Aynı gün içinde biri gündüz 12 diğeri gece 12Farklı hastanede 588 çıktı
Biraz daha yüksek beklerdim ama hastane farklı olunca ondan kaynaklı olabilir doktor tutunması için ilaç verdi mı peki bide gitmenin sebebi neydi kanama falan mı oldunFarklı hastanede 588 çıktı
Aynı günde çok artış olur mu bilemedim yok kanama yok çok fazla bacak ve bağırsak sancım vardı ve biraz kan geldi ama başka yerden biz de panik yaptık gittik hamile olduğumu söyleyince kadın doğum doktoruna göründüm önce o da rahmin ince tutunmaz dedi olay bu bakalım pazartesi belli olurBiraz daha yüksek beklerdim ama hastane farklı olunca ondan kaynaklı olabilir doktor tutunması için ilaç verdi mı peki bide gitmenin sebebi neydi kanama falan mı oldun
Aynen sıkma cânini farklı doktora gitAynı günde çok artış olur mu bilemedim yok kanama yok çok fazla bacak ve bağırsak sancım vardı ve biraz kan geldi ama başka yerden biz de panik yaptık gittik hamile olduğumu söyleyince kadın doğum doktoruna göründüm önce o da rahmin ince tutunmaz dedi olay bu bakalım pazartesi belli olur
Evet dün gece sıktım canımı ama vardır bir hayır toparlandım şükür tutunacaksa her türlü tutunur Allah'ın izniyleAynen sıkma cânini farklı doktora git
O nasil doktormus anlamadim canim insallah cabucak atlatirsin, kanaman falan varmi ?Benim de düşecek sanırım çok üzgünüm dün gece acildeydik doktor rahmin hiç kalın değil sen hamile olduğuna emin misin dedi böyle alay eder gibi dedim tahlillerde çıkıyor yine yaptık 500 küsür çıktı düşer tutunamaz dedi döndük eve
O nasil doktormus anlamadim canim insallah cabucak atlatirsin, kanaman falan varmi ?Benim de düşecek sanırım çok üzgünüm dün gece acildeydik doktor rahmin hiç kalın değil sen hamile olduğuna emin misin dedi böyle alay eder gibi dedim tahlillerde çıkıyor yine yaptık 500 küsür çıktı düşer tutunamaz dedi döndük eve
Hayirlisiyla bisey olmaz canim, sag saglim alirsin bevegini kucagina insallahEvet dün gece sıktım canımı ama vardır bir hayır toparlandım şükür tutunacaksa her türlü tutunur Allah'ın izniyle
Bugün başka doktora gittim randevu alıp her şey yolunda rahim kalınlaşmaya başlamış dedi zaten bu değerlerde rahmin kalınlaşması beklediğimiz bir şey değil dedi bir daha iki hafta sonra gel dediHayirlisiyla bisey olmaz canim, sag saglim alirsin bevegini kucagina insallah
Yani büyük bir kalınlaşma beklenmez dediBugün başka doktora gittim randevu alıp her şey yolunda rahim kalınlaşmaya başlamış dedi zaten bu değerlerde rahmin kalınlaşması beklediğimiz bir şey değil dedi bir daha iki hafta sonra gel dedi
Günaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değilYani büyük bir kalınlaşma beklenmez dedi
Yerleşme kanaması diye bir şey var ama o olabilir mi acaba bilemedim kan verebilirsen kan ver istersenGünaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değil
Test yaptım ama negatif olsa çıkardı benceYerleşme kanaması diye bir şey var ama o olabilir mi acaba bilemedim kan verebilirsen kan ver istersen
Iyi cok sükür canim, ne kadar kalinlikta oldugunu söyledimi ?Bugün başka doktora gittim randevu alıp her şey yolunda rahim kalınlaşmaya başlamış dedi zaten bu değerlerde rahmin kalınlaşması beklediğimiz bir şey değil dedi bir daha iki hafta sonra gel dedi
Tekrarla testleri yine de ne olacağı belli olmazTest yaptım ama negatif olsa çıkardı bence
15 mm in üstünde canımIyi cok sükür canim, ne kadar kalinlikta oldugunu söyledimi ?
Yaptım iki üç gündür yok kiTekrarla testleri yine de ne olacağı belli olmaz
İnşallah değildir doktora gidecek misinYaptım iki üç gündür yok kikorktum İnşALLAH başka bi şey değildir
Hı hı yarın randevu aldım adet olunca ikinci gün gel demişti adet değil geçti ama gitçem yinedeİnşallah değildir doktora gidecek misin
Ultrason kağıdında o ölçüm yazıyor kendisi sadece kalınlaşma var güzel dedi hatta keseye benzer ufak bir şey daha gördüğünü ama olmayabileceğini de söyledi iki hfta sonra gel her şeyi görürüz dedi iki hafta bana çok geldi ama bebek kese bir arada görmek istiyor heralde bilemedim15 mm in üstünde canım