Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle. . Haber veririm sende ver:KK66: Hakkımızda en hayırlısı olsun :dua:
Hüsraaan feryat figan kalbim :mad:Yeni geldim doktordan 12mm hala hiç büyümemiş. Doktor regli bile olmayabilirsin diye söktürücü verdi. Gelecek ay dozu arttırarak tekrar klomen tedavisi yapacak. Ve bana hayıt tohumuyla civanperçemi önerdi bol bol da incir ye dedi. Sen ne yaptın ?

Hüsraaan feryat figan kalbim :mad:Yeni geldim doktordan 12mm hala hiç büyümemiş. Doktor regli bile olmayabilirsin diye söktürücü verdi. Gelecek ay dozu arttırarak tekrar klomen tedavisi yapacak. Ve bana hayıt tohumuyla civanperçemi önerdi bol bol da incir ye dedi. Sen ne yaptın ?
Bi kötü haber de benden öyleyse. Yumurta kendiliğinden çatlamış. İğneye gerek yok artık dedi. Kaçırdık. :KK12:Bu ay aşılama da iptal yani. Kendiliğinden çatladığı için. Kendiniz deneyin bu sefer. Olmazsa bir sonraki adetine gel tekrar başlayalım dedi :(

Bi kötü haber de benden öyleyse. Yumurta kendiliğinden çatlamış. İğneye gerek yok artık dedi. Kaçırdık. :KK12:Bu ay aşılama da iptal yani. Kendiliğinden çatladığı için. Kendiniz deneyin bu sefer. Olmazsa bir sonraki adetine gel tekrar başlayalım dedi :KK43:
Neden üzülüyorsun ki yumurtan çatladıysa kanalda bekliyor demek ki 24 saati doldurmadan döllenir belki. Kendiliğinden çatlaması da güzel bişey değerlendirmelisin inşallah kendinliğinden tutar hayırlı haberini bekliyorum

Neden üzülüyorsun ki yumurtan çatladıysa kanalda bekliyor demek ki 24 saati doldurmadan döllenir belki. Kendiliğinden çatlaması da güzel bişey değerlendirmelisin inşallah kendinliğinden tutar hayırlı haberini bekliyorum
İnşallah öyle olur. Dr kontrolünden çıktığı için üzüldüm. Kim bilir ne zaman çatladı. Yakaladık mı yakalamadık mı. Nasip

Bi kötü haber de benden öyleyse. Yumurta kendiliğinden çatlamış. İğneye gerek yok artık dedi. Kaçırdık. :KK12:Bu ay aşılama da iptal yani. Kendiliğinden çatladığı için. Kendiniz deneyin bu sefer. Olmazsa bir sonraki adetine gel tekrar başlayalım dedi :KK43:
Ya en büyük korkum o :( üzüldüm senin adına gercekten büyük hayallerle alıyoruz o ilacları.. acaba o ilacları icerken ovulasyon testine devam etsen bilebilir miydin? Bir de diyolar ki asılamadan önce cinsel perhiz oyüzden ilişki de yaşayamıyoruz

Ya en büyük korkum o :KK43: üzüldüm senin adına gercekten büyük hayallerle alıyoruz o ilacları.. acaba o ilacları icerken ovulasyon testine devam etsen bilebilir miydin? Bir de diyolar ki asılamadan önce cinsel perhiz oyüzden ilişki de yaşayamıyoruz
Kesinlikle. Boşuna mı içtim o ilaçları diyorum. Klomen ayrı. Rahim duvarı kalınlaşsın diye ayrı. Kan pıhtısı yapmasın diye bu ilaçlar önlem için ayrı hap.. Nasip. Cinsel perhizde bulanmadık biz. Adetten sonra gün aşırı ilişki. Dr çatladığını görünce ilişkiye giriyorsunuz dimi dedi. Evet dedim. Tamam bugün de girin dedi. Gelecek ay yine böyle olmayacağı ne malum. Umutsuzum

Kesinlikle. Boşuna mı içtim o ilaçları diyorum. Klomen ayrı. Rahim duvarı kalınlaşsın diye ayrı. Kan pıhtısı yapmasın diye bu ilaçlar önlem için ayrı hap.. Nasip. Cinsel perhizde bulanmadık biz. Adetten sonra gün aşırı ilişki. Dr çatladığını görünce ilişkiye giriyorsunuz dimi dedi. Evet dedim. Tamam bugün de girin dedi. Gelecek ay yine böyle olmayacağı ne malum. Umutsuzum
Cok sacma yaa kontrole nezaman gittin catlamadan önce

Peki boyutu neydi yazık günah onca ilac icirip kacırdık bu ay demek
14 mm. Kontrol günü 18 mm olur. Ertesi günde çatlatırız 20 mm gibi demişti. Cumartesi sabah gitmiştim Dr a. Pazar akşamı çatladığını hissettim. Pazartesi sabah Dr çatlamış dedi. ..

Kızlar yaa ben 30 mayısta çatlatma iğnesi oldum ya ertesi gün akıntı ve hafif ağrı oldu başka hiç bi şey olmadı anlamadım herkesin çok ağrısı olmuş benim olmadı meraklanmalı mıyım çatlamadı mı yoksa benim kinin sorunu çatlamaması normalde iğne işe yaramadı mı yorum yapın lütfennn :KK43:((((

14 mm. Kontrol günü 18 mm olur. Ertesi günde çatlatırız 20 mm gibi demişti. Cumartesi sabah gitmiştim Dr a. Pazar akşamı çatladığını hissettim. Pazartesi sabah Dr çatlamış dedi. ..
Ben ovulasyon testi kullanmayı düsünüyorum yumurta büyütülürken kacırmayı engelleyebiliriz böyle

Kızlar klomen den sonra ovitrelle oldum doktor iğneden bir hafta sonra kontrole cagırdı ne için çağrmıs olabilir acaba bu süreci yasayan anlatabilir mi

Back