- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
Canim negatif çıktı hasta olmadim ilacin yan etkisi geciktiriyomus bayramdan sonra bir daha gitcem
Yok canim uzulmuyom nasip kismet isleri bunlar hayirli degilmis demek ki bu aycanim ya üzülme bidahaki ay insallah olur . Benimde hic umudum yok
Canim bugun git acilde olsa git bana gel dedi gitmedim eger agrin devam ediyosa git kesinYa klomeni 2 gün önce bitirdim . Bugun adetin 11. Günü ve tüm kasik agrim bitti . Düne kadar yururken bile hissediyodum kesin dün çatladı ya . Geçen ayda 11. Gün çatlamıştı hemde klomen kullanmadan . Bu doktor hep geç çağırıyor beni ya . Normalde randevum yarin bugun mu gitsem acaba çatladıysa bile dün iliski olmadı . Of sinir oldum yakasik agrisi geçince yumurta kesin çatlamış mi oluyo canim ??
Oyle deme olur insallah seninkicanim ya üzülme bidahaki ay insallah olur . Benimde hic umudum yok
Agrim devam etmiyo işte . Her gün kasik agrim oldu ama bugun geçti . Kesin çatladı yumurta suanda gitsem hic bisey yapamazki. Gecen ayda böyle geç kaldım . Bu doktorun ilgisizliği yüzünden !! Yarin gidicem ve aaaa yumurta çatlamış bile dicek .. geçen ayda aynisi oldu çok stres oldum yaCanim bugun git acilde olsa git bana gel dedi gitmedim eger agrin devam ediyosa git kesin
Uzulme canim insalllh olur rger olmazsa Diğer aya mutlaka git benim Doktor da Çok ilgili değil bilmiyor Yumurtanın çatladığı günleri bende bir dahaki kullanmamda Yumurtam çatladı an Doktora gideceğimAgrim devam etmiyo işte . Her gün kasik agrim oldu ama bugun geçti . Kesin çatladı yumurta suanda gitsem hic bisey yapamazki. Gecen ayda böyle geç kaldım . Bu doktorun ilgisizliği yüzünden !! Yarin gidicem ve aaaa yumurta çatlamış bile dicek .. geçen ayda aynisi oldu çok stres oldum ya
AYnen bende öyle yapicam . Kullandığım hormon ilacı yanıma kaldı simdi . Madem beni kontrol edemiyosun niye para veriyorum ki . Sinir oldum ya . 2 aydır ayni terane . Kütük beyinli yarin gidiyim rezil edicem onu . Oruç beynime girdi suan yanimda olsa tekme tokat dalardımUzulme canim insalllh olur rger olmazsa Diğer aya mutlaka git benim Doktor da Çok ilgili değil bilmiyor Yumurtanın çatladığı günleri bende bir dahaki kullanmamda Yumurtam çatladı an Doktora gideceğim
AYnen bende öyle yapicam . Kullandığım hormon ilacı yanıma kaldı simdi . Madem beni kontrol edemiyosun niye para veriyorum ki . Sinir oldum ya . 2 aydır ayni terane . Kütük beyinli yarin gidiyim rezil edicem onu . Oruç beynime girdi suan yanimda olsa tekme tokat dalardım
Canım bugun gittim ve yanılmışım yumurtam çatlamamış
Uc gun boyunca iliskiye gir canımCanım bugun gittim ve yanılmışım yumurtam çatlamamışiğne verdi yarin 12 de yap dedi 36 saat sonrada iliski .
Canim yumurtanjn buyumesi icin incir kürü catlamasi icin de havuc kürü kullaniyolarKızlar doktor yumurtalıktembel çalışıyor dedi. Geç adet olduğun için ovulasyon takip edemeyiz dedi. Ama hızlandırmak için tarlusal (2 gün) ve adetin 5.günü klomen(5 gün) kullanabilirsin dedi. Kızlar ben pek bilmiyorum bunlar işe yarar mı yarayan var mı ve doğal olarak hızlandırmak için neler yemeliyim. Ayrıca kan testi istedi gebelik çıkarsa reçete iptal dedi çıkmazsa ilaçlarını kullan gel dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 1 saate kan sonucunu öğrenicem
İğnenin vurulduğu gün girme dedi giriyimmi.Uc gun boyunca iliskiye gir canım
yok bugun vurulduysan yarın gıreceksınİğnenin vurulduğu gün girme dedi giriyimmi.
Tamam canim bugun iğnemi yaptırdım yarin akşam iliski olucak insallah olur bu ayyok bugun vurulduysan yarın gıreceksın
inşallah hamilesindirBence psikolojik hepbnmde karnımda bişey var gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?