• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm saol benm söle durumum var bıraz cok karısok özet anlatym adetm 16 gun gectı 3 gun geçti kan verdim test yaptım negatif snra ayın on altısnda da Dr gittim Dr görüştüm ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi bu kese ya dedi yada kist dedi 10 gun sonra belli olacak ama Kuzumr ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı
Sokulemeyince kahve rengi geliyor evet başıma gelmedi bilemiyorm belki adettir sabaha yogunlasir,yoğunluk olmazsa eğer kan ver.hakkinda hayırlı ne ise o olur insallah

Kızlar size bir şey soracağım klomeni ne kadar kullandınız 5 gün mü nasıl
Ben daha kullanmadım adetim sökülünce kullancam adetin üçüncü gününde başlıycam sabah akşam birer tane sonrasında bi hafta geçince doktoruma gidicem duruma bakıcak iğne verip vermeyeceğine karar verecek öyl bir süreç

Slm kızlar bir yıldır evlyim ve bu ay ikinci klomeni kulacam doktor ilk kulandığım ay bu ay olmaz dedi önümüzdeki aya bakalım dedi çatlatma iğnesi yapacakmısınız dediğimde gerek duymadığını söyledi inş her birimiz hayırlı haberi alır.

Slm kızlar bir yıldır evlyim ve bu ay ikinci klomeni kulacam doktor ilk kulandığım ay bu ay olmaz dedi önümüzdeki aya bakalım dedi çatlatma iğnesi yapacakmısınız dediğimde gerek duymadığını söyledi inş her birimiz hayırlı haberi alır.
O zaman ilk kullandığın ay büyümedi mi yumurtalığın acaba ondan mı olmaz dedi inşalllah bu ay olur canım

Hayır onu klomeni 5 ay kullandıktan sonra belki verebileceğini söyledi
Neden öyle dedi ki normalde yapıyor doktorlar benim gittiğim doktor da dedi hapı iç üstüne bi çatlatma iğnesi de yaparız garanti olsun dersek bence onu bi sorgula

Bende 1 ay kullandım klomenı hamile kalmadım sogan kürü deneyeceğim artk
Bende soğan kürü yapıodum dün akşam misafirim vardı yapamadım bu sabah ta unuttum acaba devam etsem mi çünkü klomen soğan kürüyle dahha iyi sonuç veriyo diyolar klomeni kullanmaya başladığımdada incir kürü yapıcam daha iyi çatlasın diye

Neden öyle dedi ki normalde yapıyor doktorlar benim gittiğim doktor da dedi hapı iç üstüne bi çatlatma iğnesi de yaparız garanti olsun dersek bence onu bi sorgula
Haklısınız 😔ama anlayan doktor bulmak çok zor hemen Aşılama tüp bebek diyorlar bende herhangi bir sağlık sorunum yokken o süreci istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı bu ay çok bel kasık ağrısı yaşadım inşallah vardır bebek 🥰

Back