Gebeliğe Hazırlık klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtalıklar hakkında doktorum bişey demedi canım daha doğrusu gayet güzel dedi kaç tane olmuş kaç mm olmuş herhangi bir bilgi vermedi 13 ağustos adet tarihim
bi ihtimal az daha bekle sende bende aynı şekildeyim adet günü geçene kadar kırmızılara kadar ümidin hep olsun. bende dayanamıyorum erken yapıyorum testi ama artık eminim 12 güne kadar iğne etkisi sonrasındakine bile güvenemiyorum dış gebelik kimyasal gebelik tereddütüm olur. aslında kan kesin sonuç diyolar ama geç döllenme olur ihtimali doğuyor içime.spermin döllenip oluşması 6 gün sürdüğü için her an herşey olabilr :)

bende sabah kalktığım gibi yaptım canım ama negatif benimde. sat 15 temmuz benim bi ihtimal olabilrmi diye düşünüyorum :KK43: Hakkımızda hayırlısı olsun canım bence erken daha ikimiz içinde azcık daha bekleyelim bakalım kırmızılara kadar ümit hep var :KK66:
Canim nasılsın ne yaptın tekrar test yaptınmı yada hasta oldunmu durumun nedir merak ettim seni

Ya ben bu ay klomen kullandım sadece kontrole çağırmadı ama bu ay akintim bile yok kasik agrim oluyor sagli sollu nedendir sizce cevap verirmisinizz

yok canım adette yok bebiş belirtisi de yok.test yapmadım bugün.Sende durumlar nasıl ? aslında adete daha var benim bi kaç gün o yüzden az daha bekliyeyim.
Bende en son 13. Gün test yapmıştım 16. Gün bugun bende normalde 36 günde bir oluyorum eğer günümde olucaksam daha çok var iğneden sonra 27. Günde olmus olucam okadar beklemez heralde :/ bide Canim sen adetin 21. Gunu progesteron testi verdinmi

Ya ben bu ay klomen kullandım sadece kontrole çağırmadı ama bu ay akintim bile yok kasik agrim oluyor sagli sollu nedendir sizce cevap verirmisinizz
Klomen kullanırken doktora gitmedinmi Canim tam anlayamadım yanı yumurta boyutuna gore doktor iğne felan verdimi

Klomen kullanırken doktora gitmedinmi Canim tam anlayamadım yanı yumurta boyutuna gore doktor iğne felan verdimi
Canım bana klomen kapsül verdi adetin 5. günü başladım yani 21 temmuzda sonra 2 ağustosta protestan yazmıştı onu kullandım bir de glifor verdi onu kullanıyorum bana kontrole gel veya iğne yapalım felan demedi şu an ne durumdayım allah bilir kasik agrim çok sık oluyor rahmim daralmış gibi afedersin eşimle ilişki yasayamiyorum ağrıyor ve kupkuru hiç akıntı yok

Bende en son 13. Gün test yapmıştım 16. Gün bugun bende normalde 36 günde bir oluyorum eğer günümde olucaksam daha çok var iğneden sonra 27. Günde olmus olucam okadar beklemez heralde :/ bide Canim sen adetin 21. Gunu progesteron testi verdinmi
Adet gunumu su an bende bilmuom sat 15 temmuz dU ama igneden soraki 14.gun olursun diolardi. Igne 25 inde oldum.

Canım bana klomen kapsül verdi adetin 5. günü başladım yani 21 temmuzda sonra 2 ağustosta protestan yazmıştı onu kullandım bir de glifor verdi onu kullanıyorum bana kontrole gel veya iğne yapalım felan demedi şu an ne durumdayım allah bilir kasik agrim çok sık oluyor rahmim daralmış gibi afedersin eşimle ilişki yasayamiyorum ağrıyor ve kupkuru hiç akıntı yok
Canim normalde takip etmesi gerekirdi nedense bazı doktorlar bunu yapmıyo Buyuyup çatlatmayip kiste dönüşebilir oyüzden yanı en azından bence takip gerektiren bir durum eğer adetin 21. Gününü geçmediysen 21. Gunu progesteron testi yaptır eğer değerin 10 un üzerinde çıkarsa yumurtan catlamistir

Sanırım catlamadi yumurta ve kist oldu :KK43:
Adet günün geçtimi Canim senin durumun biraz karışık olmus ama umudunu kaybetme belkide yumurtan büyüdü catladi ve dollendi pozitif dusunki pozitif olsun bende hic ağrı vs bısey yok Bebek'te yok insaAllah sende vardır

Adet günün geçtimi Canim senin durumun biraz karışık olmus ama umudunu kaybetme belkide yumurtan büyüdü catladi ve dollendi pozitif dusunki pozitif olsun bende hic ağrı vs bısey yok Bebek'te yok insaAllah sende vardır
Canım öyle umut ediyorum ama hayırlısı olsun inşallah hepimiz kavusuruz bebislere bir de progesteron testini nasıl yaptırıyoruz devlet hastanesinde yapıyorlar mı

Aynen benimkide bısey demedi bekleyip görücez artık :/
Adet tarihin gecene kadar bekle canm sende.muhtemel seninle tarihlerimiz ayniydi 16 17 sine kadar bekleyelim kan testi icin.erken yaparsan test soyle bana da mutlaka rabbim nasip etsin ins hayirlisiyla isteyen herkese artık hyal kirikkigi yasamayalim

Adet gununuz yakin mi? Gelisen yumurtadan dolayı ka
Adet gunumu su an bende bilmuom sat 15 temmuz dU ama igneden soraki 14.gun olursun diolardi. Igne 25 inde oldum.
Hala beklemedesin canim sanirim. Sana birsey soracagim. Klomen kullaninca yumurtlama hangi gun oluyor yani normalden daha once mi gerçeklesiyor. Kisiden kisiye belki degisir ama sende kacinci gun olmustu? Yani catlatma ignesini kacinci gun yapiyorlar?

Gzmmasiva 17 'sine tam 30 gün oluyor adet günüm öyle olması gerek kullandığım ilaçlardan dolayi

Back