• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya klomeni 2 gün önce bitirdim . Bugun adetin 11. Günü ve tüm kasik agrim bitti . Düne kadar yururken bile hissediyodum kesin dün çatladı ya . Geçen ayda 11. Gün çatlamıştı hemde klomen kullanmadan . Bu doktor hep geç çağırıyor beni ya . Normalde randevum yarin bugun mu gitsem acaba çatladıysa bile dün iliski olmadı . Of sinir oldum ya :KK43: kasik agrisi geçince yumurta kesin çatlamış mi oluyo canim ??
Canim bugun git acilde olsa git bana gel dedi gitmedim eger agrin devam ediyosa git kesin

Canim bugun git acilde olsa git bana gel dedi gitmedim eger agrin devam ediyosa git kesin
Agrim devam etmiyo işte . Her gün kasik agrim oldu ama bugun geçti . Kesin çatladı yumurta suanda gitsem hic bisey yapamazki. Gecen ayda böyle geç kaldım . Bu doktorun ilgisizliği yüzünden !! Yarin gidicem ve aaaa yumurta çatlamış bile dicek .. geçen ayda aynisi oldu çok stres oldum ya 😔😔

Merhabalar bir sorum olacak bu ay dr takibine başladım yumurtalar gelişmemiş en büyüğü 10 mm idi sonra progesteron testi istedi 21. Gün yumurtlama olmamış dedi şuan adetim 2 gün gecikti sizce yumurtlama olmadığından mı? Sanmıyorum aam gebelik ihtimali var mı? Hiç bir ağrım vs de yok adet için

Agrim devam etmiyo işte . Her gün kasik agrim oldu ama bugun geçti . Kesin çatladı yumurta suanda gitsem hic bisey yapamazki. Gecen ayda böyle geç kaldım . Bu doktorun ilgisizliği yüzünden !! Yarin gidicem ve aaaa yumurta çatlamış bile dicek .. geçen ayda aynisi oldu çok stres oldum ya 😔😔
Uzulme canim insalllh olur rger olmazsa Diğer aya mutlaka git benim Doktor da Çok ilgili değil bilmiyor Yumurtanın çatladığı günleri bende bir dahaki kullanmamda Yumurtam çatladı an Doktora gideceğim

Uzulme canim insalllh olur rger olmazsa Diğer aya mutlaka git benim Doktor da Çok ilgili değil bilmiyor Yumurtanın çatladığı günleri bende bir dahaki kullanmamda Yumurtam çatladı an Doktora gideceğim
AYnen bende öyle yapicam . Kullandığım hormon ilacı yanıma kaldı simdi . Madem beni kontrol edemiyosun niye para veriyorum ki . Sinir oldum ya . 2 aydır ayni terane . Kütük beyinli yarin gidiyim rezil edicem onu . Oruç beynime girdi suan yanimda olsa tekme tokat dalardım 😂😂

AYnen bende öyle yapicam . Kullandığım hormon ilacı yanıma kaldı simdi . Madem beni kontrol edemiyosun niye para veriyorum ki . Sinir oldum ya . 2 aydır ayni terane . Kütük beyinli yarin gidiyim rezil edicem onu . Oruç beynime girdi suan yanimda olsa tekme tokat dalardım 😂😂
😂😂

Kızlar doktor yumurtalıktembel çalışıyor dedi. Geç adet olduğun için ovulasyon takip edemeyiz dedi. Ama hızlandırmak için tarlusal (2 gün) ve adetin 5.günü klomen(5 gün) kullanabilirsin dedi. Kızlar ben pek bilmiyorum bunlar işe yarar mı yarayan var mı ve doğal olarak hızlandırmak için neler yemeliyim. Ayrıca kan testi istedi gebelik çıkarsa reçete iptal dedi çıkmazsa ilaçlarını kullan gel dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 1 saate kan sonucunu öğrenicem

Kızlar doktor yumurtalıktembel çalışıyor dedi. Geç adet olduğun için ovulasyon takip edemeyiz dedi. Ama hızlandırmak için tarlusal (2 gün) ve adetin 5.günü klomen(5 gün) kullanabilirsin dedi. Kızlar ben pek bilmiyorum bunlar işe yarar mı yarayan var mı ve doğal olarak hızlandırmak için neler yemeliyim. Ayrıca kan testi istedi gebelik çıkarsa reçete iptal dedi çıkmazsa ilaçlarını kullan gel dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 1 saate kan sonucunu öğrenicem
Canim yumurtanjn buyumesi icin incir kürü catlamasi icin de havuc kürü kullaniyolar

Kizlar merhaba tekrardan ben doktorumu degismek istiyorum Istanbulda Avrupa Yakasinda oturuyorum Eyüpteyim ama Avrupa Yakasinfa herhangi bir semptide olabilir tanidiginiz onerebildiginiz kadin dogum doktoru var mi

merhaba 5 gün klomen kullandım 4. gün jinekoloji muayeneye gittim sol yumurtalığım yeterince büyümüş bana duphaston ve estrofem verdi 1 haftadır kullanıyorum yalnız sol kasık ağrım çok fazla ve şişkinlikte hissediyorum.. estrofem ve duphaston kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Benimde klomen bitti 23ünde tekrar gideceğiz yumurta oluşmuş mu diye bakacak sanırım klomenden sonra kesin çatlatma iğnesi verir mi acaba ?

Back