• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben başarılı olanlardan hep şey duydum klomeni kullanmaya başladıklarından itibaren sık ilişki yapıyorlar vr gebelik oluşuyo
Evet bende çok umutluydum klomen den bir evladım var zaten kolay olur diyordum ama 5.klomen olacak nasip de ne varsa o artık. Ayrıca cevaplarınız için moral verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var❤️

Evet bende çok umutluydum klomen den bir evladım var zaten kolay olur diyordum ama 5.klomen olacak nasip de ne varsa o artık. Ayrıca cevaplarınız için moral verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var❤
Evet öyle aslında mutlı olmamız gerekiyo stres altında beyin stresi yumurtalıklara da yüklüyo gerekirse ovülasyom döneminde en sevdiğiniz aktivitelerle uğraşın sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin benim doktorum o kadar pozitifti ki zannediyorum ki klomeni kullanınca hamile kalıcam ama doktor dedi diyorum ilkinde başarılı oluruz diye olur ya ilkinde olacak ben gebe kalıcam diye mesaj gönderiyorum evrene

Evet öyle aslında mutlı olmamız gerekiyo stres altında beyin stresi yumurtalıklara da yüklüyo gerekirse ovülasyom döneminde en sevdiğiniz aktivitelerle uğraşın sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin benim doktorum o kadar pozitifti ki zannediyorum ki klomeni kullanınca hamile kalıcam ama doktor dedi diyorum ilkinde başarılı oluruz diye olur ya ilkinde olacak ben gebe kalıcam diye mesaj gönderiyorum evrene
İnşallah evrene gönderdiğiniz mesajlar gerçekleşir en kısa zamanda😊Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi❤️

Birde bir şey daha sormak istiyorum fertilcare markalı gebe kalmak için her iki eşinde kullanması gereken bir vitamin varmış kullanan yada duyan varmı aramızda

Merhaba bende iki ay klomen ve ovitral kullandım doktorum buay famera verdi daha etkiliymiş ve yumurtaların kalitesini arttırıyormuş

Ben başarılı olanlardan hep şey duydum klomeni kullanmaya başladıklarından itibaren sık ilişki yapıyorlar vr gebelik oluşuyo
Ben şuna inanıyorum.

Görev gibi değilde z3vkle yap ama hergün ama günaşırı farketmez. Önemli olan haz. Çünkü vajina daha iyi açılıyor spermi alıyor bnce. Erkek için konuşursak ise, görev algısından dolayı iyi bir boşalma gerceklesmeyebiliyor. Netice olarak bebek için değil güzel anlar yaşamak için ilişkiye girmeli insan.

Doktorunu z ilkinde başarılı olunacağını mi söyledi. Ne kadar umut veren biri. Ben okadar umutsuzum ki. Kelimenin 3. Günündeyim

Ben şuna inanıyorum.

Görev gibi değilde z3vkle yap ama hergün ama günaşırı farketmez. Önemli olan haz. Çünkü vajina daha iyi açılıyor spermi alıyor bnce. Erkek için konuşursak ise, görev algısından dolayı iyi bir boşalma gerceklesmeyebiliyor. Netice olarak bebek için değil güzel anlar yaşamak için ilişkiye girmeli insan.
Doktorunu z ilkinde başarılı olunacağını mi söyledi. Ne kadar umut veren biri. Ben okadar umutsuzum ki. Kelimenin 3. Günündeyim
Evet bende öyle düşünüyorum ama tabiatımda her gün ilişki yaşamak yok o yüzden o hafta sıklaştıracağım için görev bilinci de yükleniyo istemeden. Evet doktorum çok umut verici konuştu bende onun sayesinde çok umutlandım

Evet bende öyle düşünüyorum ama tabiatımda her gün ilişki yaşamak yok o yüzden o hafta sıklaştıracağım için görev bilinci de yükleniyo istemeden. Evet doktorum çok umut verici konuştu bende onun sayesinde çok umutlandım

Anladım. Gün aşırı yaP. Ama zevkle yapmaya çalış. Ben 2.5 senelik evliyim daha yeni anladım bunu. Cinsel ilişki sevimli gelmiyordu. Artık daha ister oldum. Umarım herşey gönlünüzce olsyn :)

Anladım. Gün aşırı yaP. Ama zevkle yapmaya çalış. Ben 2.5 senelik evliyim daha yeni anladım bunu. Cinsel ilişki sevimli gelmiyordu. Artık daha ister oldum. Umarım herşey gönlünüzce olsyn :)
Ben de 2.5 yıldır evliyim ama 6 aydır çocuk ister oldum inşallah hamiş kalırız hayırlısıyla

Slm kızlar ikinci klomenimi kulandım adetime 8 gün var. Ama bir haftaya yakındır kasıklarımda belimde bacaklarımda agrı var iki gündürde aşırı mide bulantısı oluyor klomen kulanırken böyle olan varmı

Back