Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bende bugün klomene günde 1 adet olarak başlıyorum ... yanında bebe aspirini verdi doktor bana kolaylaştırıyor gebe kalmayı dedi bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Günaydın kızlar bende bugün klomene günde 1 adet olarak başlıyorum ... yanında bebe aspirini verdi doktor bana kolaylaştırıyor gebe kalmayı dedi bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Insallab canim gelismelerden haberdar edermisin

Çatlatma iğnesi olmuş muydun canım sen? Bir gelişme var mı ne durumdasın?

Bana da çatlatma iğnesi vermedi. Gerek yok yeterince büyümüş 2 güne çatlar dedi

Cok fazla akintim var. Aslında ben bugün çatlar diye düşündüm ama 2 günü varmış. Allah hepimize sağlıcakla kucağımiza almayı nasip eder inşallah

Kizlar s.a Kismetse vu ay bende yumurta takibi yaptircam esimden dolayi sknti vwrdi cok sukur atlattik diye biliyorum .Daha once yumurta takibine gittim .Polikstk over goruntusu varmis bende ovulasyon testinde yumurtlama catlama goruyorum fakat dogru mu Drlada cok anlasmdk bakti ne ilac verdi ne ilgilendi özel hastane bide bu ay regli olunca dr gitcem kismetse oruc birakmakta istemiyorum.Calisiyorm ayni zmanda devlette sira bekleme falan.Kac kere cagiriyor dr neler yapiliyor .Cevap verirsenz cok sevinirm .Allah mubarek gunler hurmetine kucagimizi bos birakmasin

Canim kac Kez çağırma işi biraz doktora bağlı oluyo . Özellerde muayene olduktan sonra 10 gün içinde tekrar gidince ücret almıyorlar . Mesela benim doktorum 10 gün geçmeden işlemlerimi yapmış oluyo . Klomen falan başlarsan 2 en fazla 3 kez gidiyosun ben bu ay ilk defa klomen kullanıyorum toplam 2 kez gitmiş olucam yanı . Geçen ayda yumurtlama takibi yapmıştı 2 kez çağırdı . Hakkımızda hayırlısı olsun canim benim

canim ben 2 defa kullandim.

ilkinde günde 1 tane sabahlari aldim. hap bittikten birkac gün sonraydi hafif agrilar oldu o yumurtalar gelisiyor anlaminda oluyor sanirim. agri olmasi iyi birsey.
1 tane yumurtam oldu adetin 17. gününde 17 mm di baya gec olustu ilaca ragmen

ikincisinde günde 2 tane aldim sabahlari ikisini bir. bu defa agri sadece 1-2 defa oldu ve cok azdi ilki gibi degildi bende galiba gelismedi yumurta diye düsündüm. adetin 8. günündeydi sanirim 1 tane 8 mm lin solda birtanede sagda 10 mm lik yumurta vardi adetin 11. günü tekrar bakildi soldaki 10 mm olmus sagdaki 11 adetin 14. günü bakildi ayni kalmis büyümemis adet söktüeücü verdi dr.

yani agridiginda iyi gelismisti agrimadiginda öyle kaldi yumurta olusmadi

tabi herkezde farkli olabilir insallah sende büyürler olusurlar cok

Canım cok gecmis olsun insallah sorunlariniz bitmistir devlette randevu alın durumu anlatın size adetinizin 2.gunu gelin diyecek isterseniz adetliyken gidin iki kere gitmemis olursunuz klomen ilaci verecek size adetin 3.günü başlayacaksınız 5 gün kullanacaksınız sonra bir hafta ara vereceksiniz ve tekrar dontora gideceksiniz tabi bu arada gun aşırı iliskiye gideceksiniz ilac kullanirken bir sakincasi olmuyo iliskinin doktora gittiginizde eger yumurtaniz catlamissa 15 gun sonra gel diyecek size hamilelik testi yapcak eger yumurta çatlamadıysa catlatma ignesi veriyo o gun saglik ocaginda yada hemen acilde vurdurabilirsiniz gobekten vurmanizi tavsiye ederim sonra yine 15 gun sonra gel diyecek size bu kadar yani adetliyken giderseniz 3 kere gitmis olacaksiniz eger ozele giderseniz onlar daha yakindan ilgilendikleri icin 3 den fazla cagirabilirler belki Allah yardimciniz olsun benkm bildigim bu kadar

Cevabın için teşekkür ederim cnm. Benim gelişti 18mm olmuştu biri de 16mm di de çok iyi tedaviye yanıt vermiş dedi. Şimdi adete bir hafta var ama kasık ağrılarım yine var sanırım bu seferde hasta olucam ondn. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnş senin de büyür

Ben de bugun olacaktim adet olmadim ama dun cok agrim vardi bugum de var bu klomen 3 gun geciktiriyo ben ilk kullanmamda oyle olmustusanirim benim de olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…