- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.781
bana hiç bi zaman doktor alttan bakmadı karından ultrasonla baktı bir yumurtam gelişmişti gördü mm sine kadar söyledi iyi bir ultrason cihazı gösreriyo hatta banada bak bu yumurta falan diye gösterdi ölçümü de yazıyodu alttan belki daha net olur ama neden hep öyle yapıyolar bnmki yapmıyo anlamadm tabi bnm işime geliyo ama bilemiyorumAynen haklisin altran baakcak gene ya cok korkuyorum vajinimus gecirdim kasimda yendim vajinimusu
Olsun gene umutlu dglimdik zaten bu sefer igneyle cok yumos eldeedip daha fazla sansim olcsk bu denemeydi cnmYa anladım doğrudur aslnda işini kolaylaştırırdı ozaman sürekli doktor kontrolünde olman gerek demekki tekrardan çağırdaydı baksaydı doktor bwzıları böyle işte bnmkide öyle
Bnde klomen kullndım ilk kez ama bnmde umudum yok hiç belrtide yok zaten kullanmadan önce bile olurduOlsun gene umutlu dglimdik zaten bu sefer igneyle cok yumos eldeedip daha fazla sansim olcsk bu denemeydi cnm
Hakimizda hayirlisi inslalhBnde klomen kullndım ilk kez ama bnmde umudum yok hiç belrtide yok zaten kullanmadan önce bile olurdu
Öyle yapayim canimSalıdan git canım o zaman
Ben nu doktoruma agustosda gitmistim ozel hastanede o zaman vajinimustum yarim yamalak denemelerimizim sonunda bisi olmayinca gdelim dedik bu doktoru çok duydum ismini cevremde surekli herkrs bu doktora gidiodu dedim bizde gdelim aramizda mesafede var 1 bucuk saat yol neyse o zsmsn bana alttan bakmak isdemisti kizligim duruomu die isdememistim dunde alttan bakalim bundan snra yumurtalari alttan bakarsak daha net gorururz dedi bende cekindim ama nabayim catala cikmadim yattim yerden bacakları mi kivirmami isdedi bakti yumurtalarimida gsderdi isde blmiyorum surekli alttan bakacak bana herhlde bidahaki gidisimdede kesin kesin bakicak korkuyorum ama nabayimbana hiç bi zaman doktor alttan bakmadı karından ultrasonla baktı bir yumurtam gelişmişti gördü mm sine kadar söyledi iyi bir ultrason cihazı gösreriyo hatta banada bak bu yumurta falan diye gösterdi ölçümü de yazıyodu alttan belki daha net olur ama neden hep öyle yapıyolar bnmki yapmıyo anlamadm tabi bnm işime geliyo ama bilemiyorum
Bende mesela enfeksiyon varmış hiç bir şikâyetim yoktu vajinal muayenede gözüktü.Alttan üsyten ne fark eder ki sonucta muane eden kısı doktor canım takılı kalmsyın böyle seylere metak edup bakmıyor sınucta işi gereyi bakıyor bende özele gidiyorum son model kullılan aletler tüp bebek merkezı antalyanın ama doktor ona ragmen ıkı turlu de kontrol edıyor belkı yumurtalıklarında degıl sorun vajınan da belkı vajına ıcınde adam veya kadın hepsını goruyor.
Bende mesela enfeksiyon varmış hiç bir şikâyetim yoktu vajinal muayenede gözüktü.
Vajinismus geçmişi olana bir şey diyemem tabi de kaçmamak lazım muayeneden tabi ki.Gereksız yere tedırgın olunuyor bu konuda veya enduse edılıyor şikayet ediyorlar gibi konusuluyo bak ne guzel bakmasalar bılemıceklerdı canısı demı keske herkes byke dusunse
Şikayet ediyolar gbi konuşuyolar demissin de bana mi dedin blmiyorum ama ben bilmedigim icin sordum.Gereksız yere tedırgın olunuyor bu konuda veya enduse edılıyor şikayet ediyorlar gibi konusuluyo bak ne guzel bakmasalar bılemıceklerdı canısı demı keske herkes byke dusunse
Doktor bana sonrası için bir şey demedi ya o zaman biz de iki günde bir denemeye devam edelim. Benim de karın ağrım çok ve oldukça rahatsız edici.Pazar iğne oldum bende
Pazar pazartesi
Çarsamba cuma
Pazar pazartesi
Dıye gun vrdi ilişki ıcın bnm de 4 gun oldu kasıklrmda yanma kramp var hele bugun sankı hasta olck gibi
Şikayet ediyolar gbi konuşuyolar demissin de bana mi dedin blmiyorum ama ben bilmedigim icin sordum.
Ayrica vajinimus birinin alttan muane olmasi kadar zor bisi yok ne yasadiklarini bilemez kimse
Doktor bana sonrası için bir şey demedi ya o zaman biz de iki günde bir denemeye devam edelim. Benim de karın ağrım çok ve oldukça rahatsız edici.
Kusura bakma canim rabbim hayirlisini versinde her sekilde zorluga aciya dayanırım rabbim aratmasinn kmseye hayirlisiyla nasip etsinLafım sana degıl sen en son bu konuda yazdıgın ıcın yazdım canım süreklı bu konu acılıyor cogu kısı rahatsız oldugunu dıle getırıyor ındn dolayı yazdım fark ettı ısen senı etıket yaomadım yazarken sadece ortaya dusuncemu attım ben
Bnmde dün akşam başladı adet ağrısı gibi ağrı giriyo 21 mart adet tarihim her ay böyle olur yedi gün kala başlar belirtiler testim var ama yapasım yok o derece ümidi kestim bide çatalamadan sonraki günü boş bıraktık bi sonraki günü de değerlendirdk sonra bıraktıkBen dunu bos gectm eşim işten yorgun geldıgı ıcın bugun dayanamadm kuaforden gelırken test aldum 5 tl olanlsrdn negatf cıktı iğne etkısı ıibile kalmamıs bugun kasık agrumda sıfır
Daha çok erken değil mi test için?Ben dunu bos gectm eşim işten yorgun geldıgı ıcın bugun dayanamadm kuaforden gelırken test aldum 5 tl olanlsrdn negatf cıktı iğne etkısı ıibile kalmamıs bugun kasık agrumda sıfır
Erken gebelik testleri hassas olduğu için iğneden sonra yanıltabiliyor diye okumuştum ama seninki erken gebelik testi değilse o kadar hassas değildir diye düşünüyorum. Bence erkenden üzme kendini bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?