- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
- Konu Sahibi Maisiyah345
Hangi süre acaba beni bilgilendirir misinizEmin’im doktorunuz söylemiştir ama bir süre zarfında sabah akşam yada sık sık birliktelik gerekiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi süre acaba beni bilgilendirir misinizEmin’im doktorunuz söylemiştir ama bir süre zarfında sabah akşam yada sık sık birliktelik gerekiyor![]()
Bende soğan suyu içiyorum şu an klomene başlayınca belki daha iyi etki ederBen klomen kullanırken soğan suyu da içmiştim çok düzenli içmedim ama yine sen kullanmıştım
Ben daha adetimin sökülmesini bekliyorumBen klomen kullandığım ay adete 9 gün vardı yapmaya başlamıştım ve silik silik çıkmıştı inşallah sizinde tutmuştur ve çıkar![]()
Adet olduktan sonra mı klomen kullanmaya başlayacaksınızBen daha adetimin sökülmesini bekliyorum
Klomen kullanmaya başladığınız ve bir hafta doktor kontrolüne gidene kadar ve eğer yumurta çatlamışsa sonrası 1 hafta on gün kadar daha yanibana öyle dedi doktorumHangi süre acaba beni bilgilendirir misiniz
İnşallah öyle olurBende soğan suyu içiyorum şu an klomene başlayınca belki daha iyi etki eder
Evet adetin 3. Gününde başlıycamAdet olduktan sonra mı klomen kullanmaya başlayacaksınız
Klomen bittikten sonra doktora gidene kadar ilişki sıklığına girebilirim doğru dimi doktorumu arayıp soracaktımKlomen kullanmaya başladığınız ve bir hafta doktor kontrolüne gidene kadar ve eğer yumurta çatlamışsa sonrası 1 hafta on gün kadar daha yanibana öyle dedi doktorum
Klomen kullanmaya başladığımda sürekli ilişkiye girdik klomen bitti 1 hafta bekleme süresinde de ilişkiye girdik Cumartesi Pazar araya girdiği için ben Pazartesi gittim doktora ve yumurtamın çatladığını ilişki sıklığına aynı şekilde devam etmemizi söylemiştiKlomen bittikten sonra doktora gidene kadar ilişki sıklığına girebilirim doğru dimi doktorumu arayıp soracaktım
Tamamdır bende aynen öyle yapıcamKlomen kullanmaya başladığımda sürekli ilişkiye girdik klomen bitti 1 hafta bekleme süresinde de ilişkiye girdik Cumartesi Pazar araya girdiği için ben Pazartesi gittim doktora ve yumurtamın çatladığını ilişki sıklığına aynı şekilde devam etmemizi söylemişti
Hayırlısı olsun inşallah belki geç döllenme olacak bekleyin bakalım adet gelecek miBu sabah erken gebelik testi yaptım fakat negatif maalesef ☹
Çatlatma iğnesi yaptınız mıSanırım 5. Kez kullanıyorum hala sonuc yok
Evet yaptım bu ay da yapacagım hıc umudum yok ama artık son denemeÇatlatma iğnesi yaptınız mı
Erken gebelik testlerinin pek güvenilir olmadığı söylenmiş umarım beni yanıltmıştırHayırlısı olsun inşallah belki geç döllenme olacak bekleyin bakalım adet gelecek mi
Bende eğer adet başlarsa 5.kez klomen kullanacağım sonrasında da iğne. İğne süreci ile alakalı bilgi verebilir misiniz acabaEvet yaptım bu ay da yapacagım hıc umudum yok ama artık son deneme
Dr kontrolune gittim klomen bittikten 4 gun sonra yumurtalar bakıyor catlıcam kıvama geldiyse ıgne ıcın saat veriyor ıgne den sonra 36 saat gecınce gun asırı ılıskı sonra da adet beklenıyorBende eğer adet başlarsa 5.kez klomen kullanacağım sonrasında da iğne. İğne süreci ile alakalı bilgi verebilir misiniz acaba![]()
Evrene ben gebe kalıcam mesajı ver lütfen ve kendine inan soğan küürü de dene bu ay bi değişiklik yapEvet yaptım bu ay da yapacagım hıc umudum yok ama artık son deneme
Bende eğer adet başlarsa 5.kez klomen kullanacağım sonrasında da iğne. İğne süreci ile alakalı bilgi verebilir misiniz acaba![]()
Ben başarılı olanlardan hep şey duydum klomeni kullanmaya başladıklarından itibaren sık ilişki yapıyorlar vr gebelik oluşuyoDr kontrolune gittim klomen bittikten 4 gun sonra yumurtalar bakıyor catlıcam kıvama geldiyse ıgne ıcın saat veriyor ıgne den sonra 36 saat gecınce gun asırı ılıskı sonra da adet beklenıyor