• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız 😔ama anlayan doktor bulmak çok zor hemen Aşılama tüp bebek diyorlar bende herhangi bir sağlık sorunum yokken o süreci istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı bu ay çok bel kasık ağrısı yaşadım inşallah vardır bebek 🥰
İstanbulda mı oturuyosunuz? Ayh inşallah vardır benim doktorum aşılamadan tüp bebekten yana olmadı benim için gerek yok dedi ki kendisi tüp bebek uzmanı klomenle halledilebilecek bi durum seninki deid

Ben de daha kullanmaya başlamadım ama benim doktorum adrtin 3. Günü sabah akşam birer tane beş günde içilecek dedi
Ben ilk çocukta günde 1 tane içtim ve 1 tane 14mm lik bir yumurtam oldu o da tuttu doktor bile şok :D (çünkü yumurta çok küçüktü)
Şimdi ikincide çoğul gebelik şansını arttırmak istiyoruz doktorla konuştuk.
İlk zaman da da tek yumurta ve küçüktü şimdi iki yumurta ve daha büyük olmaları lazım dedi. Bu yüzden günlük kullanımı arttıracakmıs ve bir de çatlama iğnesi vurulacagim öyle dedi..

İstanbulda mı oturuyosunuz? Ayh inşallah vardır benim doktorum aşılamadan tüp bebekten yana olmadı benim için gerek yok dedi ki kendisi tüp bebek uzmanı klomenle halledilebilecek bi durum seninki deid
Hayır Ankarada oturuyorum devlet hastanesine gidiyordum doğum hastanesi olduğu için orası direk aşılamaya yöneliyorlar. Yine devletteyim ama doktor ve hastane değişikliği yaptım umarım iyi olur

Ben ilk çocukta günde 1 tane içtim ve 1 tane 14mm lik bir yumurtam oldu o da tuttu doktor bile şok :KK70: (çünkü yumurta çok küçüktü)
Şimdi ikincide çoğul gebelik şansını arttırmak istiyoruz doktorla konuştuk.
İlk zaman da da tek yumurta ve küçüktü şimdi iki yumurta ve daha büyük olmaları lazım dedi. Bu yüzden günlük kullanımı arttıracakmıs ve bir de çatlama iğnesi vurulacagim öyle dedi..
Bana da dedi ikizlerin olsun ben dedim benim gönlümde ikiz yok dedim tek yumurta olsun tek gebelik olsun dedim

Bende soğan kürü yapıodum dün akşam misafirim vardı yapamadım bu sabah ta unuttum acaba devam etsem mi çünkü klomen soğan kürüyle dahha iyi sonuç veriyo diyolar klomeni kullanmaya başladığımdada incir kürü yapıcam daha iyi çatlasın diye
Devam edin bırakmayın inşallh hamile kalırsınz klomen adetin 2.gunu yada3.günü mü başladınz

Hayır Ankarada oturuyorum devlet hastanesine gidiyordum doğum hastanesi olduğu için orası direk aşılamaya yöneliyorlar. Yine devletteyim ama doktor ve hastane değişikliği yaptım umarım iyi olur
Umarım iyi olur canım hayırlısı olsun haakkında inşallah

Bana da dedi ikizlerin olsun ben dedim benim gönlümde ikiz yok dedim tek yumurta olsun tek gebelik olsun dedim
Ben Çoğul gebeliği seviyorum hepsi aynı anda büyüsün çocuk çocuktan daha kolay öğreniyor çünkü 😊bir de ben çok çocuğu ve kalabalığı çok seviyorum esimde bu şekilde..

Ben çok çocuk sevmiyorum valla 🙈
Ben çok çocuğa bayılırım ya çok konuşan biriyim bir de çocuk gelişimi öğretmeniyim galiba bunlar biraz etken. Sonuçta sınıfımda en az 20 öğrenci oluyordu :D
Ama bebeklere bayıldığım söylenemez ilk 6 ayı biraz destek alarak geçirmek çok hoş olur :D eğer çoğul olursa

Back