• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok gündr bir buçuğu geçiyo çok dikkat ediyorum suya ama hiç leke vs olmaması mı gerekiyo iki günde bile acaba 🙄
Yani şöyle söyliyim. Bölge nemli oluyo ama çamaşıra günlük pede geçmiyo en sağlıklı döneminde. 🤗 Bi muayene olman lazım ama kişiden kişiye değişiyor bu işler. 🤷🏻‍♀️

Yok gündr bir buçuğu geçiyo çok dikkat ediyorum suya ama hiç leke vs olmaması mı gerekiyo iki günde bile acaba 🙄

Ben sürekli idrar yollarımdan enfeksıyon yasayan bırıyım kendı evım veya aılemın evı harıc br yere girdiğimde idrarda yanma ve akıntı olur bende ılk muane gittimde doktor enfeksıyon var dedı hemen tız ılac ve fıtul verdı 3 gun demedı duzeldım

Çatlama iğnesi benle dalga gecıyor resmen 🙄🙄 sankı adet olcam gibi kasıgım agrıo goguslerım kasınmaya basladı ucları oturuyorum kramp kalkıom kramp

Ben sürekli idrar yollarımdan enfeksıyon yasayan bırıyım kendı evım veya aılemın evı harıc br yere girdiğimde idrarda yanma ve akıntı olur bende ılk muane gittimde doktor enfeksıyon var dedı hemen tız ılac ve fıtul verdı 3 gun demedı duzeldım
Vajinal muayenede direk anladı mı yani enfeksiyonu hiç vajinal muayene olmadım bende 🙄

Gelmek isteyen buyursun canlar. 🤗

selam kızlar benden de süt beyazı bir akıntı olmaya başladı çok sıvı su gibi. Klomenden olabilir mi acaba

Yok kuzum doktorum 17sinde gel dedi. Klomenim bittikten 5 gün sonra gidicem muayene edip yumurtalıklarıma bakacak kendiliğinden çatlayacaksalar gerek kalmayacak çatlamazlarsa iğne yapıcam dedi
Klomen de iğne de allak bullak ediyor canım. Daha neler olur neleer.

Back