• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çarşamba gitmiştim 22,5 mm olmus yumurtan dedi cuma tekrar gel dedi simdi sira bekliyorum bakalim kendiliğinden çatlamış mı? Önce kendi haline birakacagiz dedi çatlama iğnesi vurmadı
Catlamayip kiste dönüştü diye korkuyorum bakalim ne diyecek

Belki klomene cevap vermemissindir canim uzme kendini mutlaka bir yolu vardır. Arkadasim da klomene cevap vermedi gonalef e gecirdiler orada cevap verdi. Ins su mübarek günlerde iyi haberler olur

Belki klomene cevap vermemissindir canim uzme kendini mutlaka bir yolu vardır. Arkadasim da klomene cevap vermedi gonalef e gecirdiler orada cevap verdi. Ins su mübarek günlerde iyi haberler olur
ben gonalf de denedim hatta letu adlı bir ilaç da. biraz umutsuz vaka benimkisi bir tek femara varmış onu denemedim hiç.

ben gonalf de denedim hatta letu adlı bir ilaç da. biraz umutsuz vaka benimkisi bir tek femara varmış onu denemedim hiç.

Bu işlerde doktoruna denk gelmek çok önemli umudunu yitirme en olmazsa tüp.bebek gibi alternatif var kuzenimin simdi ikizleri var bu sayede

Ben de çarşamba gitmiştim 22,5 mm olmus yumurtan dedi cuma tekrar gel dedi simdi sira bekliyorum bakalim kendiliğinden çatlamış mı? Önce kendi haline birakacagiz dedi çatlama iğnesi vurmadı
Canım nasılsın herşey yolunda inşallah ben regl oldum bugünde 5.günüm bu ay tedavi almayacağım öyle Allah’a emanet artık olursa olur olmazsa da hayırlısı bu eşimde haftaya gidiyor şansımız kalmıyor yani.😔rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım nasılsın herşey yolunda inşallah ben regl oldum bugünde 5.günüm bu ay tedavi almayacağım öyle Allah’a emanet artık olursa olur olmazsa da hayırlısı bu eşimde haftaya gidiyor şansımız kalmıyor yani.😔rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Olsun canim benim bu ay bir dinleniverirsin insallah sonraki ay yine bir denersin vücutta dinlenir. Insallah olacak hep öyle düşün. Benim de yumurta catladi beklemedeyim ıste
24 u adet tarihim ama bayramdan dolayı cok yoruldum tutunmasi cok zor valla

Arkadaşlar bende klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi yaptım. Ama tam zamanımda adet gördüm ama normalde adetim ilk iki gün kanamam olur daha sonra ki günler kesilerek 7 gün boyunca devam eden kanamalarım olurdu; fakat klomeni uyandıktan sonra sadece 1 gün normal kanamam oldu ikinci gün çok az üçüncü ve dördüncü gün hiç görmedim yarın beşinci günüm yarında göreceğimi sanmıyorum sanırım adetim kesildi. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı acaba.

Back