Beni de salı bir daha çağırdı bakalım ne olucak:) ilişkiyi ne sıklıkla önermişti sana hergün mü günaşırı mıBana yeterli demişti ama büyüyor devamlı merak etme biraz daha büyür belki de benim 20 mm de çatladı bilemiyorum bir kez gittim yumurtam büyümüş ilişki olsun dedi o kadar ben de hatta neden çağırmadı çatladı mı çatlamadı bir kontrol etseydi keşke falan diye düşünüyordum hep
Gün aşırı bir gün dinlen bir gün yap dediBeni de salı bir daha çağırdı bakalım ne olucak:) ilişkiyi ne sıklıkla önermişti sana hergün mü günaşırı mı
Anladım:) Eee artık bi hamile duanı alırımGün aşırı bir gün dinlen bir gün yap dedi
Ederim tabi etmem mi az önce bugünkü kan sonucumu aldım 85 le başlayan yolculuğum 533,4 e tırmandı iki gün önce iki buçuk kat arttınu sefer 2,20 normaldir heralde diye düşünüyorum şu kese kalbi duysam da rahatlasam beta beni çok yıpratıyorAnladım:) Eee artık bi hamile duanı alırım
Ahh yıpratma kendini stres önemlii iyi düşün iyi olsun.. gayet güzel artışın bence değerinde öyle, doktor sana 8 de test yap demiş yani bugün, düşün bugün adet olman gereken günlerdesin gibi düşün buna göre baz alırsak değerin çok iyiEderim tabi etmem mi az önce bugünkü kan sonucumu aldım 85 le başlayan yolculuğum 533,4 e tırmandı iki gün önce iki buçuk kat arttınu sefer 2,20 normaldir heralde diye düşünüyorum şu kese kalbi duysam da rahatlasam beta beni çok yıpratıyor
Evet öyle aslında öyleAhh yıpratma kendini stres önemlii iyi düşün iyi olsun.. gayet güzel artışın bence değerinde öyle, doktor sana 8 de test yap demiş yani bugün, düşün bugün adet olman gereken günlerdesin gibi düşün buna göre baz alırsak değerin çok iyi
İnşallah canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucagına al inşallahEvet öyle aslında öyleya Allah'ım inşallah bu konudaki herkese tattırsın
Amiiinİnşallah canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağlıkla kucagına al inşallah
Test yaptın mıBen bi şey sorucam adetime 2 gün var uygulamaya göre düzensiz ama bugün lavaboya gittim böyle damla şeklinde kan gibi birşey geliyor ama adet mi bilmiyorum böyle olan var mı bilgi verir misiniz bana
Yok canım adet oldum büyük ihtimalle zatenTest yaptın mı
Benim de düşecek sanırım çok üzgünüm dün gece acildeydik doktor rahmin hiç kalın değil sen hamile olduğuna emin misin dedi böyle alay eder gibi dedim tahlillerde çıkıyor yine yaptık 500 küsür çıktı düşer tutunamaz dedi döndük eveYok canım adet oldum büyük ihtimalle zaten
Yaaaa canım benim üzülme beyinsiz ne diye alay ediyormuş ki üzülme sen İnşALLAH RABBİM korur bebişini canını sıkma yinedeBenim de düşecek sanırım çok üzgünüm dün gece acildeydik doktor rahmin hiç kalın değil sen hamile olduğuna emin misin dedi böyle alay eder gibi dedim tahlillerde çıkıyor yine yaptık 500 küsür çıktı düşer tutunamaz dedi döndük eve
Pazartesi başka doktora gideceğiz ama bakalım bu incelikteki bir rahimde tutunamaz dedi hamileyim diyorum nerde yaptırdın tahlillerini diyo yanlış çıkma ihtimaline göre sonra kendi de yaptı gördü zaten klomenle oldu diyorum zor olduğu belli az daha anlayışlı davranmasını beklerdimYaaaa canım benim üzülme beyinsiz ne diye alay ediyormuş ki üzülme sen İnşALLAH RABBİM korur bebişini canını sıkma yinede
Ya tabiki öyle en sinir olduğum şey doktorların bu huyu üzülme sen kötü düşünme dikkat et birazda belini filan sıcak İnşALLAH bi şey olmaz ALLAHIM korur İnşALLAH onuPazartesi başka doktora gideceğiz ama bakalım bu incelikteki bir rahimde tutunamaz dedi hamileyim diyorum nerde yaptırdın tahlillerini diyo yanlış çıkma ihtimaline göre sonra kendi de yaptı gördü zaten klomenle oldu diyorum zor olduğu belli az daha anlayışlı davranmasını beklerdim
İnşallah Allahım korusun bir mucize olur belki kim bilirYa tabiki öyle en sinir olduğum şey doktorların bu huyu üzülme sen kötü düşünme dikkat et birazda belini filan sıcak İnşALLAH bi şey olmaz ALLAHIM korur İnşALLAH onu
İnşALLAH canım sen sıkma canını hayırlısı olsun İnşALLAHİnşallah Allahım korusun bir mucize olur belki kim bilir