamın hafiften pazargünü de adet olabilirim bn bazen 15. Gün adet gördüm çünkü yumurtlamadan. O yüzden acele etmedim daha test yapmadım bi tane kaldı elimde zaten erken yapmak istemedm o yüzden ama tık yok göğüs hariç prolaktinmi yükselince oluyo bnm bu derece göğüs ağrım ondan mı bilmiyorum sadece beklemek yapabileceğimiz şeyBirpdrci canım sen o günden sonra bir daha test yaptın mı? Durumun nasıl? 11.gün bugün kasık agrılarım halen devam edıyor kramplarım da cabası.. Ve aşırı gaz var içimde resmen hava degısıklıgınden dolayıda olabılır gaz antalyadan kayserıye geldık hava karlı ama sürekli wc gidiyorum kasıklarım doluyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?