- 28 Şubat 2020
- 176
- 172
- 23
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.821
Hadi inşallah benim de bu artık son yan etkili günüm olsunHatırlamıyorum. Tam ama 5 gün filandi sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah benim de bu artık son yan etkili günüm olsunHatırlamıyorum. Tam ama 5 gün filandi sanirim
Ne kadar güzel ya umarım ben de atlatırım şu yan etkileri. Normalde pms bile yaşamayan ben bu etkilerde zorlanıyorum
Yaaa inşallah heyecanla bekliyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz işin kötüsü ben çocuk yapmak kolay sanıyordum istediğim zaman hemen olacak gibi düşünüyordum ne kadar yanılmışımBende adet sancısından çok çektim aksine . Inan sonunda yaşayacağın mutluluk hepsini unutturacak ve herşeye değecek
Nekadar süre olmadı sizin klomene başladnz birde sperm testini doktor mu şstediKizlar konusmussunz ilk klomen ve igneden sonra yine olmazsa doktorum tekrar denicez demisti 3 ay deneriz oda olmadi asilama demisti esimin sperm testi normal benimde hersey normal bakalim Beklicez
Ben de öyle sanıyordum canım, 2 sene korunduk eşimle çocuk istemedik, korunmayı bırakır bırakmaz olur sandık ama 8 aydır uğraşıyoruzYaaa inşallah heyecanla bekliyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz işin kötüsü ben çocuk yapmak kolay sanıyordum istediğim zaman hemen olacak gibi düşünüyordum ne kadar yanılmışım
Bizde öyleyiz iki sene korunduk bu ay denemeye başlayalı dokuz ay oldu kimisi hemen kalıyo nasip işte olmadıkça acaba bi sorun mu var demekten daha çok stres yapıyo insan daha da zorlaşıyo olması böyle nasl olcak bilemiyorum çok yoruldumBen de öyle sanıyordum canım, 2 sene korunduk eşimle çocuk istemedik, korunmayı bırakır bırakmaz olur sandık ama 8 aydır uğraşıyoruz
Her şeyin bir zamanı var bekliyoruz bakalım, Allah nasip ederse kavuşacağız bebişlerimize. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben de öyle sanıyordum canım, 2 sene korunduk eşimle çocuk istemedik, korunmayı bırakır bırakmaz olur sandık ama 8 aydır uğraşıyoruz
Yumurta takibi yapılıyor zaten çok yumurta olursa iğne beriliyor o riski azaltıyor birazda vücudun kiste yatkınlığna bağl bnce bende bir yumurta oluşmuştu iğne yapmadı bmde testle takip ettim kendi çatladı yumurtam zaten klomen kullanmadan da bir tane oluyordu kullandm gene bir tane olduKızlar Klomen kullanıyorum ilk ay 3. Günüm aslında hic bi sıkıntim yok ama düşükten sonra 6 ay hamile kalamadığım için kullanmak istedim çoğu kişi ılac sonrası kist oluştu vs şeyler söylemiş gözüm korktu biraz sizlerin düşüncesi nedir
İğne olunca kist ihtimali kalmıyor gibi bir şey. Regl olunca 3.gün doktor kontrol ediyor kist olusumunu korkma.Kızlar Klomen kullanıyorum ilk ay 3. Günüm aslında hic bi sıkıntim yok ama düşükten sonra 6 ay hamile kalamadığım için kullanmak istedim çoğu kişi ılac sonrası kist oluştu vs şeyler söylemiş gözüm korktu biraz sizlerin düşüncesi nedir
