Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bisey sorucam. Biraz açık olucak ama kusura bakmayın utaniyom zaten ilk defa böyle bisey yasıyorum .. bu akşam eşimle iliski oldu klomenin son günündeyim tam birleşme olduğu an öyle bi sıvı geldi ki yoğundu . Orgazm falan değil çünkü daha başındaydık yeni birleşme olmustu . Zaten orgazm denilen şeyi olamıyorum o olmadığına Emin’im. Bide kızlar hani vajina hava dolar ses cikarirya hic susmadı mübarek rezil oldum adama . Tam sıvı geldi sonra o Hava dolar ses gelirya ondan oldu . Bu nedir simdi yumurtammi çatladı ne oldu ??

Ha birde acayip sağ kaşığımda sancı oldu dayanamadım bırakacaktım az kalsın baskı gibi böyle dayanılmaz biseydi

Ben dört ay klomen kullandım. Sadece 1 kere iğne vuruldum. Yumurtalar gelişiyordu.hatta dr sordu üç yumurta var çoğul olabilir yinede iğne istermisin dedi evet dedim . Olmadı . Sonra bıraktım tedaviyi. Klomeni çok kullanmakta zarar. Kullandığımda hep adetlerin geçikmişti. 5 aydır değişiklik yok.bu ay glifor kullandım polikistik görüntüsü var ultrasonda. Kanda yok.soğansuyu yaptım şimdi bebekten ziyade kistleri temizlemeye çalışıyorum

Canım O benle de oluyordu defalarca oldu hatta Ben de senin gibi düşünmüştüm Öyle ama olmadı ama o neden oluyor bilmiyorum Ben de rezil olmuştum eşime yumurtanın çatladığını kasıklarımın ağrısından anlarsın sanki gerilme ve batma varmış gibi hissedersin bir de ilişki sırasında kasık ağrılarının oluyorsa Bu da güzel işarettir ben bu ay klomeni iki defa kullandım ve ilişki sırasında kasık ağrılarım Yumurtlama döneminde kasıklarda batma gerilme gibi ağrılarım oldu 1 gün sonra doktora gittim doktora durumu anlattım yumurtanın çatladığını söylemişti ama o ses gelmesi yoğun akıntı bu ay olmamıştı onun Nedenini bilmiyorum

Can isten ixin almak sknti ozeldeki dr pek anlasmdk ama Kismtse gidicem insallah cok tesekurler.Rabbim kucagnuzi bos birakmasin

Canim benimde polikistk over goruntusu varmis.Merak ettgim ki ogrenemedim duzenli regli olurm ve hormonlrda sknti vs yok.Yumurta normal buyuyup catlamiyor mu .Esimin sorunun halletk derken ben cktim .Allah yardmcmz olsn

Anlfm canim dr catltma ignesi ni duruma gore mi vuruyor

Canim benimde polikistk over goruntusu varmis.Merak ettgim ki ogrenemedim duzenli regli olurm ve hormonlrda sknti vs yok.Yumurta normal buyuyup catlamiyor mu .Esimin sorunun halletk derken ben cktim .Allah yardmcmz olsn
Amin canım .aynı durumdayız.. Yumurtamda çatlıyor. Progestron testine göre çatlıyor dedi.. zaten ağrılı oluyor bende hissediyorum . Yine de tutmuyor.

Amin canım .aynı durumdayız.. Yumurtamda çatlıyor. Progestron testine göre çatlıyor dedi.. zaten ağrılı oluyor bende hissediyorum . Yine de tutmuyor.
Bende yaptrdm bi kere progestan 12.6 ckmisti galiba..En azndan 1 kac takip yaptrcm canim bide ozeldki dr tutrdu rahim filmi diye evet cektirmk istyrm ama esim daha yeni iyilesti masallah .O yuzden bklmk istiyorum bide sadece bir merkez var cektrblcgm guvenmyrm .

Bende çalışıyorum ilk muayeneme cumartesi günü gitmiştim adetimin 3.gününe denk gelmişti. Önce hormon testi yaptırdım. Hormon testi sonucunu 2 gün sonra iş çıkışı doktora gittim sonuçlarımı gösterdim. Sonuca göre polikistik olduğumu söyledi doktor. Hemen klomene başlayalım bu ayı kaçırmayalım drdi 5 gün kullandım. Yine nöbetçi olduğu gün kontrole çağırdı yumurtalarıma baktı ve kan verdim. E2 kan sonucuma göre ve yumurtanın boyutuna göre çatlatma iğnesi verdi onu vuruldum. İğneden 4 gün sonra kontrole gittim yani dün yumurtamın çatladığını kontrol etti ve progestan verdi her ihtimale karşı. Bu süreçte kontroller 10 gün olduğu için ücretsiz.

Rahim filmi de kolay değil . Masraflıda.. bende 1.5 sene olmazsa çektirmeyi düşünüyorum.

canım bende pco luyum. geçen ay klomen kullandım bir yumurtam gelişti sağda ama gebelik olmadı. adetimin ilk 2 günü çok kötü oldu kasıklarım belim çok ağrıdı ve kanamam da çok oldu. tekrar başladım klomene bakalım bu ay neler olucak. birde doktorum incir kürünü tavsiye etti. çok araştırdım ve çok faydasının olduğunu öğrendim.ancak incir prolaktini yükseltiyormuş bunun yanındada hayıt tohumu içiyorum dengede tutması için. araştırıp kullanabilirsin istersen sende. bana faydası olursa yazarım

Geçen ay adetin 11. Günü çatladi yumurtam sancısından anladım hemen sabah doktora gittim evet çatladı dedi . Ama bu ay anlayamıyorum klomenden dolayı her an kasik agrim var çamaşır asarken özellikle eğilip kalkamıyorum bazen yürürken bile . Ama o dünkü olan ilk defa basıma geldi rezillik yani. Adam sasırdı n’oluyo sana dedi çok utandım

Hahahaa aynrn ben de oyle olmustim beni gülme tuttu ama insallah hamilesindir yaa bende gecikti bir gun ama agrim var eger olmazsam yarim doktor kontrolum var gidecem bakalkm ne diyecek

Hahahaa aynrn ben de oyle olmustim beni gülme tuttu ama insallah hamilesindir yaa bende gecikti bir gun ama agrim var eger olmazsam yarim doktor kontrolum var gidecem bakalkm ne diyecek
Canim iğne yaptirdinmi sen kaçıncı günün . Ya insallah su mübarek ayda güzel haberi alırız ya . Dün sahurda soğan kurune başladım aman allahım o ne biçim mide bulantısı çok kötü tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…