- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.741
İnşallah canım. İyi yapmışsın sen doktora ne zaman gidiceksinİnsallah gerekli büyüklükteyse verir zaten doktor. Benimki 1 tane yumurta olunca yapmıyo bu ay olamadım.
Ben şimdi kafama göre değerlendirdim. Regl olursam 3.gün kist oluşmuş mu diye kontrol olmaya gidicem. Sonra da kendi haline bırakmayı düşnüyorum. Ben çok stres yaptım. Bir de eşıme takviyeye başladım. Değerleri biraz düşük çıktı.İnşallah canım. İyi yapmışsın sen doktora ne zaman gidiceksin
İnşallah hep beraber.Anladım canım inşallah olmazsın da hamiş kalırsın bu ay
Merhaba senin topiginde hamile oldugumu ogrenmistim ugurlu gelmisti 2 sene sonunda nihayet fakat kaybettim bebegimi. Kalbi durdu. Kurtaj olcam pazartesi gunu. Benim de esimin degerleri dusuktu macun kullanmistik oyle hamile kaldim. Morfolojisi %1 , ileri hizli hareket sifirdi. Senin esinin degerleri nasil? Belki yardimci olurum diye sordum. Polikistik over de var bende bu arada. Kurtajdan sonra iyice guzel bi tedavi olmayi dusunuyorum.Ben şimdi kafama göre değerlendirdim. Regl olursam 3.gün kist oluşmuş mu diye kontrol olmaya gidicem. Sonra da kendi haline bırakmayı düşnüyorum. Ben çok stres yaptım. Bir de eşıme takviyeye başladım. Değerleri biraz düşük çıktı.
Ah canım.Merhaba senin topiginde hamile oldugumu ogrenmistim ugurlu gelmisti 2 sene sonunda nihayet fakat kaybettim bebegimi. Kalbi durdu. Kurtaj olcam pazartesi gunu. Benim de esimin degerleri dusuktu macun kullanmistik oyle hamile kaldim. Morfolojisi %1 , ileri hizli hareket sifirdi. Senin esinin degerleri nasil? Belki yardimci olurum diye sordum. Polikistik over de var bende bu arada. Kurtajdan sonra iyice guzel bi tedavi olmayi dusunuyorum.
Sagolasin amin insallah hepimize en hayirli zamanda saglikli bebek nasip etsin AllahAh canım.Allah yardımcım olsun Allah şifa versin. Sana bir şey olmasın inşallah Allah en doğru zamanda versin sana hayırlı evlat. Ben konu açmıştım spermiyogramı atıp seni etiketleyeyim ordan bakarsın canım.
8 9 ay olmayınca defalarca doktora gittiler eşi de kendisi de kontröller yaptırdı hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen en sonunda klomenle hamile kaldıNe güzel klomenle ilk ayda olmuş bnmde ilk ayım inşallah banada nasip olur kaç ay olmayınca klomen kullandı acaba gebelik görmüşsünüz aslnda ama bazen yumurta için takviyeye ihtiyaç olabiliyor kullanmanız bende kullanıypruö vitaminde kullanıyorum yumurtalara iyi geliyomuş
Ay aynı ben8 9 ay olmayınca defalarca doktora gittiler eşi de kendisi de kontröller yaptırdı hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen en sonunda klomenle hamile kaldı
Canım karamsar olma bu kadar, sters de yapma, inşallah bebiş olacak bu ay, kist falan olamayacak öyle düşünmeBen şimdi kafama göre değerlendirdim. Regl olursam 3.gün kist oluşmuş mu diye kontrol olmaya gidicem. Sonra da kendi haline bırakmayı düşnüyorum. Ben çok stres yaptım. Bir de eşıme takviyeye başladım. Değerleri biraz düşük çıktı.
Yok oldum zaten olacağım kadar. Şimdi bi rahatlama geldi diyebilirim. Önceden daha tedirgindim.Canım karamsar olma bu kadar, sters de yapma, inşallah bebiş olacak bu ay, kist falan olamayacak öyle düşünmeEşinin değerlerine de çok takılma tek bir spermden bile hamile kalan var, Allah nasip eder inşallah canım
Çikolata kisti olup hamile kalan çok var canım, sanırım boyutu önemli, doktor sıkıntı yaratmaz dediyse güven bence, sadece belli aralıklarla kontrol ettirmek gerekiyor diye biliyorumKizlar doktordan ciktim sali yada carssmna tekrar gidicemmmm çikolatakist var dedi bi sknti olmaz bizim icin yumurtalıklar onemli dedi ama canimda.skldi açıkçasi
Sknti yaratmaz dedi cok canim skldi bu kiste dedydim ama bizim icin suan yumurtalar daha onemli dedi kist olabilir gecebilir dedi isde hayirlisi neyse o olsun rabbim bu yollarda kimseyi bekletmesin hayirlisini sagliklisini versinÇikolata kisti olup hamile kalan çok var canım, sanırım boyutu önemli, doktor sıkıntı yaratmaz dediyse güven bence, sadece belli aralıklarla kontrol ettirmek gerekiyor diye biliyorum
Amin kuzum cümlemize inşallahSknti yaratmaz dedi cok canim skldi bu kiste dedydim ama bizim icin suan yumurtalar daha onemli dedi kist olabilir gecebilir dedi isde hayirlisi neyse o olsun rabbim bu yollarda kimseyi bekletmesin hayirlisini sagliklisini versin
Oyle yapicam canim pazartesi iliskiye girin dedi doktor ya sali yaa crsamba gelin dedio zmaan ne gbi bisi yapiyor doktor yine alttan yumurtalarami bakacak canimAmin kuzum cümlemize inşallahCanını sıkıp stres yapma, bişey olmaz dediyse olmaz bence. Sen yumurtlamalarına ve çatlama günlerine odaklan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?