- Konu Sahibi Maisiyah345
Bende çok istiyorum ikizBen Çoğul gebeliği seviyorum hepsi aynı anda büyüsün çocuk çocuktan daha kolay öğreniyor çünkübir de ben çok çocuğu ve kalabalığı çok seviyorum esimde bu şekilde..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok istiyorum ikizBen Çoğul gebeliği seviyorum hepsi aynı anda büyüsün çocuk çocuktan daha kolay öğreniyor çünkübir de ben çok çocuğu ve kalabalığı çok seviyorum esimde bu şekilde..
Demek ki insan alışık olunca istiyor bu şeyleri..Bende çok istiyorum ikizGenetiğimizde var kardeşlerim üçüzdü ikisi sağlıkla doğdu bende okul öncesi öğretmeniyim o sese ve karışıklığa alışkınım
![]()
Ben hep iki çocuk taraftarıyım ama iki oğlum olursa bir de kız için doğururum diye düşünüyorumBen çok çocuğa bayılırım ya çok konuşan biriyim bir de çocuk gelişimi öğretmeniyim galiba bunlar biraz etken. Sonuçta sınıfımda en az 20 öğrenci oluyordu
Ama bebeklere bayıldığım söylenemez ilk 6 ayı biraz destek alarak geçirmek çok hoş olureğer çoğul olursa
Ayh sizin için zor olmayacaktır rabbim gönlünüze göre verdin inşallahBende çok istiyorum ikizGenetiğimizde var kardeşlerim üçüzdü ikisi sağlıkla doğdu bende okul öncesi öğretmeniyim o sese ve karışıklığa alışkınım
![]()
Sen doktora mı adete 1 gün kala baktırdınOlabilir canım çünkü benimde geçen ay adete 1 gün kala çatlamıştı
Hadi inş:)Akıntı olması büyümesine işaretmiş okuduklarımdan biliyorum
Ya kız konusunda bende istiyorum olsun bir kızım şuan oğlum var inşallah kızım da olur başka oğlum da başka kızımda falann filann... AhhaBen hep iki çocuk taraftarıyım ama iki oğlum olursa bir de kız için doğururum diye düşünüyorumgerçekten çok sabırlısın yirmi çocuk mu
![]()
Evet canım afedersin akintim arttı hatta su gibi geldi bende korktum gittim oda çatlamış dediSen doktora mı adete 1 gün kala baktırdın
O kafar çocukla hem iş dünyası hem de çocukları nasıl götürceksiniz bi arada çok xor olur senin içinAy
Ya kız konusunda bende istiyorum olsun bir kızım şuan oğlum var inşallah kızım da olur başka oğlum da başka kızımda falann filann... Ahha
Yok yok bundan sonra yani şuan 1 hamilelik daha istiyorum sonra iş dünyama geri dönmem lazım. O yüzden esimde bende çoğul olsun istiyoruz birazda.
Çocuklar 2 yaşına gelmeden işe girmek istemiyorum. Benim sektörde de 30 yaşından sonra alım neredeyse olmuyor bu yüzden 30dan önce işe girmem lazım. Şuan hamile kalsam dogurdugum çocuk yaklaşık 2 yaş 3 ay olduğunda 29 yaşında olucam ve ise girmem için son sanslarim olacak.O kafar çocukla hem iş dünyası hem de çocukları nasıl götürceksiniz bi arada çok xor olur senin için
Umarım düşündüğünüz gibi olurr herşeyÇocuklar 2 yaşına gelmeden işe girmek istemiyorum. Benim sektörde de 30 yaşından sonra alım neredeyse olmuyor bu yüzden 30dan önce işe girmem lazım. Şuan hamile kalsam dogurdugum çocuk yaklaşık 2 yaş 3 ay olduğunda 29 yaşında olucam ve ise girmem için son sanslarim olacak.
Hiç öyle düşünmeyin ben 33 yaşındayımÇocuklar 2 yaşına gelmeden işe girmek istemiyorum. Benim sektörde de 30 yaşından sonra alım neredeyse olmuyor bu yüzden 30dan önce işe girmem lazım. Şuan hamile kalsam dogurdugum çocuk yaklaşık 2 yaş 3 ay olduğunda 29 yaşında olucam ve ise girmem için son sanslarim olacak.
Arada cok geçikme oluyor ama yinede bilmiyorum idrar testi yapınn bir olmazsa bende adet belirtisi bile yoktu 41 gun snra adet oldum bendede 40 ı geçmezdi stres etkili oluyor çok düşünüyorum cocuk olsun diye Doktora gidn olmazsa adet söktürücü versinDaha adetim sökülmedi ki 50 gün oldu hala adet olmadım ilk kez bu kadar çok geciktim
Öyle tabiiHiç öyle düşünmeyin ben 33 yaşındayımTecrübe her zaman iyidir
![]()
Ben iki gün önce doktordaydım kese yoktu polik yumurtaları vardı tarlusal verdi sökülecem sonra klomene başlıycamArada cok geçikme oluyor ama yinede bilmiyorum idrar testi yapınn bir olmazsa bende adet belirtisi bile yoktu 41 gun snra adet oldum bendede 40 ı geçmezdi stres etkili oluyor çok düşünüyorum cocuk olsun diye Doktora gidn olmazsa adet söktürücü versin
İnşallah inşallah canı gönülden dua edeceğim sizin için rabbim kimseye aratmasın herkesin kucağını doldursun inşallahİnşallah buraya bende klomen kullandım hamile kaldım derim
Emin’im doktorunuz söylemiştir ama bir süre zarfında sabah akşam yada sık sık birliktelik gerekiyorBen daha kullanmadım adetim sökülünce kullancam adetin üçüncü gününde başlıycam sabah akşam birer tane sonrasında bi hafta geçince doktoruma gidicem duruma bakıcak iğne verip vermeyeceğine karar verecek öyl bir süreç
Ben klomen kullanırken soğan suyu da içmiştim çok düzenli içmedim ama yine sen kullanmıştımBende 1 ay kullandım klomenı hamile kalmadım sogan kürü deneyeceğim artk
Ben klomen kullandığım ay adete 9 gün vardı yapmaya başlamıştım ve silik silik çıkmıştı inşallah sizinde tutmuştur ve çıkarMutlaka buraya yazın ama eğer kllomen kullandıysanız şu an test yapsanız çıakr yapsanıza merak ettim ben![]()