Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende dün vuruldum . Beklemek ne kadar zor . Ayni zamanlarda test yaparız :) bu ayin 31 inde memlekete gidicem insallah hayırlı haberlerle giderim :)
Kızzz Bnde memlekete gideceğim o tarihlerde adet tarihin ne zaman . Bnm yedi hazıran

Kızzz Bnde memlekete gideceğim o tarihlerde adet tarihin ne zaman . Bnm yedi hazıran
Benim en geç 3 Haziran ama kesin 1-2 gibi olurum :) ben 31 inde yola cikiyom başka yerlere uğradıktan sonra memlekete gecicez bayramın 2. Günü falan . Ay insallah güzel güzel haberlerle gideriz yaaaa

Tamam canim bugun iğnemi yaptırdım yarin akşam iliski olucak insallah olur bu ay
Insallah canim cok dusunmemeye calis stres yapiyoz biz o yuzden olmuyo iliskiye gir kafani dagiymak icin birseylerle ilgilen düşünme benim gibi yok suram sisti yok kasigim hic boyle agrimadi diyipt3 kendini hamile moduna sokma bak ben oyle yaptim olmadi

Benim en geç 3 Haziran ama kesin 1-2 gibi olurum :) ben 31 inde yola cikiyom başka yerlere uğradıktan sonra memlekete gecicez bayramın 2. Günü falan . Ay insallah güzel güzel haberlerle gideriz yaaaa
Amin canim insallah

Evet çok haklısın düşünmemeye çalışıyorum ama agrilar rahat birakmiyo. Bugun iftardan sonra bayağı akıntı geldi kahve rengi lekeyle beraber. Okadarr sancım varki dik şekilde yürüyemiyorum sağ kaşığım çok agriyo adim attırmıyo. İliskiden sonra dahada arttı agri napicam bilmiyorum sende de böyle oldu mu felçli gibi geziyorum evde eşim bile dalga geciyo çarpık karı diye

Agrim oluyodu ama kahvérengi akinto gelmedi ayy hadi insallah hamilesindir doktora bir git yada ara sor ne zaman adet gunun

Merhaba kızlar bende bu ay klomene başladım ve Cuma günü bitiyor ilacım kontrolüm var kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın çok zorlu bir süreç rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar bende bu ay klomene başladım ve Cuma günü bitiyor ilacım kontrolüm var kızlar lütfen deneyimlerinizi yazın çok zorlu bir süreç rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende klomeni 5 gün kullandım 25mm büyümüştü yumurtalığım gün aşırı ilişki dedi duphaston ve estrofem ilaçları kullanmamı istedi doktorum ilaçlara başladıktan 3 gün sonra kasık ağrım başladı verdi 8 gündür kasık ağrım var bakalım

Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugün kontrolüm var ama bugün kaşık ağrım ve şeffaf akıntım var çatlıyor olabilir

Merhaba. Valla bende göğüs ucu, kasık, kabızlık ve gaz sorunu oldu. Amin cümlemize inş

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugün kontrolüm var ama bugün kaşık ağrım ve şeffaf akıntım var çatlıyor olabilir
Canım benim bildiğim ilaç bitiminden bikaç gün sonra yumurtlama olur.lütfen kontrolden sonra yazarmısın doktorun ne diyecek diye

Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
ay canım hayırlısı olsun inşallah hamişsin.bu arada çatlatma iğnesi vermedi dimi?kendi kendine çatlamasını istemiş sanırım doktorun.canım nasıl kullandın klomen i dozajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…