Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gündür geçmeyen kasık yanmam ani kramplarım gogus kaşıntım ve ıkı gundur geceleri kac kez kalkıp idrar için geri yattıgımı sayamadım inşallah iğne etkısı benle oyun oynamıyordur
Canim igne olmadan önce doktor nasil muane etti seni beni alttan bgun gittim bide carsamba gel dedi senide byle cagiriomuydu surekli sagda yumurtalar olusmus dedi solda olusmaya basladi falan dedi

Canim igne olmadan önce doktor nasil muane etti seni beni alttan bgun gittim bide carsamba gel dedi senide byle cagiriomuydu surekli sagda yumurtalar olusmus dedi solda olusmaya basladi falan dedi

Ben ilk gittim hem ust hem alt muane etti doktorum polistık over orta duzeyde dedı regl 2.3.gunu gel dedı 2.günü gittim klomen verdı alttn muane ettı klomen snrası gittim 7 yumrtam olusmusdu 4 tanesı saglıklı ıstenılen boyuttaydı pazar gnu çatlatma ıgnesı oldum çogul gebelık olusumu olabılır ilaçlar yararsa demıstı kabul ettım yıne ıgneyı

seniseviyorum- 8 gün sonra 14 gün olcak iğne olalı
Anladim canım hayirlisi rabbim yzumuzu guldursun benim daha 17 gunum varrrrr bitermi be bana igne vururmu doktor acaba bkmiyorum igne hakkinda hicbisi demedi ya vurmasimi daha iyi

Anladim canım hayirlisi rabbim yzumuzu guldursun benim daha 17 gunum varrrrr bitermi be bana igne vururmu doktor acaba bkmiyorum igne hakkinda hicbisi demedi ya vurmasimi daha iyi

Yumurtana gore senın degerlerıne gıre verıyor doktor ben gecen ay kendım ovulasyon takıbı yaptım canım fakat çatlamadı yumurtam bıraz sıkıntılı yumurtalıklarım.. Ama çatlama iğne olmadan da hamıle kalan cok var sayfada denk geldım

Canlar gunaydin bu klomen davasi negatifle sonuclandi malesef adettim 4 gun gecti ddun kan verdim negatif cikti drr ardim 1 hafta bekleyelim dedi olursan 3 gunu gel dedi olmasan birdaha kan istedi yumurts takibindeykenn demistiki gec yumurtlama olablir suan belli olmaz acaba ondan mi dedi ki

Hakkında hayırlısı olsun kuzum ben bılmıyorum geç yumurtlama olayını bılen bır arkdas vardır kesın yazar bırazdan

Günaydın canım geç yumurtlamışta olabilirsin, hiç yumurtlamamışta olabilirsin.. Benim 8 gün gecikmişti ve meğer o ay ovülasyon hiç olmamış. Hayırlısı zaten ilk ay da bir sonuç elde etmek zor

Klomen kullanırken yumurta takibi yapmadınz mı doktorla ben gittim hemde ovulasyonls takip ettim çatlamayı görene kadar böyle içiniz rahat da olmaz

Merhaba kızlar. Daha önce yazdıklarımı görmeyenler için baştan yazıyorum: Bu ay ilk kez klomen kullandım ve çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum. Doktorumun tavsiyesiyle çarşamba akşam, perşembe akşam ve bu sabah ilişkiye girdik. Her ilişkiden sonra yaklaşık yarım saat bacaklarımı kaldırıp yattım. İğneden dolayı kasıklarımda özellikle sağ tarafta ağrı var. Zaten bu ay bir yumurtam gelişmiş o da sağ tarafta. Sizce bundan sonra her gün mü iki günde bir mi ilişkiye girmeliyiz? Malum yumurtlama günüm geçti ama olmadıysa bu günden sonra da hamile kalma şansım var mı?

Sende ovulasyonla deneseydin keşke ben testlede baktım 20 mm iken gördüm ertesi gün çatladı gördüm bıraktım testi
Canim ovulasyon bende yaramiyor bir kere yaptum hep pozitif verdi dr gittim sorusturdum pko olanlarda bu normal dedi herkezde olan birsey dgl ama dedi senin lh cok yuksek olsada olmasa pozitif dedi birdaha yapmadim

Canim ovulasyon bende yaramiyor bir kere yaptum hep pozitif verdi dr gittim sorusturdum pko olanlarda bu normal dedi herkezde olan birsey dgl ama dedi senin lh cok yuksek olsada olmasa pozitif dedi birdaha yapmadim
Ya anladım doğrudur aslnda işini kolaylaştırırdı ozaman sürekli doktor kontrolünde olman gerek demekki tekrardan çağırdaydı baksaydı doktor bwzıları böyle işte bnmkide öyle

Ya doktor.bana ya sali ya carsamba gel dedi hangi gun gidsem sence daha iiyi olur biraz mesafe var doktorla aramizda uzun yol ama karar veremiyorum ovulasyonda yapiyorim pik gorursem ona gore mi hareket etsem

Pazar iğne oldum bende
Pazar pazartesi
Çarsamba cuma
Pazar pazartesi
Dıye gun vrdi ilişki ıcın bnm de 4 gun oldu kasıklrmda yanma kramp var hele bugun sankı hasta olck gibi

Ya doktor.bana ya sali ya carsamba gel dedi hangi gun gidsem sence daha iiyi olur biraz mesafe var doktorla aramizda uzun yol ama karar veremiyorum ovulasyonda yapiyorim pik gorursem ona gore mi hareket etsem

Salı gıt yumurta ıcın olmadı ıse o sana gun verr gec gıtmektense 2deda gtmeyı terch edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…