KLOMEN

Beni de salı bir daha çağırdı bakalım ne olucak:) ilişkiyi ne sıklıkla önermişti sana hergün mü günaşırı mı

Anladım:) Eee artık bi hamile duanı alırım
Ederim tabi etmem mi az önce bugünkü kan sonucumu aldım 85 le başlayan yolculuğum 533,4 e tırmandı iki gün önce iki buçuk kat arttınu sefer 2,20 normaldir heralde diye düşünüyorum şu kese kalbi duysam da rahatlasam beta beni çok yıpratıyor

Siz siz olun erken öğrenmeyin zamanını bekleyin

Ahh yıpratma kendini stres önemlii iyi düşün iyi olsun.. gayet güzel artışın bence değerinde öyle, doktor sana 8 de test yap demiş yani bugün, düşün bugün adet olman gereken günlerdesin gibi düşün buna göre baz alırsak değerin çok iyi

Evet öyle aslında öyle ya Allah'ım inşallah bu konudaki herkese tattırsın

Ben bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana

Ben bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana
Test yaptın mı

Yok canım adet oldum büyük ihtimalle zaten
Benim de düşecek sanırım çok üzgünüm dün gece acildeydik doktor rahmin hiç kalın değil sen hamile olduğuna emin misin dedi böyle alay eder gibi dedim tahlillerde çıkıyor yine yaptık 500 küsür çıktı düşer tutunamaz dedi döndük eve

Yaaaa canım benim üzülme beyinsiz ne diye alay ediyormuş ki üzülme sen İnşALLAH RABBİM korur bebişini canını sıkma yinede

Yaaaa canım benim üzülme beyinsiz ne diye alay ediyormuş ki üzülme sen İnşALLAH RABBİM korur bebişini canını sıkma yinede
Pazartesi başka doktora gideceğiz ama bakalım bu incelikteki bir rahimde tutunamaz dedi hamileyim diyorum nerde yaptırdın tahlillerini diyo yanlış çıkma ihtimaline göre sonra kendi de yaptı gördü zaten klomenle oldu diyorum zor olduğu belli az daha anlayışlı davranmasını beklerdim

Ya tabiki öyle en sinir olduğum şey doktorların bu huyu üzülme sen kötü düşünme dikkat et birazda belini filan sıcak İnşALLAH bi şey olmaz ALLAHIM korur İnşALLAH onu

Ya tabiki öyle en sinir olduğum şey doktorların bu huyu üzülme sen kötü düşünme dikkat et birazda belini filan sıcak İnşALLAH bi şey olmaz ALLAHIM korur İnşALLAH onu
İnşallah Allahım korusun bir mucize olur belki kim bilir

K Kuben Sen dün 2 de yaptırdığın test 533 çıkmıştı dimi gece farklı hastaneye gidip mı yaptırdın testi yoksa aynı hastane mı düz 500 mu cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…