- Konu Sahibi Maisiyah345
27 - 28 Aralık gibi olmam gerekiyor tabi inşallah olmamAdet ne zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 - 28 Aralık gibi olmam gerekiyor tabi inşallah olmamAdet ne zaman
Olabilir canım çünkü benimde geçen ay adete 1 gün kala çatlamıştıHadi inş bnm 2 gündür acayip akımtım var büyüyo olma ihtimali var mı acaba
Akıntı olması büyümesine işaretmiş okuduklarımdan biliyorumHadi inş bnm 2 gündür acayip akımtım var büyüyo olma ihtimali var mı acaba
İstanbulda mı oturuyosunuz? Ayh inşallah vardır benim doktorum aşılamadan tüp bebekten yana olmadı benim için gerek yok dedi ki kendisi tüp bebek uzmanı klomenle halledilebilecek bi durum seninki deidHaklısınızama anlayan doktor bulmak çok zor hemen Aşılama tüp bebek diyorlar bende herhangi bir sağlık sorunum yokken o süreci istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı bu ay çok bel kasık ağrısı yaşadım inşallah vardır bebek
![]()
Mutlaka buraya yazın ama eğer kllomen kullandıysanız şu an test yapsanız çıakr yapsanıza merak ettim ben27 - 28 Aralık gibi olmam gerekiyor tabi inşallah olmam![]()
Klomeni günde kaç defa kullanmistiniz? Benim doktorumda bu ay klomen verecek ikinci çocuk için.Suan klomenle ikizlerime hamileyim çok şükür.
Ben de daha kullanmaya başlamadım ama benim doktorum adrtin 3. Günü sabah akşam birer tane beş günde içilecek dediKlomeni günde kaç defa kullanmistiniz? Benim doktorumda bu ay klomen verecek ikinci çocuk için.
Ben ilk çocukta günde 1 tane içtim ve 1 tane 14mm lik bir yumurtam oldu o da tuttu doktor bile şokBen de daha kullanmaya başlamadım ama benim doktorum adrtin 3. Günü sabah akşam birer tane beş günde içilecek dedi
Tabi inşallahMutlaka buraya yazın ama eğer kllomen kullandıysanız şu an test yapsanız çıakr yapsanıza merak ettim ben![]()
Günde sabah akşam olmak üzere iki defa kullanmıştım.Klomeni günde kaç defa kullanmistiniz? Benim doktorumda bu ay klomen verecek ikinci çocuk için.
Hayır Ankarada oturuyorum devlet hastanesine gidiyordum doğum hastanesi olduğu için orası direk aşılamaya yöneliyorlar. Yine devletteyim ama doktor ve hastane değişikliği yaptım umarım iyi olurİstanbulda mı oturuyosunuz? Ayh inşallah vardır benim doktorum aşılamadan tüp bebekten yana olmadı benim için gerek yok dedi ki kendisi tüp bebek uzmanı klomenle halledilebilecek bi durum seninki deid
Bana da dedi ikizlerin olsun ben dedim benim gönlümde ikiz yok dedim tek yumurta olsun tek gebelik olsun dedimBen ilk çocukta günde 1 tane içtim ve 1 tane 14mm lik bir yumurtam oldu o da tuttu doktor bile şok(çünkü yumurta çok küçüktü)
Şimdi ikincide çoğul gebelik şansını arttırmak istiyoruz doktorla konuştuk.
İlk zaman da da tek yumurta ve küçüktü şimdi iki yumurta ve daha büyük olmaları lazım dedi. Bu yüzden günlük kullanımı arttıracakmıs ve bir de çatlama iğnesi vurulacagim öyle dedi..
Devam edin bırakmayın inşallh hamile kalırsınz klomen adetin 2.gunu yada3.günü mü başladınzBende soğan kürü yapıodum dün akşam misafirim vardı yapamadım bu sabah ta unuttum acaba devam etsem mi çünkü klomen soğan kürüyle dahha iyi sonuç veriyo diyolar klomeni kullanmaya başladığımdada incir kürü yapıcam daha iyi çatlasın diye
Ayh işte ben çok sabırsızım hemen öğrenmek isterdimTabi inşallahYumurtlama 14 ündeydi henüz üstünden 15 gün geçmedi diye yapmadım yapınca hemen atacağım
![]()
Umarım iyi olur canım hayırlısı olsun haakkında inşallahHayır Ankarada oturuyorum devlet hastanesine gidiyordum doğum hastanesi olduğu için orası direk aşılamaya yöneliyorlar. Yine devletteyim ama doktor ve hastane değişikliği yaptım umarım iyi olur
Daha adetim sökülmedi ki 50 gün oldu hala adet olmadım ilk kez bu kadar çok geciktimDevam edin bırakmayın inşallh hamile kalırsınz klomen adetin 2.gunu yada3.günü mü başladınz
Ben Çoğul gebeliği seviyorum hepsi aynı anda büyüsün çocuk çocuktan daha kolay öğreniyor çünküBana da dedi ikizlerin olsun ben dedim benim gönlümde ikiz yok dedim tek yumurta olsun tek gebelik olsun dedim
Ben çok çocuk sevmiyorum vallaBen Çoğul gebeliği seviyorum hepsi aynı anda büyüsün çocuk çocuktan daha kolay öğreniyor çünkübir de ben çok çocuğu ve kalabalığı çok seviyorum esimde bu şekilde..
Ben çok çocuğa bayılırım ya çok konuşan biriyim bir de çocuk gelişimi öğretmeniyim galiba bunlar biraz etken. Sonuçta sınıfımda en az 20 öğrenci oluyorduBen çok çocuk sevmiyorum valla![]()
2 yıldır bende öyleydim her ay ama bu ay hayır yapmayacağım bekleyeceğim dedimAyh işte ben çok sabırsızım hemen öğrenmek isterdim![]()