Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin çok yumurtan var diye öyle olmuştur, iğnenin etkisi, benim de 4 5 güne kadar ağrımıştı, çatlamayan yumurtaların çatlıyodur, hepsi farklı boyutta sonuçta. Çatlasınlar ki gebelik oluşsun, güzel bişey bunu hissetmen

O zaman çalışmalara daha dıkkatlı devam durmak yok

Yani sen stresi zaten yapmışsn senin için bu tez geçersiz olmuş. Ben genel düşünceyi anlattım.

Doktorlar çok ağırdan alıyo onlar için ayın önemi yokki ama bizim için bir ay da olsa önemli
İmkanın ve zamanın varsa Tüm testlerini ve rahim filmini yaptırmanı öneririm, evet her ay olmadığını görüp nedenini bilmeden stres olmaktansa aklında soru işareti kalmasın. Ben de eşim de hepsini yaptırdık, doktorlar hiçbir sorun yok bebeğiniz olur bekleyin diyorlar, bana tek vakit kaybettiren şey klomenden dolayı oluşan kistlerim, ama bu ay tekrar başlayacağım inşallah klomene

Bu ay başladm bn bir yumurtam oluştu olmszsa gebelik sperm testi yaptrcaz ve rahim filmi çektrcm dzgün biyer bulursam

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi günü klomen kullanmaya başlıcam günde 1 tane olarak 6 ay önce bir kez düşük yaşadım aslında hiç bir sıkıntım yok ama hamile kalamıyorum kuzenim klomenle 1 ay hamile kaldı tabi ovulasyon testleri ile takip ederek bende 6 aydır ovulasyon testlerini kullanıyorum ama nasip olmadı doktorum klomen kullanmamı istedi inşallah bu ay olur Allah hepimize tez zaman da guzel haberler vermeyi nasip etsin

Hayırlı sonuçların olsun inşallah benim 4. Ayım klomenle.

İnşallah canım, hepimiz fedakarlık yapıyoruz Allah karşılıksız bırakmasın Klomenle hamile kalan çok fazla, özellikle sebepsiz yere hamile kalamayan kadınlar çare oluyor yumurtaları geliştirerek. İnşallah bizlere de çare olur bir an önce hamile kalabiliriz

Ne güzel klomenle ilk ayda olmuş bnmde ilk ayım inşallah banada nasip olur kaç ay olmayınca klomen kullandı acaba gebelik görmüşsünüz aslnda ama bazen yumurta için takviyeye ihtiyaç olabiliyor kullanmanız bende kullanıypruö vitaminde kullanıyorum yumurtalara iyi geliyomuş

mervecim nasilsin nevarneyok
Valla bat 22 gosteriyo takvim uygulamam. Yine saçma belirtiler peşimde göğüslerim ağrıyo. Ama ovulasyonla takip etmedim ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 5inde gelişmiş yumurtan var demişti. Geçtiğimiz haftada bir gün yumurtladım. Gün aşırı olayına da dikkat etmedim. Ya yumurtladıysam ya boş gün bırakirsam o gün yumurtlarsam endişesiyle hemen hemen her günü degerlendirdim. Beklemedeyim artık. Kısmet bakalım.

hayırlısi olsun cnm

Sizinde sarı lekeniz oluyormu günlük hayatta bu normal midir yoksa enfeksiyonmu acaba akıntı gibi değil sıvı kremsi değil sadece çamaşırınıza buşaşan sarı leke kaşıntı kızarıklık vs yok hiç yaşamadığım için bilmiyorumda normalde herkeste olurmu

Bende beyazdı hic kaşıntı,koku vs yapmamıştı muayene olurken doktor oo çok enfeksiyon var dedi. Hem antibiyotik hem fitil kullandım geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…