• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm sadece göğüs ağrım var arada çok acıyo çok artıyo arada biraz daha iyi hiç ağrım yok başlamadı daha bugün en geç yarın başlaması lazım adet ağrılamın hafiften pazargünü de adet olabilirim bn bazen 15. Gün adet gördüm çünkü yumurtlamadan. O yüzden acele etmedim daha test yapmadım bi tane kaldı elimde zaten erken yapmak istemedm o yüzden ama tık yok göğüs hariç prolaktinmi yükselince oluyo bnm bu derece göğüs ağrım ondan mı bilmiyorum sadece beklemek yapabileceğimiz şey🤷🏼‍♀️

Benim gogus agrım yok hıc benm de takvımıme gore 4 gün sonra regl olmam gerekıyor test alamadım dun akraba gezmesıne gittik bugun de alamam yarın alırım artık

Benim gogus agrım yok hıc benm de takvımıme gore 4 gün sonra regl olmam gerekıyor test alamadım dun akraba gezmesıne gittik bugun de alamam yarın alırım artık
Bnmde normalde bukadar şiddetli olmazdı göğüs ağrım en son olduğunda prolaktin yükselmişti zaten daha erken cuma günü yapıcam elimdeki testi erken gebelik testimde yok elimde malesef zorla ışıkla çoook çok hafif çizgi gördüm sonradan moralimi bozmamak için yapmıyom bn çok takıyotum çok üzülüyorum sonra. Yumurtlamanın 14. Günü cumartesiye geliyo ama bizdr cumartesi değilmi adet tarihin

Bnmde normalde bukadar şiddetli olmazdı göğüs ağrım en son olduğunda prolaktin yükselmişti zaten daha erken cuma günü yapıcam elimdeki testi erken gebelik testimde yok elimde malesef zorla ışıkla çoook çok hafif çizgi gördüm sonradan moralimi bozmamak için yapmıyom bn çok takıyotum çok üzülüyorum sonra. Yumurtlamanın 14. Günü cumartesiye geliyo ama bizdr cumartesi değilmi adet tarihin

21 günde bir benm regl.. cumartesi olmam gerekiyor iğneden dolayı ama normal adet gunum pazar gunu. Ben ilk yaptıgım gecen kı test e hıc cızgı yoktu 1 cızgıydı sadece.. Bir daha yapmadım.. Ama yarın 12.gun yapıcam artık

Hayırlısı olsun canım, stres yapma kendine, Allah nasip ederse olacak zaten, bak ben de dahil çoğu arkadaşımız doktora gidip klomen çatlatma iğnesi bile yaptıramıyoruz virüs nedeniyle, Sen de canını sıkma eşin gelince değerlendir, daha önceki günlerde birlikteliğiniz varsa sperm 5 güne kadar canlı kalıyormuş içinde,yumurtan çatladıysa tutunur zaten bebişin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım ayın 11-15 birde gittiği günün sabahı 16sında oldu, bugün muhtemelen yumurtlama günüm tutmuşsa tutmuştur inşallah bu akşamı da değerlendiririz bakalım hayırlısı

Kizlar 2 tane yumurtam var doktor cok güzel cok guzelll dediii catlatma igneside oldum 2 gunde bir iliski dediii
Çok iyi canım benim de bu ay 3 tane oluşmuş eşimi bekliyorum kaçırmam inşallah 😔
Kesinlikle değerlendir, benim vaktim kalmadığı için 2günde 1 değil de daha sık olarak deneriz artık

İçime su serptin canım sağolasın :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Tek gün degerlendirerek hamıle olanları gordum ben bu kk de olacagı varsa rabbım hayırlısı ıle guzel yuvanızı şenlendırır bebişle canım rabbım isteyen herkesın kucagına bebeiş nasip etsin.. Benmde 11.gun iğne sonrası

Tek gün degerlendirerek hamıle olanları gordum ben bu kk de olacagı varsa rabbım hayırlısı ıle guzel yuvanızı şenlendırır bebişle canım rabbım isteyen herkesın kucagına bebeiş nasip etsin.. Benmde 11.gun iğne sonrası
Kaç günün kaldı adetine canım aminnn rabbim sana da versin inşallah bu ay seninki de tutar :dua: :dua: :dua:

Kaç günün kaldı adetine canım aminnn rabbim sana da versin inşallah bu ay seninki de tutar :dua: :dua: :dua:

3 gün sonra bellı olucak valla ilk klomen öen iğne denememız.. Polistik over orta duzey ustu benim.. Ama ilaç sayesımde 7 yumurtam olustu 4 tanesı saglıklı ıstenılen boyutta dedı doktorum çogul gebelık olablır ıgne yaparsak dedı bende kabul ettım iğne oldm

3 gün sonra bellı olucak valla ilk klomen öen iğne denememız.. Polistik over orta duzey ustu benim.. Ama ilaç sayesımde 7 yumurtam olustu 4 tanesı saglıklı ıstenılen boyutta dedı doktorum çogul gebelık olablır ıgne yaparsak dedı bende kabul ettım iğne oldm
İyi yapmışsın canım hayırlısı 🤲🏻Bende polikistik yok ama yumurtalarım sağlıklıymış. Eğer eşim burda olsaydı bende dün çatlatma iğnesini yaptırıp işi daha da garantiye alabilirdim ama her an çatlayabilir bugün yarın dedi. Yapmadı iğne

İyi yapmışsın canım hayırlısı 🤲🏻Bende polikistik yok ama yumurtalarım sağlıklıymış. Eğer eşim burda olsaydı bende dün çatlatma iğnesini yaptırıp işi daha da garantiye alabilirdim ama her an çatlayabilir bugün yarın dedi. Yapmadı iğne

Anladım canım hayırlısı neyse o olsun güzel haberler alırız ınsallah sendende

Ay hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler verin bize, forumdan okuduğum kadarıyla kasık ağrıları bebişin tutunmaya çalıştığının işaretiymiş, inşallah seninledir bebişin canım🧿🥰

Ay hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler verin bize, forumdan okuduğum kadarıyla kasık ağrıları bebişin tutunmaya çalıştığının işaretiymiş, inşallah seninledir bebişin canım🧿🥰

Evet bende oyle okudum ıkı gundur de wc cok cıkıyorum ama sıcak memleketten soguk memlekete gelınce üşüttüm die yorunladm ya hadı hayırlısı valla

Canım baya değerlendirmişsiniz öncesinde, eşin geldiğinde de yaparsınız bence sorun olmaz tutturursun yani hiç sıkıntı yapma, strese de girme boşuna, Allah çabalayan herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah tez zamanda🙏🏻 Ben de doktora gidemediğim için bu ay kendiliğinden olmasını beklicem mecburen🥺🙏🏻💕

Canım baya değerlendirmişsiniz öncesinde, eşin geldiğinde de yaparsınız bence sorun olmaz tutturursun yani hiç sıkıntı yapma, strese de girme boşuna, Allah çabalayan herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah tez zamanda🙏🏻 Ben de doktora gidemediğim için bu ay kendiliğinden olmasını beklicem mecburen🥺🙏🏻💕
Üzülme canım kıyamam adetine ne kadar var gün aşırı değerlendirin hiç belli olmaz bakarsın tutar bu ay üzülme sakın 🤲🏻Aminn canım.

çatlama gerçekleşmediği için sanmıyorum önceki ilişkilerde tuttuğunu kuzum bundan sonrası önemli yani bugün adet takvimime göre bugün çatlama oldu veya olacak ara sıra kasıklarıma adet olucakmışım gibi bir ağrı girip çıkıyor bilemedim ondan mıdır acaba

Back