Eğer gidemezsen kendin başla ama bir doz berdiysr dozu iki olarak arttırabilirsin tedavi şeklini öyle devam ettirimş doktorlar birde tek dozda kaç yumurtan gelişti fayda sağladı mı bnlar da önmli sağladıysa fark olduysa tek dozla dq devam edebilirsin allah yardımcınz olsunKızlar çok moralim bozuk, yarın doktor randevum vardı, adetimin 4.günü yarın. Ama bulunduğum yerde korona virüsünden dolayı baya önlemler aldılar, eşim hastaneye gitme diyor. Yurt dışında yaşıyoruz. Evde 1 kutu klomen var, sizce doktora görünmeden kendi kendime başlasam mı günde 1 tane.Sadece 1 defa klomen kullanmıştım Ocak ayında. Şubat boş geçti kist vardı diye doğum kontrol hapı kullandım, şimdi bu ay doktora gidecektim herşey altüst oldu offff
İlk klomen kullanışımda iki farklı doktora gitmiştim. Biri günde 1 tane kullan dedi, öbürü günde 2 kullan dedi, ben günde 2 defa kullan diyen doktorla devam ettim bu sürece, 3 yumurta oluştu, 2 tanesi çok fazla büyüdü kist oldu çatlatma iğnesi olmama rağmen, o kistlerden kurtulmak için doğum kontrol hapı kullandım. Yarın randevum vardı muhtemelen günde 1 tane kullan diyecekti doktor. Çatlatma iğnesi de vermeyecekti, çünkü bu doktora daha önce de gittim bu şekilde ilerleyecekti. Kistim geçti mi geçmedi mi bilmiyorum o yüzden klomen biraz korkutuyorEğer gidemezsen kendin başla ama bir doz berdiysr dozu iki olarak arttırabilirsin tedavi şeklini öyle devam ettirimş doktorlar birde tek dozda kaç yumurtan gelişti fayda sağladı mı bnlar da önmli sağladıysa fark olduysa tek dozla dq devam edebilirsin allah yardımcınz olsun
Canim benim biraz karisik ama vajinimustum ben tam anlamıyla iliski yasamamistik kizlik zari falan duruodu yani öylezar zor bisiler oluodi oyle gebe kalamadim doktora gittim doktora dedim byle byle tam iliski yok vajinimusum ama bu şekilde kalanda cok dedim doktor bi hormon testine bakalim dedi benimkine bakti hersey guzel esinde mi var bide ina bakalım dedi onunkide guzel neyse dedim ben vajinimusu yeneyim kasimdan beride düşünüyoruz olmuyo ee bu doktoruma gittim tkrar klomene baslatti bu ay daha yeni canimNekadar süre olmadı sizin klomene başladnz birde sperm testini doktor mu şstedi
Doktorunu arayabilirsen ara bi canim benceKızlar çok moralim bozuk, yarın doktor randevum vardı, adetimin 4.günü yarın. Ama bulunduğum yerde korona virüsünden dolayı baya önlemler aldılar, eşim hastaneye gitme diyor. Yurt dışında yaşıyoruz. Evde 1 kutu klomen var, sizce doktora görünmeden kendi kendime başlasam mı günde 1 tane.Sadece 1 defa klomen kullanmıştım Ocak ayında. Şubat boş geçti kist vardı diye doğum kontrol hapı kullandım, şimdi bu ay doktora gidecektim herşey altüst oldu offff
Anladm kist varsa önce doktora gitmelisin bence o da önemli ama çok gelmiş demekki iki dozlaİlk klomen kullanışımda iki farklı doktora gitmiştim. Biri günde 1 tane kullan dedi, öbürü günde 2 kullan dedi, ben günde 2 defa kullan diyen doktorla devam ettim bu sürece, 3 yumurta oluştu, 2 tanesi çok fazla büyüdü kist oldu çatlatma iğnesi olmama rağmen, o kistlerden kurtulmak için doğum kontrol hapı kullandım. Yarın randevum vardı muhtemelen günde 1 tane kullan diyecekti doktor. Çatlatma iğnesi de vermeyecekti, çünkü bu doktora daha önce de gittim bu şekilde ilerleyecekti. Kistim geçti mi geçmedi mi bilmiyorum o yüzden klomen biraz korkutuyor
Bana da öyle geliyor, ilk başladığımda tek dozla başlamalıydım ve 1 tane kullan diyen doktoru dinlemeliydim. Yarın gideceğim doktor bu doktordu işteAnladm kist varsa önce doktora gitmelisin bence o da önemli ama çok gelmiş demekki iki dozla