- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.801
Evet artık rahatca adet olmayı bekleyecegım B Birprensis
Evet 5tl olanlardan canısı erken gebelıgı bosna kullanmak ıstemedım fluffy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ümidinizi kaybetmeyin kızlar, tecrübeli olanlar hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine benziyor diye bir çok kez yazmışlar, belki bebişleriniz tutunmaya çalışıyordur Güzel haberlerinizi bekliyoruzEn iyisi adeti beklryrlim biz aynı günlerdeyiz sayılır
Canım igne etkisi kimisinde cabuk geçiyor bende 8.gün negatifti ben etkisini takip ettim her gün test yapa yapa. Zaten igneden 1 hafta sonra tutsa bile ancak yerlesir ondan sonra beta salgilanacak derken o betanın da idrsrds çıkması yine 15 günü buluyor. Bu igneyle 14 gün silik cizgi goren ama kanda negatifi alan bile var.Evet artık rahatca adet olmayı bekleyecegım B Birprensis
Hemen ümidinizi kaybetmeyin kızlar, tecrübeli olanlar hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine benziyor diye bir çok kez yazmışlar, belki bebişleriniz tutunmaya çalışıyordur Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım igne etkisi kimisinde cabuk geçiyor bende 8.gün negatifti ben etkisini takip ettim her gün test yapa yapa. Zaten igneden 1 hafta sonra tutsa bile ancak yerlesir ondan sonra beta salgilanacak derken o betanın da idrsrds çıkması yine 15 günü buluyor. Bu igneyle 14 gün silik cizgi goren ama kanda negatifi alan bile var.
Hep belirti yaşarken belki gebelktr dedm olmadı artık umudm yok. Adet belirtsi yedi gün varken gören den çok adete 3-4 gün kala gören var genede bekliyrzHemen ümidinizi kaybetmeyin kızlar, tecrübeli olanlar hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine benziyor diye bir çok kez yazmışlar, belki bebişleriniz tutunmaya çalışıyordur Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bnmde muhtemelen cumartesi salı günü gebelik testnde görülür belki bn adeti bklicm amaİnşallah canım dediğin gibidir
Birpdrci evet aynı gun ikimizinde haftaya cumartesi regl gunum 14.gun olucak hayırlısı bakalım
Gene klomen mi verir acaba bize doktor ben okullar tatil olunca annemlerin yanına geldim adet olunca burda olmuş olcam o yüzden başka doktora gidicem iyi olurmu bilemiyotum süreci anlatırım artık belki başka doktor iyi olutAlıştırdum kendımı ben ya ilk ilaç iğne denemem negatıf hıssedıyorum ama hakkımızfa hayırlısı
Gene klomen mi verir acaba bize doktor ben okullar tatil olunca annemlerin yanına geldim adet olunca burda olmuş olcam o yüzden başka doktora gidicem iyi olurmu bilemiyotum süreci anlatırım artık belki başka doktor iyi olut
Bnde adet olursam bu ay sperm testi yaptırcaz bide başka doktora gidicem muayanesi var pahalı ama ayrntılı bi muayene kontrol şart özelde olsa sanki hep bişeyler eksik gibibBende merak edıyorum tekrar klomen mı acaba olur dıe gayet saglıklı 4 yumurtam vardı eger işe yaramazsa eşimle konusucam o sperm testı yaptırmamıstı o soerm testı yaptırcak ona gore ılac verır belkı
Bnde adet olursam bu ay sperm testi yaptırcaz bide başka doktora gidicem muayanesi var pahalı ama ayrntılı bi muayene kontrol şart özelde olsa sanki hep bişeyler eksik gibib
Selam kızlar, çatlatma iğnesinin 5.günündeyim bugün inanılmaz halsiz hissediyorum kolumu kaldıracak dermanım yok. Böyle bir yan etkiyle hiç karşılaştınız mı?
Beeen hissetmediğim şey kalmadı. Hasta olucam sanmıştım geçen ay.Selam kızlar, çatlatma iğnesinin 5.günündeyim bugün inanılmaz halsiz hissediyorum kolumu kaldıracak dermanım yok. Böyle bir yan etkiyle hiç karşılaştınız mı?
Yaa peki ne kadar süre böyle hissettin?Beeen hissetmediğim şey kalmadı. Hasta olucam sanmıştım geçen ay.
Selam kızlar, çatlatma iğnesinin 5.günündeyim bugün inanılmaz halsiz hissediyorum kolumu kaldıracak dermanım yok. Böyle bir yan etkiyle hiç karşılaştınız mı?
Hatırlamıyorum. Tam ama 5 gün filandi sanirimYaa peki ne kadar süre böyle hissettin?
Ne kadar güzel ya umarım ben de atlatırım şu yan etkileri. Normalde pms bile yaşamayan ben bu etkilerde zorlanıyorumYoo bende 2 kere iğne oldum hiç yan etkisi olmadı göğüs hassasiyeti dışında