- 24 Nisan 2017
- 298
- 120
- 33
varmı canım bi gelişme sende? yaptınmı test tahlil falan ?Bence 16. Günde yap Canim bende bugun yaptım negatifti çıkmazsa üzülürsün biraz daha bekle en azından emin olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varmı canım bi gelişme sende? yaptınmı test tahlil falan ?Bence 16. Günde yap Canim bende bugun yaptım negatifti çıkmazsa üzülürsün biraz daha bekle en azından emin olursun
3-6 arası dedi bana doktorum 3.ayda dış gebelik oluştu bende iğneyle düştü 1 ay ara vedik 4. yü denemiş olduk şimdi. gittiğimde söyler kiste dönüşmezse sanırım 6 ay a kadar devam eder. farklı bir sorun oluşturursa bıraktırır doktorlar. bekliyorum artık sabırsızlıkla ve olmadıkça çok kafaya takar oldum. sebepsiz bi de olmayışıAnladım canım çok zordur beklemesi tahmin ediyorum ki. Klomen şansı arttırsada demek hemen sonuç vermeyebiliyor. Peki kaç ay uygulanabiliyor bu tedavi?
Artık sebepsiz yere bebek sahibi olamayan o kadar çok çift var ki. Resmen sağlığımız bozulmuş yediimizden yada baska sebeplerden ancak bir şeylerin etkisi olduğu kesin. Çünkü bu sorun çok yaygınlaştı. Peki ne zamandır deniyorsunuz kaç yıllık evlisiniz?3-6 arası dedi bana doktorum 3.ayda dış gebelik oluştu bende iğneyle düştü 1 ay ara vedik 4. yü denemiş olduk şimdi. gittiğimde söyler kiste dönüşmezse sanırım 6 ay a kadar devam eder. farklı bir sorun oluşturursa bıraktırır doktorlar. bekliyorum artık sabırsızlıkla ve olmadıkça çok kafaya takar oldum. sebepsiz bi de olmayışı
ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var onda hemen olmuştu.bunda 1,5 yıldır deniyoruz ve olmuyor.dediğim gibi sebepte yok denk gelmiyodur falan dedi doktor. aslında 1 kızım var o yüzden çok şükür diyorum ama olmayınca isteyipğta onu çok kafama takar oldum neden olmuyo diye tek sıkıntımız bu. yaş geçiyor ve ben artık çalışmak istemediğim içinde çocuk bahanesi olur evde otururum diyorum hemde bebiş istiyoruz artık eşimle. bu arada hiç ilaç gibi korunmamızda olmadı hep doğal yollardı genelde ilk onu soruyodu doktorlar neyle korundun diye. günlerini takip ediyomusun peki normaldede?Artık sebepsiz yere bebek sahibi olamayan o kadar çok çift var ki. Resmen sağlığımız bozulmuş yediimizden yada baska sebeplerden ancak bir şeylerin etkisi olduğu kesin. Çünkü bu sorun çok yaygınlaştı. Peki ne zamandır deniyorsunuz kaç yıllık evlisiniz?
Ben 14 aydır evliyim 7 8 aydır korunmadık.
Allah bağışlasın kızınızı. Bende geç evlendim yaş benim içinde problem. 29 yaşındayım. Günleri takıp etmeye çalıştım ancak belkide ondan olmadı. Çünkü hep 13 14 günlere yoğunlaşıp sonra çalışmayı bırakıyorduk. Halbuki son gidişimde doktora 15 inci gün çatlamamıştı. İlk kez bu ay hiç belirli günlere takılmayıp gün aşırı denedik bazen hede gün. Bekliyorum şimdi adet tarihimi. Olmamışsa işte klomen başlıcak doktor.ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var onda hemen olmuştu.bunda 1,5 yıldır deniyoruz ve olmuyor.dediğim gibi sebepte yok denk gelmiyodur falan dedi doktor. aslında 1 kızım var o yüzden çok şükür diyorum ama olmayınca isteyipğta onu çok kafama takar oldum neden olmuyo diye tek sıkıntımız bu. yaş geçiyor ve ben artık çalışmak istemediğim içinde çocuk bahanesi olur evde otururum diyorum hemde bebiş istiyoruz artık eşimle. bu arada hiç ilaç gibi korunmamızda olmadı hep doğal yollardı genelde ilk onu soruyodu doktorlar neyle korundun diye. günlerini takip ediyomusun peki normaldede?
31 yaşındayım bende biraz acelemiz o yüzden. bana da her gün yada gün aşırı birliktelik te şansımız fazladır demişti doktor. genelde iğneden 10 gün sonra azalıyor çalışınca zor oluyo sürekli birliktelik ya misafir geliyo ya biz gidiyoruz illa bişey çıkıyorAllah bağışlasın kızınızı. Bende geç evlendim yaş benim içinde problem. 29 yaşındayım. Günleri takıp etmeye çalıştım ancak belkide ondan olmadı. Çünkü hep 13 14 günlere yoğunlaşıp sonra çalışmayı bırakıyorduk. Halbuki son gidişimde doktora 15 inci gün çatlamamıştı. İlk kez bu ay hiç belirli günlere takılmayıp gün aşırı denedik bazen hede gün. Bekliyorum şimdi adet tarihimi. Olmamışsa işte klomen başlıcak doktor.
