• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben pko olduğumu evlendikten sonra adetlerim iyice düzensizlerinde doktor muayenesinde öğrendim o zaman bebek düşüncemiz yoktu adet için ilaçlar kullandım aradan zaman geçti bebek istiyoruz kalkıp doktora gittik klomen verdi tabi yanında folik asit adetten sonra 5 gün kullandım o süre zarfında ve ilaç bittikten sonra bir hafta boyunca birliktelik sağlandı ama sabah akşam ama gece gündüz sürekli sürekli ve birinci haftanın sonunda gittiğimizde yumurtanın istenilen boyutta olduğunu ve bir gün geç gittiğim için kaç mm olduğunu göremiyorum ama bir tane çatladığını söyledi ve yine yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar birliktelik yaşadık çok şükür sonunda vakti geldi ve test yaptımtutmuştu hamileydim şuan 3 aylık dünya Tatlısı bir kızım var ❤️
Allah bağışlasın benim iki düşüğüm var normal yoldan kalabiliyorum ancak ilerleyemiyor gebeliğim 7. haftada bitiyor. Benim de ilk kullanışım ve 3 gündür gecikiyor inşallah bu sefer yine olmuştur ve sağ salim alırım kucağıma 🙏

Allah bağışlasın benim iki düşüğüm var normal yoldan kalabiliyorum ancak ilerleyemiyor gebeliğim 7. haftada bitiyor. Benim de ilk kullanışım ve 3 gündür gecikiyor inşallah bu sefer yine olmuştur ve sağ salim alırım kucağıma 🙏
İnşallah alırsınız rabbim kalbinizdekini yaşatsın inşallah 🙏

Merhaba ben pko olduğumu evlendikten sonra adetlerim iyice düzensizlerinde doktor muayenesinde öğrendim o zaman bebek düşüncemiz yoktu adet için ilaçlar kullandım aradan zaman geçti bebek istiyoruz kalkıp doktora gittik klomen verdi tabi yanında folik asit adetten sonra 5 gün kullandım o süre zarfında ve ilaç bittikten sonra bir hafta boyunca birliktelik sağlandı ama sabah akşam ama gece gündüz sürekli sürekli ve birinci haftanın sonunda gittiğimizde yumurtanın istenilen boyutta olduğunu ve bir gün geç gittiğim için kaç mm olduğunu göremiyorum ama bir tane çatladığını söyledi ve yine yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar birliktelik yaşadık çok şükür sonunda vakti geldi ve test yaptımtutmuştu hamileydim şuan 3 aylık dünya Tatlısı bir kızım var ❤
Çok sevindim Allah bağışlasın inşallah bize de nasip olur bende pkolu yumurta ilk kez bu ay oldu adetim gecikti giittim dün pko var dedi klomen verdi gelecek adeti görmezsin dedi doktor ama tabi Allahın takdiri herşey yani sizim ilk kullanımınızda pozitif sonuç verdi dimi

Merhaba ben pko olduğumu evlendikten sonra adetlerim iyice düzensizlerinde doktor muayenesinde öğrendim o zaman bebek düşüncemiz yoktu adet için ilaçlar kullandım aradan zaman geçti bebek istiyoruz kalkıp doktora gittik klomen verdi tabi yanında folik asit adetten sonra 5 gün kullandım o süre zarfında ve ilaç bittikten sonra bir hafta boyunca birliktelik sağlandı ama sabah akşam ama gece gündüz sürekli sürekli ve birinci haftanın sonunda gittiğimizde yumurtanın istenilen boyutta olduğunu ve bir gün geç gittiğim için kaç mm olduğunu göremiyorum ama bir tane çatladığını söyledi ve yine yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar birliktelik yaşadık çok şükür sonunda vakti geldi ve test yaptımtutmuştu hamileydim şuan 3 aylık dünya Tatlısı bir kızım var ❤
Bende folikasit kullanmaya başladım yeniden

İnş
inşallah olmuştur canım hayırlı haberi yaz mutlaka bu posta

Çok sevindim Allah bağışlasın inşallah bize de nasip olur bende pkolu yumurta ilk kez bu ay oldu adetim gecikti giittim dün pko var dedi klomen verdi gelecek adeti görmezsin dedi doktor ama tabi Allahın takdiri herşey yani sizim ilk kullanımınızda pozitif sonuç verdi dimi
Evet çok şükür rabbime ilk kullanımda sonuç aldım inşallah sizlerde öyle olursunuz o Sevinç’i yaşarsınız ben ilişki bittikten sonra belimin altına yastık koyup yükseltirdim yaklaşık yarım saat 1 saat falan yatardım deneyin belki işe yarar 🙏❤️

Evet çok şükür rabbime ilk kullanımda sonuç aldım inşallah sizlerde öyle olursunuz o Sevinç’i yaşarsınız ben ilişki bittikten sonra belimin altına yastık koyup yükseltirdim yaklaşık yarım saat 1 saat falan yatardım deneyin belki işe yarar 🙏
Bende her defasnda öyle yapıodum ama olmadı belki bu sefer klomenden ötürü olur

Merhabalar benim bir kızım var 9 yaşında fakat 2 yıldır hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen tekrar hamile kalamıyorum. yaklaşık 4 aydır da klomen kullanıyorum henüz bir faydasını görmedim😔

Merhabalar benim bir kızım var 9 yaşında fakat 2 yıldır hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen tekrar hamile kalamıyorum. yaklaşık 4 aydır da klomen kullanıyorum henüz bir faydasını görmedim😔
Biraz ara verin isterseniz Allah göstermesin kist falan olabilir tabi en iyisini dr bilir🙏 Allah yardımcınız olsun

Çatlatma iğnesi de kullandınız mı peki

Amin canim Rabbim hepimize nasi[ etsin inşallah,ama dr'a gitmeden kullanma olur mu kist olur veya yumurtan çatlamaz ohss olursn
Yok cnm saol benm söle durumum var bıraz cok karısok özet anlatym adetm 16 gun gectı 3 gun geçti kan verdim test yaptım negatif snra ayın on altısnda da Dr gittim Dr görüştüm ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi bu kese ya dedi yada kist dedi 10 gun sonra belli olacak ama Kuzumr ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı

Back