Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim iki tane yumurtam oluşmuştu salı günü 21-22 mm çapında. Salı günü doktor kontrolünde acayip fazla bir akintim vardı. Gece ilişki oldu. Ama benim akintim durdu. Takvim de yumurta çatlama tarihi cuma günü. Bugün kasigimda hafif batma var göğüs uçları biraz hassas. Ama akintim böyle yapışkan ya da hiç yokmuş gibi. Siz de de aynı problemi yaşayan var mı ?

Merhaba bayanlar rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bende gecen ay kullandım klomen ile catlatma ignesi ama maalesef gebelik oluşmadı doktorum gebelik oluşmazda buay gel dedi adetin 3.cü günü ama ramazan ayındayız diye gitmek istemedim bayramdan snra kısmetse gitmeyi düşünüyorum.. Bende 5 yıldır evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Ayrıca 3 yıl çikolata kistiyle mücadele ettim rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir hastalığı Kasım ayında ameliyat oldum ameliyattan önce 2 kez aşılama oldum ama sonuç hüsran ameliyattan snra 3 ay kendiliğinden gebelik bekledik olmadı gecen ayda ilaç kullandım olmadı bide klomen den snra adet olan arkadaşlar normal adet mi gördünüz yani benimki sanki normal degildi sanırım ilaçtandır dedim ama bilemedim de ilk gün koyu kahve rengi adet gördüm 2.gün normal 3.günde kahve rengi geldi 4.günümde resmen kan pıhtıları geldi anlam veremedim böyle bişey yaşayan varmi aranızda acaba ne kadar karışık yazdım demi

Canim iğne yaptirdinmi sen kaçıncı günün . Ya insallah su mübarek ayda güzel haberi alırız ya . Dün sahurda soğan kurune başladım aman allahım o ne biçim mide bulantısı çok kötü tadı
Canimilk kolmende igne yaptirdim olmadi ama bunda kendi catladigi icin vermedi iğne canim sogan kurunu neden kullaniyosun cocuk dusunuyorsun zararli diye biliyorum incir kürü kullan dediler bana yimurtani buyutuyomus havuc kuru de kactlatiyonus sen bu ikiliyi dene istersen sogan kurunu ben enfeksiyon olmasin diyo kullaniyofjm bir arkadasim bana bebek dusjnuyorsan sakin sogan kürünü yapma dedi sen yine vir arastir

Cok gecmis olsun canim klomenden sonra benim adetim kahverengi seklinde geldi ilactan dolayi oyleymis sonra kirmizi seklinde geldi pihtilaşmis sekilde hep geliyo bende eger seninki yeniyse doktora görün istersen kac kere kullandin klomeni

Canim yarin yumurtlama doneminde kasik agrilarin devam ederse iyiye isaret insallah olur o zaman iliskiyr mutlaka girin bugun de yarinda hatta diger gunlerde benim yumurtlama donemimde asiri derece kasik agrim oldu batma seklinde gun boyunca yattim ertesi gunu gecti sonra doktora gittim yumurtan catlamis desi fazlasiyla ise yaramis dedi ha bir de iliski sirasinda kasiklarim agriyo dedim cok normal dedi iste adetim gecikti benim dun olacaktim ama klomenin 3 gun geciktirme gibi yan etkisi var ilkinde 4. gunu adet olmuştum yarin doktora gidecem ama agrim var adet sancisi gibi akintiya gelecek olursam beyaz akinti gelsi 3 damla sonra sarimsi seklinde gelmeye basladi bu ay cok akintim oldu kokusus ama

Ben de koku vardı doktordayken. Hatta çok utandım. Ama şu an hiç bir şey yok. İnternetten yumurta kaç mm de çatlar diye araştırıyorum ama herkes birşey dior. Tahminim cuma günü 26 mm olacaklar. O zaman kiste mı dönecek?

Resimler deki D" eğer yumurta bin boyutuyla biri 23.6 mm diğeri 21.9 ve bu salı günü çekildi. Cuma normalde yumurta çatlama tarihim

Eklentiler

• 15580205119001286976908.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 1558020530252701418060.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 37
Cok gecmis olsun canim klomenden sonra benim adetim kahverengi seklinde geldi ilactan dolayi oyleymis sonra kirmizi seklinde geldi pihtilaşmis sekilde hep geliyo bende eger seninki yeniyse doktora görün istersen kac kere kullandin klomeni
Cok tesekkür ederim İlk defa kullandım ben klomeni 5 gün ikişer tane bazen adetim de oluyor pıhtı ama çok nadir Di ama demek ki ilaçtan kaynaklı

Onu bilmiyom canim insallah dönmez yumurtlama doneminde agirin cok olursa mutlaka git doktor bana gel dedi ven gitmedim git kac yumurtan catlamis ogrenirsin

İncir kurunu yapmıştım ben canim . Soğan kuru zararlı mi ? Çoğu kişi bununla hamile kaldı diye biliyorum . Smir testimde enfeksiyon çıktı onun içinde yapıyorum birakiyim mi yanı ?

İncir kurunu yapmıştım ben canim . Soğan kuru zararlı mi ? Çoğu kişi bununla hamile kaldı diye biliyorum . Smir testimde enfeksiyon çıktı onun içinde yapıyorum birakiyim mi yanı ?
Canim ben enfeksiyon icin iciyoydum bebek yapmaya karar verdik bana icme dediler ne derece dogru bilmiyom annem de arkadaslarimda icmemi istemediler doktoruna danış istersen

Cok fazla olgunlasmis benimki gibi catlafi benimki onsallah seninki de catlar fazlasiyla ise yaramisilac ben tahlil verdim bekliyorum agrim var hala umudum azaldi bakalim nasip

Canim ben enfeksiyon icin iciyoydum bebek yapmaya karar verdik bana icme dediler ne derece dogru bilmiyom annem de arkadaslarimda icmemi istemediler doktoruna danış istersen
Ya klomeni 2 gün önce bitirdim . Bugun adetin 11. Günü ve tüm kasik agrim bitti . Düne kadar yururken bile hissediyodum kesin dün çatladı ya . Geçen ayda 11. Gün çatlamıştı hemde klomen kullanmadan . Bu doktor hep geç çağırıyor beni ya . Normalde randevum yarin bugun mu gitsem acaba çatladıysa bile dün iliski olmadı . Of sinir oldum ya kasik agrisi geçince yumurta kesin çatlamış mi oluyo canim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…