- 3 Kasım 2024
- 300
- 65
- 13
- 25
- Konu Sahibi seniseviyorum-
9 Mart sanırım. Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz, bi sıkıntı vs var mıBat ne zaman bende bekliyorum ama hasta olurum ben yöne tek yumurta ya tutarsa diyemiyorum da hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 Mart sanırım. Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz, bi sıkıntı vs var mıBat ne zaman bende bekliyorum ama hasta olurum ben yöne tek yumurta ya tutarsa diyemiyorum da hayırlısı
Hangi ilaçları verdi doktorKizlar bende klomen kullandım adetliydim kullanırken dr kontrolünde şimdi çok yeni gebeyim 2 yada 3 haftalik dr bir sürü ilaç verdi özele gidiyorum zaten ve çalışan biriyim dr ayrıca 10 gün rapor verdi ama benim kasik sancim çok var dr hiç bur şeyle ilgilenme dinlen dedi iki dkk ayakta dursam sancı basliyo ne yapicam
Eşim bir yıl önce vermişti sorduk gerek yok dedi. Şu an sadece ben bir tedavi görüyorumEşiniz de tekrar muane oldu mu okadar güzel yumurta gelişirken sizde
5 Mart benımde 28 yaşındayım 30 merdiven dayadım ilk gebeliğim de klomenle kalmıştım yine ona başladık kist var benım o yüzden olmuyor hehrlde anlamadık9 Mart sanırım. Sizin yaşınız kaç ne zamandır deniyorsunuz, bi sıkıntı vs var mı
Hayırlısı olsun kecıboynuzu yesin eşiniz çerez vs yiyordur ama kecıboynuzu mutlaka yesınEşim bir yıl önce vermişti sorduk gerek yok dedi. Şu an sadece ben bir tedavi görüyorum
Yok kuzucum bekliyorum gelmesini ama gelmedi daha ağrılarım hafifledi göğsüm falan ağrımıyor belim iyi anlamadım bende bakalım daha neler göreceğizmerak dolu kuzu nabıyosun gelen giden varmı
Hiçbir şey desem hiçbir yerm ağrımıyor doktorum dediği şekilde değerlendiriyorum canımfreewoman1 canım sen nabıyosun neler oldu vücutta
Sadece klomen verdi birde kan sulandirici verdiHangi ilaçları verdi doktor
Anladım bir sürü ilaç diyince farklı ilaç da var sandım hayırlı olsun gebeliğinizSadece klomen verdi birde kan sulandirici verdi
Bende de çikolata kisti vardı ama şükür geçirdim onu, sizin ne kisti, femara veya letu kullandınız mı5 Mart benımde 28 yaşındayım 30 merdiven dayadım ilk gebeliğim de klomenle kalmıştım yine ona başladık kist var benım o yüzden olmuyor hehrlde anlamadık
Ben pcos vardı 8aydir evliyim adetime 5gun var. Adetin 3.gunu bana klomen 5gun klullan dedi 3,günü başladım bu ay ,ama ben 2doz aldım günde .bence sizde alın daha iyi gelişiyor bence çünkü hanımlar biliyorsunuz yumurtlama problemimiz var . Her neyse ben kullandım doktora gittim sürekli yumurta takibi ve ilişki takibine 3yumurtam vardı 2si çatlamış doktor öyle dedi . Degerlendirin dedi oncanboncesi de ilişki durumları oldu tabi doktorun verdigi günler içinde , şuan bugün test yaptım adetime 5gun var .gebelik testim pozitfi çıktı . Çizgisi biraz silik şekilde oda sanimin ilk haftalarda öyleymiş . Şuan saat 9gibi öğrendim . Umidim yoktu pek ama oldu . İnsalah herkese nasip eder Allah .strese girmeyin kizlar ben bile çok sitresli biriydim ama hamile kaldım .Merhaba arkadaşlar, doktor bugün 5 günlük klomen verdi ilk defa kullanacağım. Reglin 5. Günü başlatıyor, reglin sonuncu günü çağırıyor. Yumurta oluşmuş mu diye bakacak değil mi?
Bu arada çatlatma iğnesi kullanmadım . İlk klomen kullanisimdi .ilk seferde kaldımBen pcos vardı 8aydir evliyim adetime 5gun var. Adetin 3.gunu bana klomen 5gun klullan dedi 3,günü başladım bu ay ,ama ben 2doz aldım günde .bence sizde alın daha iyi gelişiyor bence çünkü hanımlar biliyorsunuz yumurtlama problemimiz var . Her neyse ben kullandım doktora gittim sürekli yumurta takibi ve ilişki takibine 3yumurtam vardı 2si çatlamış doktor öyle dedi . Degerlendirin dedi oncanboncesi de ilişki durumları oldu tabi doktorun verdigi günler içinde , şuan bugün test yaptım adetime 5gun var .gebelik testim pozitfi çıktı . Çizgisi biraz silik şekilde oda sanimin ilk haftalarda öyleymiş . Şuan saat 9gibi öğrendim . Umidim yoktu pek ama oldu . İnsalah herkese nasip eder Allah .strese girmeyin kizlar ben bile çok sitresli biriydim ama hamile kaldım .