- 24 Nisan 2017
- 298
- 120
- 33
Malesef evet igne etkisi oluyo su an. Ben 14.gundeyim sabaha test yapmaya cesaretim yok hala bileYani pozitif çıkması iğneden dolayı olabilir mi
M
Malesef evet igne etkisi oluyo su an. Ben 14.gundeyim sabaha test yapmaya cesaretim yok hala bile
Evde test yaptım ama malesef negatif çıktı sende durumlar nedir sen yaptınmı test?varmı canım bi gelişme sende? yaptınmı test tahlil falan ?
bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorumEvde test yaptım ama malesef negatif çıktı sende durumlar nedir sen yaptınmı test?
bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorumHakkımızda hayırlısı olsun canım bence erken daha ikimiz içinde azcık daha bekleyelim bakalım kırmızılara kadar ümit hep var
ovitrelleden sonraki 15.gün bugün malesef negatif . adete daha var ama sabredemediğim için yaptım test.iğneden sonra kaçıncı günde negatif çıktı ?
ovitrelleden sonraki 15.gün bugün malesef negatif . adete daha var ama sabredemediğim için yaptım test.
iğneden sonraki 2. gün akıntı ve sağ tarafımdaki kasık ağrısı oldu ilk defa hissettim bu ay.sen ?Yumurtlaman ne zaman oldu peki farkettin mi?
iğneden sonraki 2. gün akıntı ve sağ tarafımdaki kasık ağrısı oldu ilk defa hissettim bu ay.sen ?
ovitrelleden sonraki 15.gün bugün malesef negatif . adete daha var ama sabredemediğim için yaptım test.
öncekilerde bende hissetmemiştim ama kist oluşmamıştı canım.her ay 3-4 yum oluşmasına rağmen sonuca ulaşamıyoruzİğneden sonrayı değil eminsen yumurtlamayı baz alarak say canım. Eğer iğneden 3 gün sonra yumurtlamışsan bugün 12. günün ve negatif çıkabilir.
Ben akıntıdan emin değilim çünkü iğneden sonra içeriyi hiç boş bırakmadık 3 gün.. olduysa da anlamam pek mümkün değildi yani :) Batma ve ağrı hala oluyor ara ara bugün iğnenin 4. günü ama ateşim hala düşük. Sanırım 4 güzel kistim oluşuyor..
kan sonucunda 2 günde bir takip etmen gerekebilr.bi çok kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşayabilr o yüzden kan sonucu içinde erken.daha önce erken yaptırarak hayal kırıklığıda yaşadım.dış gebelik yaşadım geçen ay bhcg 0-10 aralarına inene kadar çok zahmet çektim canım.amacım üzmek değil seni sadece her ay hayal ırıklığı yaşamış birisi olarak fazla üzülmemen için söylüyorum.Aynı şekilde bende sabırsız davranıyorum test yaparak. sen yine al sonucunu inş güzel haberler alırsın. bu aldığın kan sonucunu 2 günde bir tekrarlayarak yükselme değerine göre netlik kazanır gebelik sürecin.bende şimdi kan testi verdim 1 saat sonra çıkacak yalancı pozitif olabiliyormuş 12. günüm
Kan sonucun çıktımı canım ?bende şimdi kan testi verdim 1 saat sonra çıkacak yalancı pozitif olabiliyormuş 12. günüm
Kan sonucun çıktımı canım ?
kan sonucunda 2 günde bir takip etmen gerekebilr.bi çok kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşayabilr o yüzden kan sonucu içinde erken.daha önce erken yaptırarak hayal kırıklığıda yaşadım.dış gebelik yaşadım geçen ay bhcg 0-10 aralarına inene kadar çok zahmet çektim canım.amacım üzmek değil seni sadece her ay hayal ırıklığı yaşamış birisi olarak fazla üzülmemen için söylüyorum.Aynı şekilde bende sabırsız davranıyorum test yaparak. sen yine al sonucunu inş güzel haberler alırsın. bu aldığın kan sonucunu 2 günde bir tekrarlayarak yükselme değerine göre netlik kazanır gebelik sürecin.
inş bekliyorum hayırlı haberlerini.
Son adet tarihin ne zamandı canım? iğne ne zaman yapıldı? kaç yum oluşmuştusonuç 2.2 çıktı canım gebelik yokmuş yanılmışım
Evet Canim bekleyelim biraz daha dediğin gibi umudumuz var kırmızılar gelene kadar :)bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorumHakkımızda hayırlısı olsun canım bence erken daha ikimiz içinde azcık daha bekleyelim bakalım kırmızılara kadar ümit hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?