- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 33
Bugün bende iğne vuruldum ama doktor regli zamanını beklememi istedi beni çağırmadı zaten progesteron filan da vermedi kafamı karıştırdı. Yumurtan çatlamış mı ?Yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına baktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bende iğne vuruldum ama doktor regli zamanını beklememi istedi beni çağırmadı zaten progesteron filan da vermedi kafamı karıştırdı. Yumurtan çatlamış mı ?Yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına baktı.
Ben klomen ve ovitrelle iğnesi oldum bu ay ilk denemem bunlar da ve inşallah tutmuştur iki tane yumurtam oluştu biri gelişti ve çatladı diğeri de gelişti gec gelişti ve catlamadı en son cagırdıgında öyleydi doktor regl gününden iki gün sonra gel dedi adet olmazsan bende bekliyorum 4 Temmuz da gidecem bakalım olmazsamBugün bende iğne vuruldum ama doktor regli zamanını beklememi istedi beni çağırmadı zaten progesteron filan da vermedi kafamı karıştırdı. Yumurtan çatlamış mı ?
inşallah olmazsın da hayırlarla gebelik haberini alırsın canımBen klomen ve ovitrelle iğnesi oldum bu ay ilk denemem bunlar da ve inşallah tutmuştur iki tane yumurtam oluştu biri gelişti ve çatladı diğeri de gelişti gec gelişti ve catlamadı en son cagırdıgında öyleydi doktor regl gününden iki gün sonra gel dedi adet olmazsan bende bekliyorum 4 Temmuz da gidecem bakalım olmazsam
Takvime göre yarın regl olmam gerekiyor ama doktorum 4ünde gel dedi olmazsan bakalım son 4 gün dıyorum ben Rabbim bu mübarek ramazan ayında beni duydu diye hissediyorumİ
inşallah olmazsın da hayırlarla gebelik haberini alırsın canım
Merhaba canım ben rahim filmi cekildim hemde esencanda sonra o ay gebe kaldım lütfen ertelemeeBen gittim esencan hastanesi sigorta olmadigi icin benden tahlil istedi 216tl rahim filmi istedi 435tl bide bu film icin 200tl degerinde bi ilac bana cok geldi o yuzden yaptrmadim bidahaki ay baska hastaneye gidicem. O yuzdn canim skldi biraz
Valla canım drunu ara sor kullan derse baslarsinKızlar pazartesi doktora gideceğim klomene ben kendim başlasam olur mu bugün 5.gunum cunku
Mantıklı tesekkur ederim kuzum :)Valla canım drunu ara sor kullan derse baslarsin
Valla canım drunu ara sor kullan derse baslarsin
Rica ederim tatlimMantıklı tesekkur ederim kuzum :)
Evet canım spermiogram testi yaptırıp sonucunu istiyorlar. Tek taraflı sorun olamayabiliyor çoğu kez :)Kızlar benim doktorum önce eşinin değerlerine bakalım değerleri iyiysese klomene başlayalım dedi sizede böyle mi yaptı doktorlarınız?
Canım hamilesin çok sevindim Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesinTakvime göre yarın regl olmam gerekiyor ama doktorum 4ünde gel dedi olmazsan bakalım son 4 gün dıyorum ben Rabbim bu mübarek ramazan ayında beni duydu diye hissediyorum
Canım hamilesin çok sevindim Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin
Maşallah ... iğneden sonra belirtilerinden bahsedebilir misin ? Kasık ağrısı şişliği batması, bel ağrısı, gaz, neler yaşadın ?evet canım hamileyim allah bütün isteyenlere versin inşallah