Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim geçen ay pozitifti değerlerim kanamayla doktora gittim meğerse dış gebelikmiş bhcg 0 olana kadar canım çıktı.bu ay bende ümitliyim.gün aşırı dedi banada bende öyle deniyorum bu ay adet bitimi itibariyle her 2 günde 1 birliktelikbelki böyle denk gelir geç yumurtlama olursa yada geç olan bir yumurta falan denk gelirse diye :)
İyi yapmışsın Canim senin sansın benden yüksek benimki ilk ay olduğu icin pek umudum yok :)

iğneden sonraki 12. günüm bugün ve ben dayanamadığım için sabah test yaptım evde bildiğin tek çizgi.acaba bi kaç gün sonra yapsam olma ihtimali olurmu ya aslında ümitlenmiştim çokta.sizde durumlar nedir ?

iğneden sonraki 12. günüm bugün ve ben dayanamadığım için sabah test yaptım evde bildiğin tek çizgi.acaba bi kaç gün sonra yapsam olma ihtimali olurmu ya aslında ümitlenmiştim çokta.sizde durumlar nedir ?[/QUOTE
Bende dün yaptım böyle çıktı ama bugun yaptığımda çıkmadı iğnenin etkisiydi sanırım bence biraz daha beklemek lazım erken olabilir Canim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 57
Demekki tam 12 günde geçiyomus iğnenin etkisi yada benim vücudum zor attı bilemiyorum ama 11. Gün pozitifti

Bence daha erken Canim Zaten yumurta catlamis olsa iğneden bigün sonra catliyo gebelik olmus olsa aşağı yukarı 10 gün olmus olur oda idrarda çıkmaz bence

Benimkide saatler sonra böyle olmus bugun yaptim ama bilemiyorum üzerinden çok saat geçti :(

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    23,5 KB · Görüntüleme: 54
Bende 22 temmuzda iğne vuruldum beklemedeyim. Bel ağrısı çok var. Kasıklarım da aynı şekilde ağrıyor. Bu 6. Tedavi ayı bir senedir aralıklarla. Sanırım bu ay da olmayacak;(

Bende 22 temmuzda iğne vuruldum beklemedeyim. Bel ağrısı çok var. Kasıklarım da aynı şekilde ağrıyor. Bu 6. Tedavi ayı bir senedir aralıklarla. Sanırım bu ay da olmayacak;(
15 gün olmus Canim test yaptınmı hic çıkabilir suan belki

Aslinda cift cizgi gibi gözüküyor testte.normaldr igne etkisi bitnis olmasi lazinm.evde 1 test daha var yarin sabah yapsammiki 14. Gun olmus olucak. Adete daha var gerci :(

Aslinda cift cizgi gibi gözüküyor testte.normaldr igne etkisi bitnis olmasi lazinm.evde 1 test daha var yarin sabah yapsammiki 14. Gun olmus olucak. Adete daha var gerci :KK43:
Bence 16. Günde yap Canim bende bugun yaptım negatifti çıkmazsa üzülürsün biraz daha bekle en azından emin olursun

Arkadaslar merhaba bende kismetse klomene baslicam fakat bilmem gereken bisey var. Esim adetimin 22 inci gunu is icin gidecek yanimda olamicak. Tedaviye engelmidir bu durum?

Arkadaslar merhaba bende kismetse klomene baslicam fakat bilmem gereken bisey var. Esim adetimin 22 inci gunu is icin gidecek yanimda olamicak. Tedaviye engelmidir bu durum?
Yumurtlama günlerini biluomusun yada kac gunde adet oluyosun ? Nornalde 14. Gun genelde ama oncesj sonrasında olabulir

Merhaba 30 gunde 1 adet goruyorum duzenli oluyor. 16 17 gibi catlama olması lazim. Çünkü 15 inci gun doktora gittigimde henuz catlamamisti doktor 1 2 gun icinde catlar demisti.
eşin kaç gün olmayacak canım.bir de belki yumurta erken gelişir doktor iğne ile çatlatır benim iğne ile çatlatıyo garanti olsun diye. doktoruna gittiğinde sorarsın gelişime göre iğne yapar.büyük ihtimalle o kadar güne kalmaz bence düzenli ise adetin. bu arada spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyomuş o yüzden bi kaç günlük eşin olmaması etki etmez belkide.

10 gün kadar maalesef :(. Benimde umudum o yönde açıkçası. Çünkü ilaçsızda gelişmişti ilaçla daha çabuk gelişirse 22 inci gün ve sonrası önemsiz olabilir. O zamana kadar oldu oldu yani . Kısmet artık canım. Sen oldunmu klomen tedavisi yoksa olacakmısn?

Ko
eşin kaç gün olmayacak canım.bir de belki yumurta erken gelişir doktor iğne ile çatlatır benim iğne ile çatlatıyo garanti olsun diye. doktoruna gittiğinde sorarsın gelişime göre iğne yapar.büyük ihtimalle o kadar güne kalmaz bence düzenli ise adetin. bu arada spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyomuş o yüzden bi kaç günlük eşin olmaması etki etmez belkide.
Bu arada okudum sende ümitle bekliyorsun tedavi sonrası sanırım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haber verirsin inşallah.

10 gün kadar maalesef :KK43:. Benimde umudum o yönde açıkçası. Çünkü ilaçsızda gelişmişti ilaçla daha çabuk gelişirse 22 inci gün ve sonrası önemsiz olabilir. O zamana kadar oldu oldu yani . Kısmet artık canım. Sen oldunmu klomen tedavisi yoksa olacakmısn?
muhtemelen dediğin günlere kalmadan ovülasyon günlerin bitmiş bile olabilr canım.benim 4. ayım klomen ve çatlatma iğnesinde. 25 temmuzda iğnemi oldum bekliyorum bende.bugün 14.günüm iğneden sonraki.

muhtemelen dediğin günlere kalmadan ovülasyon günlerin bitmiş bile olabilr canım.benim 4. ayım klomen ve çatlatma iğnesinde. 25 temmuzda iğnemi oldum bekliyorum bende.bugün 14.günüm iğneden sonraki.
Anladım canım çok zordur beklemesi tahmin ediyorum ki. Klomen şansı arttırsada demek hemen sonuç vermeyebiliyor. Peki kaç ay uygulanabiliyor bu tedavi?

Back