- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.721
Az su iciyosan ondan bile olabilirAslında akıntı gibi değil sıvı değil günlük pede geçen sarı leke ama bu enfeksiyonmu bilmiyprum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az su iciyosan ondan bile olabilirAslında akıntı gibi değil sıvı değil günlük pede geçen sarı leke ama bu enfeksiyonmu bilmiyprum
Yok gündr bir buçuğu geçiyo çok dikkat ediyorum suya ama hiç leke vs olmaması mı gerekiyo iki günde bile acabaAz su iciyosan ondan bile olabilir
Yani şöyle söyliyim. Bölge nemli oluyo ama çamaşıra günlük pede geçmiyo en sağlıklı döneminde. Bi muayene olman lazım ama kişiden kişiye değişiyor bu işler.Yok gündr bir buçuğu geçiyo çok dikkat ediyorum suya ama hiç leke vs olmaması mı gerekiyo iki günde bile acaba
Yok gündr bir buçuğu geçiyo çok dikkat ediyorum suya ama hiç leke vs olmaması mı gerekiyo iki günde bile acaba
Hain bir iğnedir evet. insalah uğraştığına değsin.Çatlama iğnesi benle dalga gecıyor resmen sankı adet olcam gibi kasıgım agrıo goguslerım kasınmaya basladı ucları oturuyorum kramp kalkıom kramp
Vajinal muayenede direk anladı mı yani enfeksiyonu hiç vajinal muayene olmadım bendeBen sürekli idrar yollarımdan enfeksıyon yasayan bırıyım kendı evım veya aılemın evı harıc br yere girdiğimde idrarda yanma ve akıntı olur bende ılk muane gittimde doktor enfeksıyon var dedı hemen tız ılac ve fıtul verdı 3 gun demedı duzeldım
Olur canım. İğne oldun mu?selam kızlar benden de süt beyazı bir akıntı olmaya başladı çok sıvı su gibi. Klomenden olabilir mi acaba
Yok kuzum doktorum 17sinde gel dedi. Klomenim bittikten 5 gün sonra gidicem muayene edip yumurtalıklarıma bakacak kendiliğinden çatlayacaksalar gerek kalmayacak çatlamazlarsa iğne yapıcam dediOlur canım. İğne oldun mu?
Klomen de iğne de allak bullak ediyor canım. Daha neler olur neleer.Yok kuzum doktorum 17sinde gel dedi. Klomenim bittikten 5 gün sonra gidicem muayene edip yumurtalıklarıma bakacak kendiliğinden çatlayacaksalar gerek kalmayacak çatlamazlarsa iğne yapıcam dedi
Hadi yaa neler olucak kiiKlomen de iğne de allak bullak ediyor canım. Daha neler olur neleer.
Korkma iğne garanti oluyor canım, en azından ne zaman çatlayacağını biliyorsun iğne vurulunca, kendiliğinden çatlamaya bırakınca ne zaman çatlayacağını bilemiyosun bi de üstüne stres oluyosun çatladı mı çatlamadı mı diyeBelki iğneye gerek kalmaz
Iğne olmak daha iyi bence de. Çatlayacağı saat belli oluyor. Ne zaman çatladı değerlendirebildim mi diye stres olmuyor zaten ilişki saati verilmiş oluyor.Belki iğneye gerek kalmaz
O zaman olayım o iğneyiIğne olmak daha iyi bence de. Çatlayacağı saat belli oluyor. Ne zaman çatladı değerlendirebildim mi diye stres olmuyor zaten ilişki saati verilmiş oluyor.
İnsallah gerekli büyüklükteyse verir zaten doktor. Benimki 1 tane yumurta olunca yapmıyo bu ay olamadım.O zaman olayım o iğneyi