31 yaşındayım bende biraz acelemiz o yüzden. bana da her gün yada gün aşırı birliktelik te şansımız fazladır demişti doktor. genelde iğneden 10 gün sonra azalıyor çalışınca zor oluyo sürekli birliktelik ya misafir geliyo ya biz gidiyoruz illa bişey çıkıyorbu ay bende ümitliyim test ne zaman yapsam diye bekliyorum.dış gebelikten sonra erken kan da baktırmaya çok korkar oldum. ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyidir benim için.evde idrar testim var yarın sabah belki yaparım ama sabretmeye çalışıcam :) yumurtlama günlerini aslında tutturmak zor ve günlere odaklı birlikteliklerde şans her zaman azdır. sponten gelişmesi daha iyidir kanımca. bizim artık zevkten ziyade göreve dönüştü belkide o yüzden tutturamıyoruz
![]()
Hatta inadina esle kavga cikiyor tamda sirasiydi diyor insan.
Ayni sey bizdede oldu bu ay. Alttan aldımm uzattım zeytin dalını yoksaa çok beklerdiiiiii![]()
2 ay üst üste yumurtlama gecesi kavga etmişliğimiz var . artık bu ay ki kavgamızda iyice olay uzadı derken uyudu eş kişisi,uyandırana kadar laf soktum sürekli uykusu kaçsın diye uğraştım sonra eşşek değil ya anladı zaten senin derdin başka 1 ay daha tırıvırı çekemicem gel buraya diye
![]()
yok istemem yan cebe
illaki her defasında aklındaki tek şey bebiş evet.Hayırlısı inş canım ben çook uğraştım birazdaha uğraşıcam inş kısmetse 2. yi bulucam
ben yumurta takibi için gidiyorum ama çatlatma iğnesinden sonra gitmiyorum adet olana kadar. 24 saatten sonra zaten etkli gösteriyor iğne ve 36 saat sonra gibi çatlatma gerçekleşiyormuş. ben ilk defa bu ay hissettim çatladığını.hissettiğin bişi oluyormu kendinde. 4 yumurtanın hepsi aynı büyüklükte değilse farklı günlerede denk gelebilr.Kızlar selam bende çatlama problemi var. klomenle dahi gelişmeyen yumurtalar bu ay ne hikmetse kendiliğinden 4 tane olmuş bunlardan da 2 si 20-18mm ken çatlatma iğnesi vuruldum. Aynı zamanda ateş takibi de yapıyorum. Ateşim hala düşük. İğneye rağmen yumurtası çatlamayan var mı aranızda? nasıl bir tedavi uyguluyor dr.unuz merak içindeyim..
olumlu olumsuz haber alırsan haberdar et benide canım test sonucunu yada kırmızıları.sanırım ben sabaha yapıcam testiAyni sey bizdede oldu bu ay. Alttan aldımm uzattım zeytin dalını yoksaa çok beklerdiiiiiibizim kadar düşünmüyorlar ki üstüne düşmesek uyumaya devam ederler.
![]()
ben yumurta takibi için gidiyorum ama çatlatma iğnesinden sonra gitmiyorum adet olana kadar. 24 saatten sonra zaten etkli gösteriyor iğne ve 36 saat sonra gibi çatlatma gerçekleşiyormuş. ben ilk defa bu ay hissettim çatladığını.hissettiğin bişi oluyormu kendinde. 4 yumurtanın hepsi aynı büyüklükte değilse farklı günlerede denk gelebilr.
Tamam canım adet günüme 5 gün kaldı. Olumlu olumsuz yazarım zaten kırmızıyı görürsem haftaya bugün doktordaym. Hiç gebelik belirtiside yok kesin gene olmadıı.olumlu olumsuz haber alırsan haberdar et benide canım test sonucunu yada kırmızıları.sanırım ben sabaha yapıcam testikırmızılara kadar çalışmalara devam
inş canım hayırlı haberlerimiz olsunTamam canım adet günüme 5 gün kaldı. Olumlu olumsuz yazarım zaten kırmızıyı görürsem haftaya bugün doktordaym. Hiç gebelik belirtiside yok kesin gene olmadıı.Sende sonucunu söylersin inşallah bu ay olmuştur senin.
yumurta milimleri doktorun yaklaşık söylediğidir kesin ve net büyüklükleri değildir canım birde klomen kullandıysan oda etki ediyor. ben 2 ay 1 kutu kullanmıştım. bu ay 2 kutu kullandım 5 gün x 3 adet olarak o yüzden hızlı büyüme oldu benimde.gün aşırı değerlendirmeye devam edin hayırlısıyla olsun inş.Beni 11.nde progesteron için çağırdı. Alt karın bölgemde zaman zaman kramplar oluyor ama öyle akıntı vs yaşamadım. Önceki aylarda Lh testi, ateş ve ovulasyon günü birbirini destekliyordu bu ay sanki oda bozuldu. İğneyi akşam 19:30 da vurdum 11-30-40. saatler ilişki oldu. şimdi gün aşırıya devam etmeyi düşünüyoruz.
18 ve 20mm i söyledi diğerlerini söylemedi. Birde işin ilginç tarafı perşembe 15,3mm olan yumurta ertesi güne 20mm e çıkmış.
yumurta milimleri doktorun yaklaşık söylediğidir kesin ve net büyüklükleri değildir canım birde klomen kullandıysan oda etki ediyor. ben 2 ay 1 kutu kullanmıştım. bu ay 2 kutu kullandım 5 gün x 3 adet olarak o yüzden hızlı büyüme oldu benimde.gün aşırı değerlendirmeye devam edin hayırlısıyla olsun inş.
Malesef igne etkisidir 12. Gun de anca bitioMerhaba kızlar ilk kez klomen kullandım 28 temmuz da daha sonra çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonra ki 11.günümdeyim gebelik testi yaptım çok hayali bir çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa gebeliğe işaret mi yardımcı olur musunuz ?
Malesef igne etkisidir 12. Gun de anca bitio