Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmde öyle ilk defa klomen kullandm ilk tedavim ama sperm testi ve rahim filmi çekilmeden tedavi mantıksız doktor istemedi ama bnce yapılması gerekiyor bi süreden sonra

Valla bızden sperm test istemedi sadece ben muane oldum hem alttan hem ustten kontrol ettı doktorum

Doktorlar çok ağırdan alıyo onlar için ayın önemi yokki ama bizim için bir ay da olsa önemli
Bunlarin hepsini baştan istemek strese soktuğundan böyle bi tavır sergilemek zorundalar. Onlar rahat davranacak ki sen de rahat olasın. Çünkü 2 tüp bebekte bile tutmayıp tamam olmuyo diye kendi haline birsktigi zaman tüm sorunlara ragmen gebe kalan var. önce sperm testi istenir sorun yoksa rahim filmi istenir mesela. Yani bu sıralama sorun ihtimaliyle alakalı. Rahim filmi son test gibi çünkü çoğunlukla sorun çıkmıyo o konuda.

Kızlar selam, bugün çatlatma iğnesi oldum. Bir tane yumurtam gelişmiş. Doktorum bugün, yarın ve sonraki gün ilişkiye girmemizi istedi. Çok heyecanlıyım sizler iğneden sonra nasıl bir yol izliyorsunuz? Şansımı arttırmak için neler yapabilirim?

Doktorunu dinle ve sakin ol. Bu kadar. 15 gün test için bekle. Şimdi o iğne sende bir sürü belirtiler yapacak. Hiçbirini dinleme. Diyeceksin ki mesela benim göğsüm hiç ağrımazdı ağrıdı acaba bir şeyler olabilir mi? İşte onlar hep iğneden. Sonucu hayırlı olsun inşallah.

Yaaa Gebelik varsa 15 gün sonra kesin olarak öğrenebilir miyim peki? Daha doğrusu kaç gün ssonra kanda çıkar?

Bnce tam tersi bn bunları yaptırıp bileyimki içim Rahat etsin ona göre yolumu bileyim bilinmezlik daha kötü şuan bilmediğim için içim rahat değil mesela ya bi sorun varsa diyr şüphe içimde bnlarda stres yaratıyo bilsek belki en azmdan bundan dolayı der çare ararız bu psikolojide de böyledir

Yaaa Gebelik varsa 15 gün sonra kesin olarak öğrenebilir miyim peki? Daha doğrusu kaç gün ssonra kanda çıkar?

Bir sabırsız daha aramıza katıldı daha bugun olmussun iğnenı benim 4 gün oldu ılk tedavım ama burda tecrubelı bır cok kadınla tanıstım senı ıyı kotu herşeye hazırlıyorlar resmen 11. Gun test yapıp cıft cizgi olup 14. 15.gün kanda negatf gorenler var veya da tam tersı yasayanlar

evet biraz sabırsızım şu an kafamda şimdi ne oldu sonra ne olacak falan bir sürü düşünce uçuşuyor. Cevaplarınız için sağolun gerçekten sizden öğreneceğim çok şey var

evet biraz sabırsızım şu an kafamda şimdi ne oldu sonra ne olacak falan bir sürü düşünce uçuşuyor. Cevaplarınız için sağolun gerçekten sizden öğreneceğim çok şey var

Bende sen gibiyim hele bugun kasıklarım agrıo 4.günüm ignede ama hersey karsımıza cıkarıyor ıgne oyle dedı kullanan arkadaslar test yapmamak ıcın zor duruyorum kendı kendıme kız dur daha 4.gun dıyorum bır trafım 10.güne kadr bekle dıo br tarafım dur bosa dur hele 14 bekle dıo

Kasık ağrıması kötü bir şey değildi galiba tam tersi iyi bir şey değil mi? Seni o kadar iyi anlıyorum ki biliyorum için içine sığmıyor ama birazcık sabret bakalım inşallah güzel haberler veririsin

İğne vuruldugum 2 gun agrım oldu zaten catlarken dun bıseyım yoktu bugun basladı yıne agrım sanırsam çatlamayan yumurtlıklar catlıo benım 7 yumurtam vardı 4 tanesı ıstenılen saglıklıkta boydaydı doktor normalde cok. Yumurtalıkta ıgne kullanmıtor kımı doktor benım doktorum basta uyardı eger işe yararsa cogul gebelık olur dıe kanul edıyorum dıyınce ıgne verdı

Banada sadece karından ultrasonla baktı tahlil istedi ama bnm sekiz aydır olmadı bu dokuzuncu ay az değil
Ben bütün tahlillerimi yaptırdım bacım, rahim filmi de çektirdim aralık ayında, eşim de 2 krz sperm testi yaptırdı, herşey normal dedi doktorlar, buna rağmen ilk klomen kullanışımda hamilelik olmadıSizlerin de İnşallah gerek kalmaz testlere rahim filmlerine falan , onları da yaptırıp olmayınca daha çok yıkılıyor insan. Bu ay tutar inşallah canım hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…