- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.661
Ben bekliyeim en iyisi cuma dr giderim biBence kan testi yaptır direk, adet gecikince kan testi yaptırın diyor doktorlar, kesin sonucu o veriyor canım
Bekliyorum kuzu cuma gunu dr gidecektim adet olursam eger olmasamda cma giderimNe testı kız kan var haber ver bizede sonucunu hadı hayırlısı ıle guzel haberlerle gel
Dün oldu bnmde iki gün ama sadece tuvaletten çıkınca oluyor önceden adete iki üç gün kala olurdu böyle şimdi yumurtaladan sonra oldu ama bugün yok geçti herşey normal bendeKasıklarımda sankı agrı olacakmısım gibi hafıf hareketlenmeler var Birpdrci senınde oyle mı acaba
Dün oldu bnmde iki gün ama sadece tuvaletten çıkınca oluyor önceden adete iki üç gün kala olurdu böyle şimdi yumurtaladan sonra oldu ama bugün yok geçti herşey normal bendezaten daha çok erken birde ben iğne olmadm kendi çatladı farklı olabilir belirtilerimiz seninle
Belki çatlatma iğnesindendir canım çatlatma iğnesi kullananlara da sormak lazım bnm hiçbişey yok valla zaten umudum da yok artıkAra ara sancı gırıo benm
İlişkiye devam ediyo musun halaÇatlatma iğnesi kullanan bacılarım 4.günümdeyim bugun kasıklsrım regl olucakmısım gibi arıyor otururken bırden oturursam kramp gırıyor yavas yavas oturmam gerekıo kendımı kasarak
İlişkiye devam ediyo musun hala
Bnmde hep gün aşırı vetmişti ama bnm pazar çatladı O yüzden cumartesi pazar değerlendirdim sonra salı perşembe cumartesi diye gidicem çatlamadan 24 saat sonrası boş gibi geliyo banadapazar pazartesi çarşamba cuma pazar pazartesi dedi doktor gün olarak
Bnmde hep gün aşırı vetmişti ama bnm pazar çatladı O yüzden cumartesi pazar değerlendirdim sonra salı perşembe cumartesi diye gidicem çatlamadan 24 saat sonrası boş gibi geliyo banada
Aynen stres oluyo bikere bide bana çatlamamın olduğu gün boş tu normalde o gün boş geçerse bidahakibe 24 saat geçiyo zaten artık 36 saat arayı ayarladım birazda karışım yedirdim eşime zaten olacağı varsa olur olmazsa rahim filmi çektircem artıkBöyle planlı oluncada rahat olamıyoruz
Aynen stres oluyo bikere bide bana çatlamamın olduğu gün boş tu normalde o gün boş geçerse bidahakibe 24 saat geçiyo zaten artık 36 saat arayı ayarladım birazda karışım yedirdim eşime zaten olacağı varsa olur olmazsa rahim filmi çektircem artık
Imgecikmeler psikolojik yapabilir.
Yok canm yapmadim teste karssiyimImgecikmeler psikolojik yapabilir.Test yaptın mı?
Kız niye. Ben direkt kan veren gillerdenim. Test cerez kalıyo.Yok canm yapmadim teste karssiyim
7 sendir testten biktim bu sene yapmayacagim artik hicKız niye. Ben direkt kan veren gillerdenim. Test cerez kalıyo.
Inşallah sürpriz gelsin sana.7
7 sendir testten biktim bu sene yapmayacagim artik hic
İnsallah artik hediyemi gelir yoksa kocamn kist mi gelir artik allah buyuk nasip cuma gune kadr bekliyrumInşallah sürpriz gelsin sana.
Benmde öyle ilk defa klomen kullandm ilk tedavim ama sperm testi ve rahim filmi çekilmeden tedavi mantıksız doktor istemedi ama bnce yapılması gerekiyor bi süreden sonraBenm ılk ılac ıle denemem baktım olmadı bır sure dusunmeyecegım doktor yoluna gıtmeyı zaten çalıstıgım iş yerıde kapatılıyor cuma gunu.. Dugun kredısi evın ihtyacları hep eşime kalıcak iş bulur calısırım bır sure durumumuzu duzeltınceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?