- 27 Temmuz 2017
- 51
- 31
- 3
- 41
Teşekkür ederim canim insallah .Allah isteyen herkese nasip etsin.Kafami karistiran benim adetim dün bitti her yerde adet doneminde başlanıyor yaziyorAdetin 4.gunu başlanıyor. Doktor yumurta takibi için kontrole çağırmıştır. Yumurtan belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini vurur.ortalama 20- 22 mm de vuruyorlar hadi hayırlısı olsun insl tutar
Evet yumurta büyütme ilacı Klomen oluyo ama başka ilaçlarda var doktorun hangisini verir bilemiyorum ama kistte verilip verilmediğinden emin değilim bendegunaydin arkadaslar bi sorum var ben gebelik oncesi muayeneye gttim ve 4 cmlik bi kistim oldgunu soyledi dr.duphaston verdi 1 ay kullandim gttim gecmemis tekrar verdi kullan adet ol tekrar adet ol 3.gunu gel ddi. yumurta buyutme ilaci veririm dedi
soru 1: bu yumurta buyutme ilaci klomenmi oluyo
soru 2: kistim duruyosa hala ki bence duruyo kist varsada veriyomu yani yoksa kisti halledelm ondan sonrami diyo
soru 3: bu klomen ilaci okudugum kadariyla kist olusumuna da sebebiyet verebiliyomus zaten var kistim iyice cogalirmiki
tesekkur ederim
canım benimde bugün 8. günüm iğnede.SAT 15 temmuzde. adetin 5. günü 2 kutu klomene başladım günde 3 defa olmak uzere.25 temmuzda yani, geçen salı iğne vuruldu heyecanla bekliyorum.iğneden sonraki gün itibvariyle gün aşırı birliktelik önermişti.sende durumlar nasıl varmı belirti ağrı sancı? aynı tarihlerimi takip ediyoruz seninle.Merhaba kızlar bende Klomen kullandım ilk kez bu ay çatlatma ignesininde 8. Günü ama ilk aylarda pek hamile kalan yok 2-3 aylarda şans daha yüksekmiş arkadasım 3. Ayında hamile kaldı dün kalp atışını dinlemeye gittiğinde doktor ikinci keseyi görmüş ve ikiz olduğunu öğrenmiş butun gün şoktaydı inşallah isteyen herkesin olur
evet iğneden sonraki gün gündüz ara ara sağda batma hissettim hafiften bi ağrıyla.o gün akıntım da vardı.bende sabırsızlanıyorum önceki aylarda hep erken yaptım sonrasında çok çok üzüldüm diye bu ay beklemeyi düşünüyorum.adet tarihi geçen ay ile aynımı olur onu tam bilmiyorum erken yapılınca iğne 14. günü adet oluncaksa eğer tahlili ne zaman yaptırmalıyım bilmiyorum.birde klomen tedavbisini bıraktınktan sonra bile etkisi bi süre devam ediyomuş daha sonrasında kendiliğinden hamile kalanlarda fazla demişti doktor en son sorduğumda.her ay deneyelim elbet denk gelmiyodu birliktelik falan dedi. haber edelim test yapınca mutlaka ama minimum 12-14 gün falan beklemen lazım.doktorum adetin geçince3 gün gel yada adet olursanda 3. günü gel bakalım kist falan oluşmuşmu ne durumda diye demişti.çok bariz ağrı sancı hissedilmedi benim hiçbir iğnemde sadece şişkinlik kabızlık yaşıyorum sanırım vücudumda ödem artıyor.Evet bende salı günü iğne oldum bugun meraktan gebelik testi yaptım iğnenin etkisi gecmismi die geçmemiş pozitif çıktı gerçek olmasını çok isterdim :) bende hic ağrı sancı gibi bısey olmadı sende oldumu inşallah ikizde hamile oluruz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
Evet bendede kaBizlik ve Gaz sancısı fazlasıyla oluyo benim ilk klomen kullanisim senin kaçıncı ayınevet iğneden sonraki gün gündüz ara ara sağda batma hissettim hafiften bi ağrıyla.o gün akıntım da vardı.bende sabırsızlanıyorum önceki aylarda hep erken yaptım sonrasında çok çok üzüldüm diye bu ay beklemeyi düşünüyorum.adet tarihi geçen ay ile aynımı olur onu tam bilmiyorum erken yapılınca iğne 14. günü adet oluncaksa eğer tahlili ne zaman yaptırmalıyım bilmiyorum.birde klomen tedavbisini bıraktınktan sonra bile etkisi bi süre devam ediyomuş daha sonrasında kendiliğinden hamile kalanlarda fazla demişti doktor en son sorduğumda.her ay deneyelim elbet denk gelmiyodu birliktelik falan dedi. haber edelim test yapınca mutlaka ama minimum 12-14 gün falan beklemen lazım.doktorum adetin geçince3 gün gel yada adet olursanda 3. günü gel bakalım kist falan oluşmuşmu ne durumda diye demişti.çok bariz ağrı sancı hissedilmedi benim hiçbir iğnemde sadece şişkinlik kabızlık yaşıyorum sanırım vücudumda ödem artıyor.
klomende 4. ayım bu ay. normalde adetim 29-30 günde olur ama bu defa erken olunca iğne belki erken olur diye düşündüm.test ne zaman yapsamki.belki yaparım iğneden sonraki 15. gün falan. gün aşırı birliktelikmi önerdi doktorunEvet bendede kaBizlik ve Gaz sancısı fazlasıyla oluyo benim ilk klomen kullanisim senin kaçıncı ayın
15. Gün yaparsan kesin sonucu alırsın die tahmin ediyorum benim doktorum iğneden 36 saat sonra 3 gün üst üste iliski Dedi sonra gün aşırı bakalım nolucak sabırsızlıkla bekliyorum senin 4. Ayinmıs inşallah bu ay hamile olursunklomende 4. ayım bu ay. normalde adetim 29-30 günde olur ama bu defa erken olunca iğne belki erken olur diye düşündüm.test ne zaman yapsamki.belki yaparım iğneden sonraki 15. gün falan. gün aşırı birliktelikmi önerdi doktorun
benim geçen ay pozitifti değerlerim kanamayla doktora gittim meğerse dış gebelikmiş bhcg 0 olana kadar canım çıktı.bu ay bende ümitliyim.gün aşırı dedi banada bende öyle deniyorum bu ay adet bitimi itibariyle her 2 günde 1 birliktelikbelki böyle denk gelir geç yumurtlama olursa yada geç olan bir yumurta falan denk gelirse diye :)15. Gün yaparsan kesin sonucu alırsın die tahmin ediyorum benim doktorum iğneden 36 saat sonra 3 gün üst üste iliski Dedi sonra gün aşırı bakalım nolucak sabırsızlıkla bekliyorum senin 4. Ayinmıs inşallah bu ay hamile olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?